Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 09 ianuarie 2024 Chestiunile financiare legate de bani sau bunurile altora sunt subiectele zilei

ro

09 Jan, 2024 08:18 714 Marime text


Berbec 

Dorinta de rafinare sufleteasca te insoteste intreaga zi. Calatoriile sau studiile in strainatate sunt alte domenii de interes. Se recomanda multa prudenta in tot ce tine de relatia cu strainatatea, deoarece există ceva hibe. Este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau ascultarea unui concert. Daca ceilalti nu sunt de acord cu dispozitia ta de astazi, lasa-i in pace.

Taur 

Chestiunile financiare legate de banii sau bunurile altora sunt subiectele zilei. Dorinta de a castiga mai mult te poate duce cu gandul la investitii sau afaceri riscante. La serviciu ai multa responsabilitate, iar banii proveniti din activitatea desfasurata sunt insuficienti. O mână nevăzută te ajuta discret, fiind posibile castiguri sau recompense neasteptate.

Gemeni 

Interesanta zi la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. Se pare ca in ultimul timp eforturile tale au fost indreptate catre alte zone ale vietii, neglijand rolul tau intr-o colaborare sau în relatia de cuplu. Reprosurile primite de la ceilalti sunt reale si ar trebui sa iei aminte.  

Rac 

Activitatile de la serviciu iti ocupa intreaga zi. Ai multe de facut, avand senzatia ca parca ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reusi sa te descurci foarte bine. Sigur ca se poate ca ceilalti sa nu vada cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabilă.

Leu 

Relatiile sentimentale reprezintă subiectul principal de astazi. Exista anumite lucruri care nu iti sunt pe plac, insa s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac nazbatii, iar tu ai dori sa-i pui la punct pe toti. Detasează-te de problemele celorlalti si lasa emotivitatea deoparte. Ar fi bine sa-ti indrepti atentia catre un hobby.

Fecioara 

Este o zi excelenta de a te ocupa pe indelete de casa si de relatiile cu neamurile. S-ar putea ca un membru al familiei sa-ti solicite ajutorul. Indicat este sa-ti rezolvi toate treburile legate de aceste zone ale vietii, deoarece exista neplaceri ascunse greu de estimat si controlat. Chiar daca apar discutii contradictorii cu ceilalti, nu este momentul marilor decizii.

Balanta 

Pentru tine, cuvantul de ordine al zilei ar fi drumurile. Intalniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropia. S-ar putea sa afli multe informatii, insa nu asculta chiar tot ce ti se spune. Pot apărea chestiuni referitoare la instruirea ta personală sau profesională. Exista o carență din punctul de vedere al pregatirii, astfel ca este posibil să reiei unele secvențe de învățare.

Scorpion 

Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale pentru tine astazi. Este un moment propice de a face o analiza atenta a ceea ce ai si ce vrei sa faci cu ce ai. Desigur ca te nemultumeste situatia materiala, dar privește partea buna a lucrurilor. In segmentul banilor castigati din munca proprie sau in ceea ce iti poti permite sa cheltui, predomina gustul dulce – amar.

Sagetator 

Minunata zi de a te ocupa de propria fiinta. Te simti bine, astrele iti lumineaza chipul si sufetul, iar cei din jur se vor bucura de farmecul pe care il emani. Indicat ar fi sa-ți faci programari la saloanele de ingrijire corporala sau sa te gandesti la cursuri de dezvoltare persoanala. S-ar putea ca, din cand in cand, sa mai faci remarci nu prea placute celor din jur.

Capricorn 

O zi propice unei autoanalize. S-ar putea sa nu ai chef de nimeni si de nimc, astfel ca recomandabil este sa fii cât mai discret. Sanatatea este vulnerabilă, insa evita pe cat posibil, consultatiile sau dialogurile medicale. O plimbare in aer liber sau o muzica de relaxarea te-ar ajuta enorm. Bazeaza-te doar pe tine insuti, deoarece relatiile sunt umbrite.

Varsator 

Apar în raza ta de interes prietenii sau proiectele de anvergura in care esti implicat sau vrei sa te implici. Exista unele aspecte neplacute legate de aceste subiecte, ce ies la iveala din cand in cand. Unii prieteni sunt falsi sau un proiect la care lucrezi demult nu merge asa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa păstrezi doar partea frumoasa si utila a situatiilor.

Pesti 

Astrele iti recomanda sa pui la punct anumite aspecte profesionale. Se pare ca la un moment dat le-ai neglijat, iar acum sefii si colegii iti cer socoteala. Cu toate ca ai realizat si lucruri bune este loc pentru altele si mai bune. Sustinere divina ai din belsug, astfel ca spune ferm ce ai de spus, asuma-ti responsabilitatea celor petrecute si alcatuieste-ti un plan de imbunatatire a situatiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii