Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

ro

13 Mar, 2024 07:54 787 Marime text









Berbec
 
Se pare ca iti cresc veniturile sau macar apar vești bune in acest sens. De aceea te poti bucura de cumpărături, mai ales daca ti-ai alcatuit liste cu prioritati. Oricat de bune ar fi veștile legate de îmbunătățirea câștigurilor tale, nu miza pe vrabia de pe gard. Fluctuatiie financiare sunt mari si la fel si iluzia unor castiguri fabuloase.

Taur
 
O zi bună pentru a-ti trasa planuri noi, a-ti îmbunătăti garderoba, a-ti schimba înfațișarea, oricum a te implica in treburi care te privesc numai pe tine. Esti animat de ganduri nobile si ai dori sa-i antrenezi si pe cei dragi in actiuni care sa le sporeasca prestigiul de sine sau bunastarea materiala. Totusi astfel de demersuri au putin succes acum.

Gemeni
 
Folosește această zi pentru relaxare, introspectie si dialog interior. Posibil chiar să se altereze sănătatea, dar sunt momente pasagere. Somnul suficient, o alimentație ușoară, de primăvara, o plimbarea printr-un parc iti sunt suficiente pentru a te revigora. Pe de alta parte, in starea ta de spirit de acum poti afla multe informatii utile, pe cai mai putin obisnuite.

Rac
 
Interesantă zi vizavi de relatiile cu prietenii si cu persoanele din anturajul profesional. Chiar daca, in ultima vreme multe dintre aceste persoane si-au retras sutinerea fata de tine sau pur si simplu s-au îndepărtat de tine fara motive clare, acum sunt momente bune pentru a te lamuri de ce s-au petrecut lucrurile așa.

Leu
 
S-ar putea sa fii invitat la tot soiul de reuniuni, fie in segmentul socio-profesional in care activezi, fie in segmentul domestic, la aniversarea vreunei rude dragi. Oricum, multa lume se va perinda pe langa tine si toti te vor observa si vor dori sa stea de vorba cu tine. Comportă-te natural si chiar daca unii te dojenesc.

Fecioara
 
Astăzi s-ar putea sa te afli in mijlocul unor dispute, fie pe teme filozofice, fie pe tema unor călătorii si studii in care esti implicat alaturi de cei dragi. Toate bune si frumoase, până apar implicatii financiare, pentru ca unii plănuiesc in secret sa profite de pe urma economiilor sau veniturilor tale. De aceea este nevoie să-ți schimbi mentalitatea.

Balanța
 
Cu toate ca in fundal domnesc nelinisti financiare, in special in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii, ca prin farmec se răstoarnă lucrurile si reusesti sa te descurci si cu plata facturilor, datoriilor, dar îți îndrepți atentia si spre niscai investitii. Cumva din umbra, o mână nevăzută, benefica aranjeaza zarurile pentru tine.

Scorpion
 
Astăzi se pare ca esti foarte dependent de altii, de vorbele si reactiile lor. Este posibil să-ți redefinești termenii si condițiile de relationare, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Pentru ca esti iute la mânie, evident ca si ceilalti riposteaza la fel.

Săgetător
 
Astăzi esti preocupat fie cu treburile de rutina ale casei, fie cu cele din segmentul profesional. Ai mult elan in a rezolva multe si marunte, dar se pare ca trupul te ajuta prea putin. Fereste-te de eforturi fizice si mentale mari, pentru ca ai nevoie de odihna. Posibil să se accentueze niscai afecțiuni mai vechi.

Capricorn
 
Iubirea pluteste in aer, de aceea fii deschis sufletește si mental. Cei dragi iti pot oferi surprize de genul ieșiri in oras la o masa festiva, o excursie planuita in secret de ceva vreme sau bilete la un concert asteptat demult. Pentru ca, deocamdată ai tendinta de a te răzvrăti din orice, fii prudent si controlează-ți reactiile.

Vărsător
 
Acasa, printre cei dragi te simti cel mai bine. Interesant este ca orice actiune planuiesti in afara segmentului domestic eșuează si te trezesti tot pe langa membrii familiei sau implicat in activitati gospodaresti. Posibil să ți se ceara ajutorul moral sau material in chestiuni personale ale unei rude. Analizeaza bine situatia si ajuta cu ce poti.

Pești
 
Multe intalniri amicale se contureaza astăzi. Rude, prieteni apropiati, vecini, simple cunostinte parca s-au vorbit să apară cat mai multi in preajma ta. Toate bune si frumoase in discuțiile banale, dar unii vor dori consiliere din partea ta pe diverse teme de viata. Asta inseamna ca esti apreciat si respectat in anturajul apropiat.
 

Articol și foto: Astrocafe.ro

Citește și
Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii