Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 05 octombrie 2021

ro

05 Oct, 2021 08:23 1512 Marime text
Berbec

O zi frumoasa, favorabila tututor initiativelor profesionale indraznete, dar si oficializarii unui parteneriat longeviv si fructuos. Prima parte a zilei aduce oportunitati  de afirmare si consolidare a pozitiei profesionale, deci fii pregatit pentru asumarea de noi responsabilitati. A doua parte a zilei este excelenta pentru tot ce inseamna afaceri, aliante, contracte. Te bucuri de atentie, recunoastere si confirmare a valorii personale.

Taur

Luciditatea te ajuta sa gasesti calea cea mai potrivita si solutiile cele mai bune, atat in ce priveste domeniul sentimental, cat si cel al muncii si profesiei. Este un moment cu adevarat valoros, in care multe indoieli se risipesc si stii in sfarsit ce e cel mai bine pentru tine si viitorul tau. Unii Tauri pot decide sa se casatoreasca, altii sa se desparta de cineva, avand insa detasarea venita din convingerea ca asa e cel mai bine pentru ei.

Gemeni

Poti rezolva cu succes o problema familiala sau patrimoniala, scapand in acest fel de o povara sau de niste griji apasatoare legate de siguranta materiala, care nu ti-au dat pace in ultima vreme. In a doua parte a zilei, este vorba despre iubire sub toate aspectele ei. Fie ca e vorba de relatia cu copiii sau cu partenerul, astazi poti avea niste revelatii pretioase care te ajuta sa identifici foarte clar ce-ti doresti pe viitor si ce e necesar sa faci pentru a fi implinit din punct de vedere afectiv.

Rac

Incep sa se deschida usile si sa se deblocheze o serie de culoare, care te pot duce catre prosperitate si succes. Prima parte a zilei este dedicata schimbului de informatii si consolidarii unor relatii, chiar semnarii unui contract foarte avantajos. A doua parte a zilei poate fi folosita pentru demararea unor activitati casnice sau pentru planuirea unor investitii, impreuna cu membrii familiei. De asemenea, astazi se pot dizolva niste tensiuni sau se poate ajunge la un consens cu o persoana draga din familie.

Leu

Astazi ar fi bine sa te gandesti la siguranta ta materiala si sa faci niste demersuri concrete in acest sens.  De asemenea, e momentul sa pui in aplicare idei mai vechi, sa demarezi o afacere, sa incepi o colaborare solida, pe termen lung. Acum se pun bazele unor astfel de demersuri, cu ajutorul unor persoane de incredere din anturajul apropiat.

Fecioara

In prima parte a zilei esti focusat in continuare pe tine si interesele tale. Si s-ar putea ca in prioritatile tale sa se regaseasca o relatie de iubire, in privinta careia vrei sa iei niste decizii importante. Cu alte cuvinte, de gandurile si alegerile pe care le faci acum depinde stabilitatea afectiva pentru multa vreme de acum incolo. Dupa-amiaza sunt premize excelente pentru demararea unui proiect avantajos.

Balanta

O zi potrivita pentru a face gesturi caritabile, a ajuta o ruda, sau pur si simplu pentru a te ocupa de tine. Sunt recomandate activitatile care nu necesita un consum energetic crescut si care-ti confera un anume confort psihic. Desi, in a doua parte a zilei, s-ar putea sa fii mult mai dinamic si pus pe lucruri mari, ceea ce nu e rau, pentru ca este o perioada favorabila pentru initierea sau consolidarea unei afaceri de familie si pentru orice proiect de anvergura.

Scorpion

Primesti sprijin intr-un mod sau moment pe care nu l-ai anticipat si care te surprinde placut. Fie ca esti ajutat cu informatii pretioase, fie esti promovat si recomandat unei persoane importante, fie gasesti persoana potrivita pentru a te alia intr-un proiect, cert este ca astazi nu te poti plange de lipsa de sansa sau de suport. Asadar, o zi fructuoasa, in care strangi randurile cu oameni care-ti impartasesc interesele si cu care te poti inhama la un drum comun, cu toata increderea.

Sagetator

O zi buna in ce priveste zona profesionala si cariera. Se pare ca ai ocazia sa iti repari imaginea sau, prin niste initiative si rezultate laudabile, iti cresti credibilitatea si autoritatea la locul de munca. In orice caz, poate fi un moment de satisfactie, recunoastere si succes profesional. A doua parte a zilei aduce momente frumoase, petrecute in compania prietenilor, la un eveniment sau o petrecere.

Capricorn

Relatia cu superiorii se poate imbunatati, simti ca esti ascultat, luat in seama, pretuit pentru munca depusa. Poti primi vesti bune, poti fi pus in situatia de a impartasi si altora din experienta ta sau poti planifica o calatorie, care pare sa aiba un scop concret, cum ar fi participarea la un curs sau o conferinta. A doua parte a zilei risipeste gandurile de plecare, care sunt inlocuite de cele care privesc afirmarea profesionala. Incepi sa devii constient de succesul care se apropie.

Varsator

Ai oportunitatea de a te reabilita din punct de vedere financiar, prin faptul ca scapi de o cheltuiala sau esti sprijinit in efectuarea unor plati. In orice caz, te mai linistesti in privinta situatiei materiale, care incepuse sa dea semne de subrezire. A doua parte a zilei este excelenta pentru o calatorie sau preocupari intelectuale. In orice caz, se pare ca iti creste interesul pentru orice activitate care te-ar putea ajuta sa evoluezi, mai ales spiritual.

Pesti

O zi a relatiilor solide, sincere si bazate pe onestitate. Ai in sfarsit sentimentul ca faci echipa cu partenerul, ca poti coopera cu acesta, ca puteti ajunge la un consens in privinta unor planuri viitoare. Relatiile se afla sub auspicii bune intreaga zi, astfel ca nu e cazul sa ai niciun fel de suspiciune daca cineva vine cu o propunere tentanta. A doua parte a zilei iti poate aduce un castig sau un cadou..

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii