Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 2 martie. O zi importantă în carieră pentru gemeni

ro

02 Mar, 2022 09:58 1294 Marime text


Berbec

Este o zi importanta, chiar daca lipseste activitatea intensa cu care esti obisnuit. Pleiada de planete din casa a 12-a vorbeste, pe de o parte, despre un sentiment acut de limitare si izolare mai mult impusa de circumstante decat voita, iar pe de alta parte, despre nevoia de introspectie, odihna si confruntare cu consecintele unor greseli din trecut. Este momentul revelatiilor si aflarii raspunsurilor pe care le astepti de multa vreme, este un moment de gratie divina dictat de Luna Noua in Pesti. Acum, unii nativi isi pot reformula legatura cu Divinitatea, pot gasi resursele interioare necesare pentru a ierta si pot avea capacitatea de a accepta tot ce este in viata lor, capatandu-si astfel linistea.

Taur

O zi frumoasa, in care Luna Noua in Pesti se plaseaza in zona prietenilor si sustinatorilor, aducand vantul schimbarii si noului inceput in acest segment de viata. Este momentul sa afli cine iti este aproape cu adevarat si cine este inspirat de ideile si proiectele tale, pe cine pastrezi in cercul tau de prieteni si pe cine nu. Este si un moment de crestere a popularitatii, prin alegerile pe care le faci astazi, prin intermediul oamenilor pe care-i cunosti si prin aspiratiile noi pe care indraznesti sa ti le asumi. Un proiect inceput acum beneficiaza de sustinere astrala si de teren fertil. Insa, e necesar sa-ti faci cunoscute intentiile, sa vorbesti despre ele. Nu se stie cine aude!

Gemeni

O zi importanta pentru cariera. O data pe an beneficiezi de Luna Noua in aceasta zona, iar aceasta zi se asociaza cu un nou inceput, bazat pe experientele de pana acum si intelesurile pe care le-ai deslusit in urma lor, dar si pe dorinta intensa de a afla ce-ti place si te inspira cu adevarat sa faci, care este vocatia ta, pentru ce esti menit. Fii atent la semnalele pe care le primesti, la raspunsurile launtrice, la propunerile care vin. S-ar putea ca toate acestea sa-ti indice un nou drum, asa ca fii "treaz".

Rac

Viitorul poate fi schimbat prin alegerile pe care le faci clipa de clipa. Iar astazi, odata cu Luna Noua in Pesti, care se "aseaza" exact in zona evolutiei spirituale, elevarii, viitorului, ai sansa de a-ti schimba niste credinte, convingeri si principii, prin apelarea la tehnici spirituale, documentarea despre religie sau cresterea interesului pentru filozofie. In orice caz, este un moment in care cauti adevarul, in care doresti sa privesti lucrurile si viata altfel, poate mai detasat, renuntand la control si la inversunare. Fii atent astazi si la vestile pe care le afli, dar si la discutiile cu persoane oficiale sau din strainatate. Se poate contura un parteneriat solid, pe termen lung.

Leu

Luna Noua in Pesti activeaza zona transformarii interioare si a resurselor altora. Asa ca, astazi ar fi bine sa acorzi atentie in primul rand interiorului tau, chiar daca nu-ti face prea mare placere. Configuratia astrala te invita la introspectie, la conservarea energiei si la transformarea unor credinte limitative despre tine si despre lumea inconjuratoare. Ai sansa sa elimini blocaje mentale, sa descoperi resurse interioare nebanuite, sa faci un pas important spre tine si puterea care se afla in interiorul tau. Pe de alta parte, ziua de astazi poate marca si descoperirea unor noi surse de castig, cu ajutorul altora..

Fecioara

Daca esti atent la semnalele pe care le primesti din exterior, daca iti lasi intuitia sa te ghideze, astazi poti afla, nu numai cum esti perceput de cei din jur, dar si ce nu functioneaza si trebuie schimbat in cadrul unui parteneriat sau a unei relatii de cuplu. Este un moment pretios, in care poti face alegeri importante pentru viitorul tau relational, indiferent de segmentul de viata vizat. Practic, pe baza informatiilor din exterior, poti alege daca si cum continui o relatie. Ziua ofera teren fertil pentru orice nou inceput partenerial.

Balanta

Pleiada de planete acordata cu Luna Noua in Pesti activeaza, in cazul tau, zona muncii si sanatatii. S-ar putea ca astazi sa ai un impuls foarte puternic de a schimba ceva la locul de munca sau in preocuparile tale zilnice. E timpul sa renunti la ceva, pentru a face loc la noi provocari si noi proiecte. Esti invitat sa-ti pui creativitatea la treaba, sa "gandesti" cu inima si sa-ti asculti intuitia. Prietenii pot constitui sursa valoroasa de inspiratie. Pe de alta parte, astazi poti descoperi o metoda terapeutica eficienta, pentru a rezolva o problema de sanatate. Recomandarea Astrocafe.ro este sa eviti orice exces, mai ales de medicamente, si sa apelezi la metode alternative de terapie.

Scorpion

Luna Noua in Pesti poate fi o adevarata binecuvantare pentru sufletul tau. Atmosfera astrala a zilei te invita sa pui pasiune si iubire in tot ce alegi sa faci. Este un moment extrem de fertil pentru orice nou inceput, fie ca este vorba despre planul afectiv, fie despre planul profesional. Poti sa te implici intr-un nou proiect profesional, te poti gandi serios sa concepi un copil sau te poti arunca fara retineri intr-o relatie amoroasa romantica. Imaginatia, creativitatea, sensibilitatea, simtul artistic sunt la cote maxime. Manifestarile artistice pot fi incununate de succes.

Sagetator

Pentru tine, ziua de astazi poate avea o incarcatura emotionala coplesitoare. Aglomerarea de planete din Pesti activeaza zona sufletului, astfel ca esti invitat sa iti acorzi mai multa intimitate, sa fii empatic si atent la nevoile celor dragi. Daca pana acum te ingrijorau anumite tensiuni din familie, acum poti gasi o cale de comunicare si poti trece peste multe nemultumiri anterioare. Pe de alta parte, poti vedea intr-o lumina mai calda viitorul, tocmai pentru ca reusesti sa te rupi de unele evenimente din trecut, care atunci te-au marcat.

Capricorn

Astazi esti un adevarat canal de informare. Parca toate informatiile care circula in jurul tau trec mai intai pe la tine. Receptivitatea este foarte mare, asa ca fii totusi atent si triaza toate stirile si vestile, pentru ca in felul acesta poti sa-ti canalizezi atentia doar asupra acelora cu adevarat importante pentru tine. La nivel de comunicare, astazi se poate transforma esential felul in care te raportezi la ceilalti, mai ales felul in care-i asculti. Luna Noua in Pesti te invita sa abordezi relatiile din viata ta cu mai multa compasiune, generozitate si iubire.

Varsator

Iata un moment propice pentru a-ti pune in valoare noi calitati, pentru a-ti descoperi noi talente si a le pune la treaba. De increderea in tine, de disponibilitatea de a te pune in lumina si de a-ti impartasi viziunea si ideile depinde astazi o schimbare semnificativa si in plan financiar. Schimbarea atitudinii si  cresterea stimei de sine promit un viitor frumos financiar. S-ar putea ca la baza acestuia sa stea un parteneriat in care te implici astazi, sfatul unui specialist sau al partenerului de viata.

Pesti

Probabil ca tu vei resimti cel mai puternic influentele Lunii noi de astazi, de vreme aspectul are loc in semnul tau zodiacal. Cu atat mai mult cu cat acest lucru se intampla o singura data pe an, iar acum exista si o configuratie astrala speciala care insoteste Luna Noua. Asadar, la ce te poti astepta? In primul rand, la o dorinta puternica de a porni pe un drum nou, indiferent daca e vorba despre domeniul personal sau profesional, la un interes crescut fata de tine si nevoile tale, la determinarea de a schimba ceva la tine, la atitudinea ta, aspiratiile tale. Pur simplu, nu mai vrei sa stai in umbra, ori sa te plangi, ci incepi sa capeti curajul de a schimba ceva cu adevarat in viata ta. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii