Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 07 martie 2023. O zi cu treburi de rutină la serviciu pentru una dintre zodii

ro

07 Mar, 2023 08:29 1266 Marime text
HoroscopBerbec

O zi cu treburi de rutină la serviciu si cu multe dialoguri colegiale. Alcătuiește programul pentru toata ziua si urmareste-l îndeaproape. Unii vor incerca să te impiedice, insa evita să le raspunzi la provocari si urmareste-ti interesele. Ai grija si de sanatate! O programare la un specialist sau informarea cu privire la o dieta noua sau la un remediu potrivit sunt alte subiecte importante.

Taur

Esti dornic de a petrece mai mult timp cu persoana iubita sau copiii. Cheful de aventuri si distractii este mare si cam greu de satisfăcut. Cei dragi îți sunt alături, insa poate nu asa cum ai dori tu. Faptul ca mentalul tau oscilează frecvent in decizii si comunicare, altora le este dificil sa te urmărească sau să-ți țină isonul. Fii intelegator si lasa temerile deoparte!

Gemeni

Frumoase si utile sunt reuniunile familiale. Ai putea lua legătura cu acele rude de care nu mai stii nimic in ultima vreme. Pe de alta parte, ar putea interveni cheltuieli importante, fie pentru casa, fie pentru a ajuta pe cineva drag din familie. Prudență si mai întâi analizează despre ce este vorba. Restricțiile financiare sunt evidente. Spre seara, bucura-te de o masa buna alaturi de cei dragi.

Rac

Ziua este favorabilă discuțiilor banale si rezolvării treburilor de rutină. Este posibil să revii asupra unor decizii privitoare la chestiuni profesionale sau la acțiuni comune cu persoanele din anturajul apropiat. Oscilațiile in gândire si comunicare sunt la ordinea zilei. De aceea lasă loc si pentru factorul necunoscut care isi va face simțită prezența din plin. Posibile calatorii pe distante scurte.

Leu

Se pare ca vei cheltui bani pe obiecte de înfrumusețare sau pe lucruri necesare traiului cotidian. Insă, vei oscila mult până să te hotărăști. De aceea roagă pe cineva drag să te însoțească la cumpărături. Astfel, pe de o parte ai cu cine să te sfătuiești, iar pe de alta, va fi amuzant si constructiv schimbul de pareri. Evita exagerările si achiziționarea unor bunuri sclipitoare la prima vedere.

Fecioara

Esti frumos si luminos astazi, astfel ca vei atrage multe priviri. Sunt momente bune pentru a-ti reinnoi garderoba, obiectele de ingrijire personala sau podoabele folosite in mod curent. Totusi ai grija sa eviti exagerarile si abordarea unui stil agresiv. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de odihna si tăifăsuiește cu cineva drag. Vei afla păreri importante despre cum sa-ti îmbunătățești viata.

Balanta

Starea ta de spirit este oscilantă, iar sanatatea foarte vulnerabilă. Este bine sa-ti dozezi eforturile, să-ți alcatuiesti o lista de prioritati si să lucrezi strictul necesar. Evita, pe cat posibil, analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale, intruct exista un risc mare de erori de diagnostic si tratament. Odihna, o plimbare in aer liber si remediile naturiste iti sunt cele mai potrivite.

Scorpion

Interesante si frumoase sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii. Mai ales cu femeile, astazi poti comunica usor si chiar ai putea petrece clipe plăcute la o discutie amicală pe teme comune, de larg interes. Ar fi bine sa cauti pe cineva din acest anturaj si sa organizezi o mica reuniune intr-un loc plăcut. Schimbul de păreri si idei va fi folositor si de bun augur.

Sagetator

Esti bine sustinut de catre sefi, pentru ca le faci impresie buna din toate punctele de vedere. Totusi exista persoane in preajma ta care te sfătuiesc sa nu aluneci pe laurii victoriei momentane. Remarcile lor te pot necaji, manifestand tendinta de a ignora total mesajul lor. Fii prudent, pentru ca succesele scurte duc mai departe la căderi spectaculoase. Tine cont si de parerile celorlalti!

Capricorn

Demersurile necesare unei calatorii sau unui program de studiu si instruire sunt binevenite, mai ales in orele dimineții. Unii îți pot obstrucționa programul stabilit, motivând ca ar fi bine sa te concentrezi pe îndatoririle profesionale sau parteneriale. Printre treburile cotidiene iti poti face timp sa te gândești si la ale tale. După-amiază sunt momente bune pentru a viziona un film bun.

Varsator

Este rost de câștiguri de la si prin altii. Fie primesti bani, cadouri sau favoruri, fie se pun acum bazele unei colaborări care, pe termen scurt, iti va aduce beneficii substantiale. Pe de alta parte, cheltuielile care se conturează sunt legate de facturi, taxe, impozite sau alte tipuri de datorii catre diferite persoane. Chibzuiește fiecare ban si nu te avânta in planuri financiare promițătoare la prima vedere. 

Pesti

Sunt momente bune pentru a discuta cu partenerul de viață sau de afaceri, planuri comune si remedieri necesare acțiunilor aflate in desfășurare si care vă privesc pe amândoi. Implicarea emoțională sau materiala in aceste dezbateri este păguboasă, de aceea fii prudent. Neplăcerile financiare pândesc in umbra, astfel ca de la bani sau bunuri se poate contura o gâlceavă pe termen lung.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii