Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 19 ianuarie 2022. O zodie își surprinde persoana iubită

ro

19 Jan, 2022 08:07 1352 Marime text


Berbec

Cauta compania prietenilor cu viziuni cat mai originale, fiindca sunt sanse sa pui la punct planuri indraznete pentru viitor. Axeaza-te pe creativitate, fiindca orice idee ai avea, cu cat este mai nonconformista, cu atat este mai apreciata. Cum dragostea este astazi o tema importanta pentru tine, nu e exclus sa gasesti o solutie iesita din comun de a atrage noi dovezi de afectiune din partea persoanei iubite.

Taur

Astazi, poti discuta cat se poate de amiabil despre planurile tale de cariera cu un superior lipsit de prejudecati. Daca nu te cramponezi de anumite idei si esti dispus la un compromis rezonabil, ai sanse mai mari de castig. Acasa, te bucuri de caldura cu care te inconjoara cei dragi din familie, asa ca poate ar fi o idee buna, sa-i surprinzi placut cu ceva la care nu se asteapta.

Gemeni

Nu pari sa ai concurenta privind modul de a-ti expune astazi ideile. Pe langa faptul ca doresti sa atragi cu orice pret atentia si sa-ti surprinzi prietenii cu discursuri mestesugite, apelezi si la cele mai originale metode. Daca iti este dor de cineva drag sau vrei sa vezi niste rude, acum ar fi un rastimp favorabil pentru a face un drum ca sa stai de vorba cu acestia.

Rac

Banii si gestionarea bugetului ar trebui sa fie astazi in atentia ta, mai ales daca vrei sa oferi dovezi de generozitate. Chiar daca ai parte de un fler financiar pentru afacerile profitabile, in domenii la care poate nu s-a gandit nimeni, este indicat sa fii spontan, avand grija sa pui in practica orice strategie mai putin uzuala care-ti mareste sansele de castig.   

Leu

Astazi vrei sa stralucesti si chiar ai ocazia daca dai curs ideilor originale, cu atat mai mult daca te asiguri ca ai in preajma ta oameni la fel de creativi si de inspirati ca  tine. Este o perioada favorabila socializarii, asa ca incearca sa imbini un schimb placut si constructiv de idei cu posibilitatea de a-ti imbunatatii conditiile de lucru sau de a te evidentia la locul de munca.

Fecioara

Colaborarea cu colegii va fi astazi cu atat mai fructuoasa daca asculti cu rabdare si interes orice idee, oricat ar fi de diferita sau de nonconformista. In plus, daca esti suficient de deschis, ti se pot prezenta niste metode terapeutice mai putin conventionale, din domeniul cosmeticii. Este o zi potrivita pentru relaxare si ingrijirea propriei persoane, dar si pentru a primi in liniste mesaje din subconstient.

Balanta

Ai ocazia sa faci astazi o surpriza placuta persoanei iubite, alegand sa va rupeti de cotidianul monoton si sa petreceti timpul facand ceva spontan, poate chiar in compania prietenilor. Demersurile creative care-ti permit exprimarea lipsita de inhibitii si plina de culoare au sanse sa te scoata in evidenta in cercurile sociale care iti impartasesc aceleasi pasiuni.

Scorpion

Cauti sa fii astazi in centrul atentiei, imaginea ta in societate fiind printre prioritatile tale. Daca vii cu metode originale de lucru, ai sanse mari de a atrage atentia asupra ta si poate chiar de a ti se aprecia meritele. Acasa, nonconformismul pare o tema de fond, fiind dornic de a face schimb de idei cat mai avangardiste cu cei din familie si de a gasi solutii inedite la problemele domestice.

Sagetator

Iti place sa te mandresti cu viziunea ta insa nimeni nu poate contesta ca ai parte de inspiratie si originalitate, inclusiv in modul cum iti prezinti discursul. Nu te sfii sa apelezi la mijloace tehnice de ultima generatie pentru a lasa impresia dorita. Chiar daca nu ai nimic planificat, ai putea sa decizi din senin ca este un timp numai bun sa faci o vizita cuiva drag.

Capricorn

Daca nu cazi in capcana manifestarilor de posesivitate, astazi ai putea sa te bucuri alaturi de persoana iubita de clipe pline de pasiune. Profita de momentele de intimitate si incercati ceva inedit. In privinta banilor, orice demers care implica un plan investitional diferit pare sa aiba mai multe sanse de reusita, cu atat mai mult daca este vorba de investitia in obiecte de arta.

Varsator

Astazi, originalitatea care te caracterizeaza pare sa fie ingredientul de baza cu care reusesti sa atragi privirea partenerului tau, dar si sa-i cuceresti inima. Elementul surpriza poate fi folosit cu succes atat pentru a face o declaratie dar si pentru o mica si placuta deplasare la care nu se asteapta nimeni. Orice ai alege, incearca sa imbini armonios comunicarea cu manifestarile de afectivitate.

Pesti

Astazi, ar fi indicat sa te lasi pe mana intuitiei, oricat de ciudate ar fi ideile care iti trec acum prin minte. Ai incredere si cauta sa te evidentiezi la serviciu tocmai prin ceva iesit din comun, mai ales de inspiratie artistica, astfel sporindu-ti sansele de a gasi surse nesperate de castig financiar. Totusi, incearca sa nu-i eclipsezi pe ce-i din jur si sa pastrezi o doza de modestie.

Articol preluat de pe astrocafe.ro​


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii