Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 9 noiembrie 2021. Ce zodie întâmpină dificultăți în relația cu partenerul de viață

ro

09 Nov, 2021 08:09 1118 Marime text


Berbec

Ziua de astăzi o începi cu ambiții mari, cerând dedicare trup și suflet.Vrei să ți se acorde libertate de acțiune și controlul absolut în tot ceea ce întreprinzi, vrei să-ți urmezi pornirile de a studia sau de a călători, iar tu alegi să rămâi alături de cei care pot tine pasul cu tine. Ești prea concentrat pe carieră și nu mai găsești și timp pentru familie, deși, acest lucru îți este sursă de încărcare a bateriilor. Închei ziua în același ton, luând cina cu persoane importante pentru viitorul tău.

Taur

Ești interesat de zona de studii și comunicare. Vrei să te înscrii la noi cursuri, dar nu ai încredere că le poți finaliza. Concentrează-te mai mult pe acțiuni concrete, rudele vor trebui să te înțeleagă și să te șuștină, chiar daca nu le mai poți acorda atenția cuvenită. Daca ești singur, poți întâlni o persoană interesantă cu ocazia unei călătorii, și poți face o bună impresie abordând o atitudine deschisă, comunicativă, în pofida primului impuls de a te menține rezervat.

Gemeni

La serviciu ești ordonat, perseverent, și-ți planifici inspirat proiectele, asigurandu-ți succesul. Elanul de care dispui în demersurile financiare trebuie folosit cu responsabilitate, fiind tentat să urmezi cai rapide de căștig sau să te folosești de puterea ta de persuasiune în dauna altora. Spre seară preferi compania persoanei iubite retragandu-te la adăpostul confortabil al intimității și al trăirilor profunde. Apar șanse de parafare a contractelor în urma dialogului obiectiv.

Rac

Ai foarte mare nevoie de susținerea partenerului, ești dispus să renunți la nevoile tale, să lași mai mult de la tine pentru a-l vedea fericit. Cu toate acestea, reușești să nu-ți încalci principiile. Axează-te mai mult pe conștientizarea valorii personale. Menținerea unei bune atmosfere în relație e și ea prioritară acum, și ești mai sensibil la manierele celor din jur. De azi, vor fi înlesnite dialogurile constructive în activitățile tale zilnice, precum și colaborările de la locul de muncă.

Leu

Astăzi ești de un real sprijin pentru familie, muncești foarte mult și ai ambiții mari. Te implici mult, ești dispus să discuți cu copiii despre orice probleme, să-i înțelegi, reușind totuși să ramai obiectiv. Azi ai putea să acorzi o atenție deosebită sănătății tale și să iei măsuri, chiar dacă ești dedicat proiectelor deja începute. Încearcă să nu iei tot greul pe umerii tai. Poți încerca cu succes o cura de detoxifiere a organismului sau o nouă tehnică de relaxare. Și nu uita de odihnă.

Fecioară

Se cere o abordare cu tact a situațiilor ivite pe neașteptate în prima parte a zilei, în legătură cu anturajul sau cu persoana iubită. Pot apărea surprize datorită unor decizii financiare neinspirate, fie de a împrumuta, fie de a investi. Dialogul cu familia decurge mai ușor, mizează pe discreție și temperează-ți pornirile critice sau spunerea adevărului verde în fata. Încheie ziua ieșind în oraș. Ești plin de farmec, dorești să te distrezi și poți să însuflețești orice petrecere.

Balanță

De dimineața poți întâmpină dificultăți în relația cu partenerul. Exista o discrepanta intre așteptările tale și detașarea, chiar răceala celuilalt. De aici și până la o ruptură bruscă nu-i decât un pas. Așa că te refugiezi în munca, vizezi câștiguri pe termen lung și drămuiești resursele actuale. Îți canalizezi eforturile pentru a oferi ce e mai bun familiei. Totuși, nu face compromisuri prea mari, angajandu-te la mai mult decât poți duce. Se anunță o perioadă favorabilă studiilor și deplasărilor.

Scorpion

Ai nevoie de provocări la locul de muncă. Dorești să schimbi direcția și ai putea să te reprofilezi. Dar pentru aceasta trebuie să alegi cu atenție ce cursuri să urmezi. Ai încredere în tine, și odată făcut acest lucru, abordezi cu seriozitate domeniul ales și te remarci prin foarte bune abilitați de comunicare și prin putere persuasiva. Te poți ocupa de conceperea unui plan detaliat al viitorului tău financiar, fiind favorizat de claritatea analizei decizionale.

Săgetător

Manifești o tendință de rezistenta la schimbarea sistemului de valori. Totuși, în aceasta perioada ești oarecum constrâns să-ți manifești cu mai multa încredere talentele, să le valorifici, și să nu mai tii cu dinții de concepte vechi, doar pentru că ți se par sigure. Desi incomfortabil, puțin timp dedicat introspecției, a scoaterii din subconștient a temerilor, vă facilita demontarea fricilor nemotivate.

Capricorn

Ai putea fi răscolit de sentimente puternice pe care le încerci în legătură cu membrii familiei. Viziunile diferite, neconcordantele privind așteptările fiecăruia și indisponibilitatea de a face concesii pot duce la rupturi neașteptate. Ai creionat mult mai clar care iți este direcția în care vrei să te îndrepți. Acum iți este mai ușor să trasezi în minte pașii, să stabilești în liniște planul de bătaie și posezi suficienta încredere în tine pentru a le urma cursul.

Vărsător

Ai vrea să ieși în lume, să socializezi, să schimbi idei cu oameni interesanți. Singurul impediment ar fi o dispoziție temporara, mai fară de energie, pe care o poți fructifica însă în prima parte a zilei stand acasă și dând curs exprimării în scris a mesajelor din subconștient. Este o perioada optima de a surprinde și imortaliza tot acest tumult sufletesc, de a face o subtila evaluare a ce a mers și ce e făcut mai departe în viață ta.

Pești

Mai mult că altădată, firea ta sufletista vrea să se implice în ajutorarea celorlalți. Ești plin de entuziasm, ai sentimentul că poți schimba ceva, și îi cooptezi și pe alții în aceste acțiuni. Oricât de bune ar fi aceste intenții, nu trebuie să scapi din vedere cu cine pornești alaturi, daca merita încrederea ta, mai ales daca pui în joc și sume semnificative de bani. Comunicarea cu superiorii se îmbunătățește, și poți purta o discuție importanta cu aceștia despre direcția în care te îndrepți.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii