Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 22 septembrie 2021

ro

22 Sep, 2021 07:34 1715 Marime text
Berbec

Luna isi continua periplul prin zodia ta si te poate agita mai mult decat e cazul, mai ales daca apar probleme de rezolvat in familie sau defectiuni in casa. De aceea, e necesar sa abordezi lucrurile pe rand, fara sa te precipiti daca iti este dat programul peste cap. 

Taur

Prezenta Lunii in Berbec iti sugereaza sa te ocupi de vindecarea fizica sau spirituala. Este posibil ca unele experiente sa fie neasteptate si, prin urmare, sa fii tentat sa le opui rezistenta. Insa lectia zilei este tocmai acceptarea si detasarea. Cu alte cuvinte, da-i problemele tale lui Dumnezeu!

Gemeni

Astazi poti fi destul de impulsiv, chiar revoltat, mai ales daca apar neintelegeri in relatiile cu prietenii, eventual legate de bani. Daca ti se fac propuneri sau oferte, evita sa amesteci afacerile cu prieteniile. Pe de alta parte, orice s-ar intampla astazi, incearca sa privesti imaginea de ansamblu si sa primesti darurile din toate experientele.

Rac

Luna in Berbec poate deschide un nou drum, iti poate aduce idei originale si te poate inspira in ce priveste un nou inceput, mai ales in zona profesionala. Insa pentru asta este nevoie sa fii dispus sa te arunci si sa te bazezi doar pe intuitie, inaintand pas cu pas, fara sa stii ce va urma.

Leu

Inca te mai simti legat de maini si de picioare in multe privinte, insa aceasta perioada se apropie de final. Daca observi ca unele proiecte si activitati inainteaza foarte incet, accepta totul asa cum este, lasa sa fie. In curand, ritmul se va accelera in toate privintele. Deocamdata, rezuma-te la a observa totul si fa ajustarile necesare.

Fecioara

Unele relatii pot fi vulnerabile astazi, in urma ajungerii unor informatii la urechile tale. Cu alte cuvinte, ti se ia un val de pe ochi in ce priveste atitudinea unor prieteni sau cunostinte, incepi sa realizezi care sunt motivatiile mentinerii unor relatii si ai ocazia sa transezi foarte clar, poate chiar dur, lucrurile.

Balanta

Esti atent la eticheta, la imagine, la felul in care te percep ceilalti. Exista si o anumita tendinta spre exagerare, excese sau manipulare prin farmec personal. Pe de alta parte, unele relatii urmeaza sa se rupa radical si, probabil, iremediabil, pentru a face altora noi.

Scorpion

Se pare ca astazi te confrunti cu regulile, principiile si viziunea destul de rigide ale unui superior, specialist de care ai nevoie, persoana oficiala. E necesar sa fii flexibil, sa incetezi sa opui rezistenta, ci sa lasi departe problema pentru un timp. Vei vedea ca solutia apare cand te astepti mai putin.

Sagetator

Incordarea si agitatia interioara vin, cel mai adesea, din dorinta noastra de a controla lucrurile. Astazi ai de invatat cum sa renunti la control, sa te detasezi si sa ai incredere in cursul vietii exact asa cum este. Asteptarile duc la dezamagiri si frustrare. Acceptarea iti aduce pacea interioara.

Capricorn

Daca te astepti ca oamenii sa reactioneze intr-un fel anume la dorintele si asteptarile tale, s-ar putea ca astazi sa fii dezamagit. Asa ca renunta la asteptari, fii deschis, vorbeste despre dorintele tale, impartaseste-le celor din jur experientele tale. Si, mai ales, incearca sa faci alegeri din iubire si nu din frica, mai ales in ce priveste relatia de cuplu sau relatiile cu oamenii dragi.

Varsator

Atentie la tendinta de a face afirmatii dure sau de a exagera cu reprosurile. Pe de alta parte, sunt posibile reformulari in ce priveste parteneriatele oficiale, viziunea asupra viitorului, calatoriile, relatiile cu strainatatea, activitatile publicistice sau oratorice.

Pesti

E necesar ca astazi sa fii prudent in ce priveste administrarea finantelor. Exista o tendinta accentuata spre cheltuieli impulsive, din dorinta de a-ti satisface niste placeri si capricii costisitoare. Speculatiile financiare e bine sa fie evitate. De asemenea, in urmatoarea perioada, stai departe de imprumuturi. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii