Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 17 noiembrie 2021. Se anunță tensiuni în relația de iubire, pentru una dintre zodii

ro

17 Nov, 2021 07:39 1313 Marime text
Berbec

Probabil ca iti sta gandul la bani si la metode si mijloace noi prentru de crestere a veniturilor. Dupa pranz exista sanse reale in acest sens, cu conditia sa fii deschis la nou si dispus sa-ti asumi unele riscuri. Trebuie mentionat ca nu e indicat sa astepti ajutor, sa te bazezi pe prieteni sau alte persoane care ti-au facut promisiuni. Astazi, aparitia si valorificarea sanselor de castig depind numai de tine si de abilitatile tale.

Taur

Luna se afla in semnul tau zodiacal. Chiar daca in prima parte a zilei se mai pot incinge spiritele la locul de munca, ai capacitatea de a aborda totul cu calm. Iar in a doua parte a zilei, pur si simplu te detasezi de toate problemele profesionale, mai bine zis te ridici deasupra lor si capeti o viziune de ansablu asupra viitorului tau. Mai ales ca esti sfatuit bine de prieteni sau vin vesti si solutii bune de la cine te astepti mai putin.

Gemeni

Inca mai sunt aspecte tensionate care vizeaza relatiile de munca si indatoririle cotidiene, asa ca e nevoie de calm si intelepciune pentru a face lucrurile sa mearga, dar si pentru a detensiona atmosfera. Pe de alta parte, ziua de astazi anunta, adevarate revelatii in ce priveste statutul tau profesional si social. Nu trebuie decat sa fii relaxat si sa astepti ca intuitia sa-ti aduca raspunsurile. De asemenea, e bine sa primesti ajutorul venit de la partener sau de la o cunostinta.

Rac

Pe fondul unor tensiuni existente in relatia de iubire sau a unor nemultumiri legate de planul financiar, ziua de astazi se anunta frumoasa, daca stii sa valorifici oportunitatile care apar pe neasteptate. Prietenii sunt cei care vin cu vesti bune, cu recomandari si ponturi care te pot surprinde, tocmai pentru ca nu seamana cu nimic din ceea ce ai mai experimentat in trecut, deci nu corespund asteptarilor tale. Tocmai de aceea, fii permisiv si deschis la nou.

Leu

O zi frumoasa pentru afirmare, daca esti dispus sa lasi la o parte incrancenarea, frustrarile si inhibitiile personale. A doua parte a zilei iti poate aduce recunoasterea meritelor, laude de la superiori si chiar un proiect nou, care promite un castig facil. Este un moment excelent si pentru a face niste demersuri in sensul obtinerii unor avantaje la locul de munca. Totusi, in familie, persista atmosfera incordata, de aceea, incearca sa fii mai putin pretentios si mai ingaduitor cu cei dragi.

Fecioara

Se pare ca inca mai exista blocaje de comunicare, impulsivitate si tendinta de a fi rigid in relatiile cu colegii de munca. Dupa pranz, apele se mai linistesc, poate si datorita unor surprize placute pe care ti le face partenerul sau sprijinului neasteptat oferit de acesta intr-o problema care vizeaza imaginea ta, credibilitatea si popularitatea. De asemenea, ai succes in toate actiunile intreprinse cu privire la obtinerea unui act oficial sau a unei aprobari.

Balanta

Astazi esti focusat pe bani, insa nu este vorba despre banii proveniti din munca, ci despre cei veniti prin intermediul altora, sau despre o recompensa, o sponsorizare sau un cadou. Se poate spune ca astepti foarte mult de la cei din jur astazi si chiar ai tendinta de a exagera ori de cate ori iti exprimi o cererile si pretentiile. Asadar, recomandarea pentru astazi este ca intre relatii armonioase si beneficii materiale, sa alegi relatiile armonioase.

Scorpion

Succesul acestei zile depinde in primul rand de relatii, de buna cooperare cu cei din jur, de informatiile primite. Tocmai de aceea, e foarte important sa stii sa accepti sprijin, in loc sa te incapatanezi sa faci totul singur. De asemenea, fii receptiv la parerile partenerului de viata sau colaboratorilor si mai ales, fii deschis la solutii noi sau la un mod nou de abordare a situatiei profesionale, destul de tensionata in acest moment.

Sagetator

Este o zi axata pe munca si indeplinirea sarcinilor cotidiene, deloc putine si deloc usoare. Insa ai posibilitatea sa simplifici foarte mult lucrurile, daca renunti la ideile fixe, la incapatanare si la senzatia ca le stii pe toate. Astazi este foarte importanta cooperarea cu colegii si abordarea acestora de pe o pozitie de egalitate. In acest fel, poti atrage spre tine un castig sau macar circumstante promitatoare in acest sens, mai ales in a doua parte a zilei.

Capricorn

Planul afectiv castiga teren astazi, dar intr-un mod extrem de interesant, pentru ca apar elemente noi, neasteptate, cu iz de surpriza. Cu alte cuvinte, pot veni semnale pozitive de la cineva la care nu te astepti sau poti fi curtat de o persoana pe care o admiri, dar pe care nu ai privit-o niciodata in acest mod. Asadar, este o zi aducatoare de surprize placute, atat in ce-i priveste pe prieteni, cat si in ce priveste relatiile afective.

Varsator

Daca tot exista tensiuni in zona parteneriatelor, negocierilor si afacerilor, astazi e de preferat sa te dedici mai mult planului personal si in special familiei. Este o zi potrivita pentru activitati tihnite, relaxante, dar si pentru planuri de viitor impreuna cu cei dragi. Spre seara poti fi partas la niste surprize placute in familie, in ce priveste domeniul financiar. Poate o persoana draga iti da o veste buna sau iti ofera un cadou.

Pesti

Primele ore ale diminetii s-ar putea sa fie destul de agitate, mai ales daca ti-ai propus sa rezolvi o serie de probleme administrative, sa faci drumuri pe la diverse intitutii, sau sa sustii un examen. Este posibil sa intampini dificultati, sa nu te poti face inteles sau sa te concentrezi mai greu. Insa in a doua parte zilei, atmosfera este mult mai constructiva si te ajuta sa rezolvi unele probleme pentru care ai pierdut o gramada de timp, in doar o clipa, mai exact in ultima clipa.  

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii