Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 13 septembrie 2023 Relațiile sentimentale sunt foarte active astăzi pentru una dintre zodii

ro

13 Sep, 2023 08:22 1030 Marime text


Berbec

 
Ce ar fi sa lași toate treburile deoparte si sa te ocupi numai de santatatea ta. Tentatia de a afunda fie in rezolvarea sarcinilor profesionale, fie in treburile gospodaresti iti creeaza atat disconfort mental, cat si fizic. Chiar ai nevie de odihna, relaxare, o dieta corespunzatoare organismului tau. Ai incredere ca zilele urmatoare iti vei rezolva foarte bine si usor toate treburile restante. Se întrezăresc activitati comune cu altii.
 

Taur

 
Relatiile sentimentale sunt foarte active astăzi. Insa, de la cheltuieli comune pot apărea neintelegeri. Cei dragi vor incerca sa te santajeze emotional, astfel incat sa obtina de la tine cat mai multe si diverse foloase. Ar trebui sa stabilesti clar o limita financiara, care sa fie respectata si de tine si de ceilalti. Cu putin efort si explicarea pozitiei tale vizavi de mofturile celor dragi, totul va fi bine.
 

Gemeni

 
Casa si familia iti vor oferi, astăzi, liniste, siguranță și bună dispozitie. Chiar daca exista niscai tensiuni in relatii, poate chiar si treburi gopodaresti care te solicita mult, tot vor fi momente deosebite in care te vei bucura de segmentul familial. Esti un bun animator pentru a-i antrena si pe cei dragi in reuniuni comune cu rudele, prietenii sau cunostintele apropiate. Hazul povestirilor tale va atrage aplauzele celorlalti.
 

Rac

 
S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri pe distante scurte pentru a-ti rezolva unele treburi profesionale sau personale restante. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza-ti prioritatile, deoarece organsimul tau este obosit. Și membrii familiei iti vor fi alaturi. Stai de vorba cu acestia si plănuiește, pe îndelete, schimbări majore in casa, dar si activitati recreative agreate de toata lumea. Întâmpină cu încredere propunerile celor dragi.
 

Leu

 
Ziua îți aduce cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Insa este posibil sa aloci o suma importanta de bani fie unei excursii de scurta durata, fie unui curs de instruire planificat mai demult. Lasă grijile deoparte, deoarece te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile ivite. Bucură-te de compania persoanelor din anturajul apropiat. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante. Dar, lasa-i si pe ceilalți sa vorbească.
 

Fecioara

 
Ai un farmec deosebit astăzi. Însă, ești capricios, iar celorlalti le este greu să-ți intre in voie. Controleaza-ti reactiile si fii deschis relationarii cu semenii. Sunt momente bune pentru a-ti propune un stil de viata nou, un program cotidian care sa includa scurte plimbari in aer liber, dar si apropierea de oameni deosebiti si de buna calitate. Posibil sa cheltuiesti ceva bani pe lucruri necesare traiului cotidian.
 

Balanta

 
Odihnește-te, înconjoară-te numai de cei dragi si lasa grijile deoparte. Posibil ca frământările tale sufletesti sa fie legate de segmentul profesional si de veniturile pe care le obtii de pe urma eforturilor depuse in câmpul muncii. Este o perioada de transformari profunde in structura fiintei tale si de aceea esti ceva mai sensibil fata de cum te stiai tu sau ceilalti. Te vei simti mai bine după-amiază.
 

Scorpion
 

Întâlnirile si dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Vei primi sfaturi bune, informatii prețioase, dar si remarci mai putin placute. Gândește-te pe indelete la fiecare remarcă neplăcută. Pentru ca deocamdată ești interesat de aspectele spirituale ale vietii este mai dificil sa te implici in dialoguri cu teme comune. Insa, pentru ca ceilalti sunt dornici să-ți fie in preajma, depune un efort si coboară din turnul tău de fildeș.

 
Sagetator
 

Orienteaza-ti eforturile spre prieteni, dar si spre persoanele din anturajul socio-profesional. Participa cu inima deschisa la intalniri, discutii, chiar daca unii te vor provoca pe teme oarecare. Vei reusi sa raspunzi cu usurinta, farmec si inteligenta la orice si oricui. Pe de alta parte, schimbul de replici de astăzi iti va mari increderea in fortele tale si chiar iti poate aduce propuneri de colaborare deosebite.
 

Capricorn
 

Daca în prima parte a zilei ești visător, preocupat de teme spirituale, de elevare sufleteasca, după-amiază vei reveni cu picioarele pe pământ si te vei implica in actiuni comune cu altii. Se pare ca vei fi inconjurat de multa lume, socializarea fiind cuvantul de ordine al acestei zile. Este bine sa fii prudent in vorbe si manifestari, pentru ca exista o tendinta de a exagera cu aparitiile tale publice.

 
Varsator
 

Ziua este potrivită revizuirii bugetului de venituri si cheltuieli. Sunt momente bune pentru a-ti selecta cheltuielile prioritare, mai ales cele comune cu altii: facturi, taxe, altele. Ar fi bine sa aloci o suma importanta de bani pentru ingrijirea sanatatii tale. Relaxează-te alături de prieteni, fie vizionând o piesa de teatru, vizitând un targ de sezon, fie participând la un curs. Temele neconvenționale iti vor stârni interesul.

 
Pesti
 

Relatia cu partenerul de viață este vulnerabilă. Sunt posibile discutii aprinse legate de copii si de organizare a timpului petrecut impreuna. Este bine sa tii cont de sugestiile partenerului si sa te adaptezi situatiilor create. Rezerva-ti momente de relaxare si mediteaza la sensurile ascunse ale vietii. Vei descoperi lucruri interesante si de mare folos pentru a te descurca cu brio in evenimentele in care esti implicat.
 

Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii