Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 19 octombrie 2021

ro

19 Oct, 2021 08:18 1216 Marime text


Berbec

Astăzi capeți o perspectivă mai înaltă asupra lucrurilor, cu ajutorul informațiilor pe care le accesezi sau oamenilor pe care-i întâlnești. Luna în Berbec te inspiră să faci schimbări, fie la nivel de imagine, fie în ce privește unele proiecte. Originalitatea și exprimarea directă îi pot surprinde pe cei din jur, însă nu te cramponezi de reacțiile care pot apărea.

Taur

Luna este plastă astăzi în Berbec, într-o zonă a discreției și izolării. Așadar, oricât de multă energie simți că ai înmagazinat, nu e momentul să o direcționezi în afară, ci cel mai indicat este să o utilizezi pentru a înțelege niște mistere, pentru a avea grijă de tine și de alții. E posibil, pe de altă parte, să afli tot felul de vești, însă e necesar să le triezi pe cele adevărate de cele false, cu ajutorul intuiției.

Gemeni 

Surprize plăcute de la și prin prieteni, idei inovatoare și originale, preocupări noi. Așa ar putea fi descrisă ziua de astăzi. Relațiile sociale joacă un rol important în generarea și menținerea unei stări de spirit bune dar și în propagarea unor idei în care crezi, așa că alege să-ți petreci ziua în compania a cât mai mulți oameni.

Rac

E posibil ca un proiect în care ești implicat să ia brusc o noua formă, fie prin schimbări apărute în echipă, fie prin idei noi și eficiente care merită să fie puse în practică, fie prin aflarea de noi informații. Cu alte cuvinte, pentru atinge succesul, e necesar să ai o minte deschisă și să accepți cu ușurință schimbările.

Leu

Ai idei multe, ești inspirat și creativ. Iar astăzi, Luna în Berbec creează terenul propice pentru a face primul pas spre materializarea unei idei, a unui vis. Nu contează cum arată primul pas, cât de mare este sau ce urmează după el. Important este să te miști înainte, să împărtășești, să te informezi cu privire la etapele de parcurs.

Fecioară 

Desi nu mai sperai să rezolvi o problemă patrimonială care te frământă de ceva vreme, iată că astăzi apar ca prin minune soluțiile sau sprijinul de care ai nevoie. Partea frumoasă este că toate resursele apar în mod surprinzător, de la cine și cum te aștepți mai puțin. Așadar, fii gata să primești miracolele în viață și să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă.

Balanță

Ai tendința de a controla evoluția unor relații, proiecte sau colaborări. Ți-e teama să dai drumul și să lași totul în seama Divinității. Însă exact aceasta este lecția ta astăzi, și anume accea a acceptării că totul are o inteligență vibrațională care trece dincolo de capacitatea mentală de înțelegere. Când te dai la o parte din calea ta, adică renunți la control, poți vedea un câmp nelimitat de posibilități, iar lucrurile se așează nesperat de frumos.

Scoropion

Cu cât iți permiți mai mult fii creativ, original și inventiv, cu atât mai ușor iți vor ieși toate lucrurile la serviciu. Unde mai pui astăzi, în urma ideilor exprimate și a schimbării percepției, te poți alege și cu un căștig suplimentar, o recompensă neașteptată sau un premiu. În același timp, fii gata te arăți lumii așa cum ești și -ți evaluezi corect meritele.

Săgetător

Pentru tine, Luna în Berbec înseamnă aventură, explorare, curiozitate și curaj. Acum e momentul să faci acel pas la care te gândești demult, să-ți exprimi sentimentele față de cineva, să inițiezi o discuție legată de un proiect creativ și nonconformist. Cu alte cuvinte, astăzi alege să pui pasiune în tot ce faci și să te avânți cu încredere pe noi drumuri.

Capricorn 

Cu cât te străduiești mai mult să deții controlul, cu atât mai blocat te simți. De fapt, ceea ce te blochează cu adevărat sunt propriile convingeri, temeri și inhibiții, așa că astăzi ia-ți puțin timp pentru a-ți observa gândurile, și pe toate cele negative, transformă-le. Așadar, detașează-te, renunță la proiecții și așteptări, lasă-te surprins de fiecare moment.

Vărsător

Activitățile intelectuale, deplasările, întâlnirile și negocierile sunt bine susținute astăzi. După cum indică și Luna în Berbec, probabil că vei fi tot timpul în mișcare și permanent în mijlocul oamenilor. Știi să te faci ascultat și urmat, poți găsi oamenii potriviți pentru a-ți împlini un vis, ai capacitatea de a te integra cu ușurință în orice grup.

Pești

Pentru tine, Luna în Berbec promite noi posibilități de a-ți creste veniturile, prin afirmarea potențialului și valorificarea talentelor. Mai ai la dispoziție câteva zile pentru a face demersurile necesare în scopul de a obține un nou proiect un loc de muncă mai bun sau o funcție, așa că fii pe fază și acționează la momentul potrivit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii