Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 22 decembrie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

ro

22 Dec, 2021 07:25 1590 Marime text
Berbec

Luna se afla in Leu si le poate da Berbecilor o serie de planuri peste cap. E posibil ca acesti nativi sa nu poata conta in totalitate pe persoana iubita sau pe copii, care se razgandesc sau anunta in ultima clipa ca nu mai pot sa respecte niste promisiuni. Berbecii vor trebui sa-si stapaneasca iesirile impulsive, sa inteleaga situatia si sa ia lucrurile asa cum vin. Poate fi o zi a socializarii pentru Berbeci, care gasesc in afara compensatii pentru tulburarea sau agitatia din sufletul lor.

Taur

Ziua de azi pare a fi una marcata de pregatiri intense. Taurii se simt domestici si vor sa intampine Sarbatorile ca la carte. Si, ca sa fie siguri ca Mosul trece si pe la ei, Taurii pot face o obsesie din aranjarea locuintei. Iar pentru ca se simt depasiti, Taurii vor fi tentati sa puna presiune pe partenerul de viata. Taurul suna mobilizarea acasa, traseaza sarcini pentru fiecare in parte, organizeaza totul. Sub atenta si severa lor coordonare, totul are mari sanse sa fie gata la timp. Taurii isi pun in aplicare viziunea traditionalista.

Gemeni

Craciunul bate la usa, iar Gemenii au ramas usor pe dinafara. Cel putin, asa vor avea impresia. Prin urmare, Gemenii vor ingrosa astazi randurile la cozile de la casele de marcat din magazine, la cozile de la semafor, la cozile de la saloanele de frumusete. Totul parca e pe suta de metri, Gemenii pot resimti o senzatie de sufocare. Acesti nativi se trezesc in fata unor actiuni care ar fi trebuit indeplinite din timp. Asa ca Gemenii ar putea sa faca mai multe lucruri deodata si, daca e posibil, sa fie in doua locuri in acelasi timp.

Rac

Banii nu prea stau astazi in buzunarul Racilor. Acesti nativi se pot simti, in primul rand, darnici. Mai bine zis, exagerat de darnici. In al doilea rand, mai sunt si extravaganti. Racii isi doresc probabil ceva special pe masa de Craciun sau vor sa faca daruri mai aparte persoanelor dragi. Prin urmare, risca sa faca o risipa care s-ar putea sa-i ia si pe ei prin surprindere. Bugetul Racilor poate fi scuturat serios astazi. Ei sunt ca niste copii care vad marfa in virtina si vor si de-aia si de-aia… Mai usor cu cheltuielile!

Leu

Cu Luna in semnul lor, Leii pot sa primeasca o mica lectie de viata. Ei se pot convinge inca o data ca, in ciuda bunavointei lor si oricat de mult s-ar fi straduit, sunt lucruri pe care nu pot sa le urneasca in familie. Asa ca Leii ar putea sa cam inghita inca o data in sec astazi si sa comenteze in sinea lor pe marginea unor reactii ale cuiva drag: “Treaca de la mine si de data asta”. Dincolo de concluziile pe care le trag in plan personal, pentru Lei este o zi a comunicarii si a drumurilor eficiente.

Fecioara

Fecioarele ar putea avea o dispozitie mai ciudata astazi.  Fecioarele simt ca a sosit clipa bilantului in ceea ce priveste relatiile lor. Fecioarele pot sa se gandeasca foarte mult la oamenii din viata lor, mai ales la cei care le-au facut sa sufere pe parcursul acestui an. Poate fi o zi a framantarilor interioare, a trairilor intense, despre care acesti nativi nu prea sunt dispusi sa discute deschis. Consumul de energie se produce la nivelul sufletului, de aceea Fecioarele pot lasa impresia ca tin ceva in ele.

Balanta

]Balantele pot sa isi atinga astazi scopurile, indiferent de obstacolele care se ivesc in cale. Ei o stiu pe a lor si o tin una si buna, astfel incat nimeni nu va reusi sa le intoarca din drum. Partea mai proasta este ca Balantele sunt nevoite sa scoata niste bani din buzunar, nu neaparat pentru lucruri de stricta necesitate, ci pentru a intretine niste relatii. Balantele ar putea fi nevoite sa faca mici daruri unor persoane cu care e bine sa fie atente, pentru ca mai au nevoie de ele.

Scorpion

O zi in care Scorpionii s-ar putea sa se simta prinsi in clestii cu care au incercat ei sa-i agate pe ceilalti. Mai pe inteles, Scorpionii au tesut niste planuri care se cam suprapun, prin urmare ei cam trebuie sa impace si capra si varza. Scorpionii care au fost insistenti si care au incercat sa puna lucrurile la punct in felul lor s-ar putea sa ia situatia pe cont propriu si sa se bazeze tot mai putin pe ceilalti. Scorpionii ar putea avea impresia ca se lupta azi singuri cu morile de vant, pentru ca sprijinul celorlalti se lasa asteptat.

Sagetator

Sagetatorilor s-ar putea sa le iasa astazi ceva din cap, in sensul ca trebuie sa isi ia gandul de la niste planuri pe care le credeau batute in cuie. Se vede treaba ca una au pus la cale Sagetatorii si alta se intampla la fata locului. Pentru Sagetatori, rasturnarea de situatie vine ca o lectie pentru dorinta lor de a detine controlul. Oricat au incercat Sagetatorii sa-i coordoneze pe ceilalti si sa le faca programul de Sarbatori, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ei se conving ca oamenii au planuri care nu coincid cu ale lor.

Capricorn

O zi frumoasa din punct de vedere social pentru Capricorni. Acesti nativi sunt apreciati si respectati prin simpla lor prezenta. Ei sunt, practic, menajati, de parca nimeni nu vrea sa-i supere, sa-i deranjeze. Lumea pare ca se poarta astazi cu manusi cu Capricornii, carora nu le ies totusi chiar toate pasientele. Unele planuri se dau peste cap, iar acesti nativi se vad nevoiti sa se adapteze. Chiar li se recomanda multa flexibilitate astazi in relatii Capricornilor, care trebuie sa fie concilianti daca tin la imaginea si la linistea lor.

Varsator

Ziua de azi ar putea sa-i lase pe Varsatori complet fara vlaga. Varsatorii sunt atat de solicitati, incat daca si-ar putea pune in dorinta, aceea ar suna cam asa: sa fuga in varf de munte, sa se ascunda intr-o grota si sa-i lase toata lumea in pace. Ei bine, imposibil! Toata lumea vrea sa-l vada pe Varsator, are sa-i ceara ceva sau poate sa-i dea ceva. Asa ca Varsatorii ar fi bine sa nu se opuna valului care vine spre ei si sa-i lase pe oameni sa intre in viata lor astazi, sa-i asculte si sa-i inteleaga.

Pesti

Chiar daca se apropie sarbatorile, Pestii ar putea trai astazi impresia ca vor sa lase totul balta. Ce atatea pregatiri, ce atata mancare, ca doar Craciunul si Anul Nou sunt tot zile normale ca oricare altele din calendar. E posibil ca Pestilor sa le lipseasca motivatia de a se implica in agitatia tipica acestei perioade. De aceea, nativii Pesti trebuie sa descopere macar un motiv de bucurie pentru a reusi sa se transpuna in spiritul Craciunului. Si poate ar trebui sa puna mai mare pret pe dragostea si sprijinul pe care le au de oferit celorlalti.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii