Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 24 august 2023 Relații parteneriale tensionante pentru una dintre zodii

ro

24 Aug, 2023 09:16 861 Marime text


Berbec

 
Ziua este potrivită rafinării mentalului și liniștirii sufletului tau. In acest sens ar fi bine să mergi la un spectacol de teatru, de muzica sau sa participi la cursuri și seminarii pe teme diverse. Segmentul învățării este activ si poti asimila informatii care îți sunt necesare in domeniul profesional. Însă, relațiile colegiale la nivel de cursant și relațiile cu sutoritățile sunt distorsionate.
 

Taur

 
Sunt posibile discuții aprinse pe tema banilor și bunurilor administrate împreună cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii profesionali. Daca este vorba despre facturi si datorii restante, ai grija si achita-le la timp. Se pare că traversezi o perioadă în care esti nevoit sa cheltuiesti din bugetul personal pe chestiuni profesionale, de tipul aprovizionarea locului de muncă.
 

Gemeni

 
Relatiile parteneriale sunt tensionate. Se pot destrăma definitiv contracte de colaborare mai vechi sau se pot reconfigura total altele care vor mai continua o perioada. Segmentul profesional este vizat si mai putin relatia cu partenerul de viata, desi si aceasta este supusă răsturnărilor de situatie. Stai puțin deoparte, controleaza-ti reacțiile si susține-ți cu fermitate părerile.
 

Rac

 
Activitățile de rutină, atât cele casnice, cât si cele de la serviciu te vor solicita mult. Dozează-ți eforturile, pentru ca sănătatea este vulnerabila. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si intervenții chirurgicale, pentru ca exista riscul unor erori greu de remediat. Pe de alta parte, sunt posibile altercații colegiale la serviciu. Îndeplinește-ți conștiincios sarcinile de lucru.
 

Leu

 
Minunat ar fi sa te ocupi doar de persoana iubita sau de copii. Cu toate ca acestia iti pot oferi momente mai puțin plăcute, treci peste, ascultă-le doleanțele si găsește solutii viabile de a le oferi sprijinul de care au nevoie. Pana la urma, lucrurile se vor aranja frumos si toata lumea va fi mulțumită. Creativitatea îți este accentuată și ar fi bine să profiți de asta.
 

Fecioara

 
Ziua este potrivită treburilor casnice si relationarii cu membrii familiei. Este bine sa desfasori activitati de anvergura in ceea ce priveste amenajarea casei, imbunatatirea conditiilor de locuit, pentru ca vor avea efecte pe termen lung. Membrii familiei se pot opune dorintelor si ideilor tale privind patrimoniul familial, insa foloseste-ti șarmul în a le explica despre ce este vorba.
 

Balanta

 
Sunt posibile mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și apropiați, fie în scop profesional. Disputele sunt frecvente, de aceea ține-ți firea. Daca ai de invatat pentru o forma de scolarizare sau daca ai de lucrat documente oficiale si de transmis informatii, verifica de doua ori inainte de a le considera finalizate. Rezervă momente și pentru lectură sau plimbare.
 

Scorpion

 
Se întrezăresc cheltuieli fie necesare traiului zilnic, fie ti-ai planificat mai demult ședințe de îngrijire corporală sau pentru studii dragi sufletului tău. Ferește-te de extravaganțe și fii mai econom. Iti cheltuiesti prea mult, atat resursele energetice vitale, cat si resursele materiale, riscand sa ramai fara ambele. Rezervă momente pentru a medita asupra situațiilor din jur.
 

Sagetator

 
Ești plin de energie si dornic de a te ocupa de mai multe treburi deodată. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca esti foarte emotiv, riscând să intri in conflicte gratuite cu ceilalti. Este nevoie să-ți supraveghezi mai mult sănătatea. Trasează în plan de îngrijire corporală, pe baza unor specialiști în acest sens. de asemenea, este bine să-ți revizuiești relațiile și situațiile în care te afli.
 

Capricorn

 
Ți-ar prinde bine să te odihnești departe de iureșul cotidian. Gândește-te pe îndelete la situațiile în care esti implicat si alcătuiește-ți alte planuri. O discuție de taină cu un prieten de încredere îți poate oferi informatii pretioase, dar si linistea sufleteasca mult visată. Ai nevoie să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața.
 

Varsator
 

Foarte importante sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii. Este adevărat că subiectele abordate si mai ales felul in care îți sunt comunicate s-ar putea să-ți displacă, dar se pare ca tocmai in acest fel vei reuși sa asimilezi corect informatiile primite si sa actionezi in consecinta. Sunt momente bune și pentru a pune la punct activități recreative împreună cu cei dragi.
 

Pesti
 

Ziua anunță întâlniri cu multă lume. Pozitia sociala, imaginea ta in ochii altora se poate modifica foarte ușor, datorită unor simple gesturi sau unei banale conversații frivole. Se recomandă prudență, deoarece se pot strica relații bune. Detașează-te de forfota cotidiană și gândește-te la variante de îmbunătățire a competențelor tale profesionale.

 


Articol preluat de pe astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii