Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 01 martie 2022. Zodiile care au succes în carieră și în afaceri

ro

01 Mar, 2022 08:06 1529 Marime text
Berbec 

Luna traverseaza astazi sectorul zodiacal al Varsatorului, trimitandu-ti egergie in zona prietenilor si a anturajului. Manifesti o fire originala, nonconformista si iti place sa te anturezi cu oameni de aceeasi factura, receptivi la stimuli, entuziasti si deschisi catre nou. Ai putea fi nevoit sa faci fata unor cheltuieli neprevazute, generate poate de achitarea unor taxe, amenzi sau penalitati.

Taur 

Luna in Varsator isi revarsa influenta asupra carierei tale si asupra prestigiului social. Gasesti solutii dintre cele mai ingenioase la provocarile venite din sfera muncii. Preferi sa ti se dea mana libera, sa fii tu cel care da tonul sau directia si nu tolerezi foarte bine autoritatea sau limitarile. Nu esti un partener profesional prea lejer, dar iti recomand sa ramai in zona diplomatiei.

Gemeni 

In ceea ce te priveste, Luna in Varsator se proiecteaza in zona studiilor superioare si a principiilor de viata. Esti foarte deschis catre alte culturi, religii sau filosofii si probabil socializezi mai mult cu oamenii iesiti din tiparele obisnuite. Raporturile cu colegii de munca sau cu subordonatii sunt destul de incordate, revizuieste-ti atitudinea si fii cat mai conciliant.

Rac 

Tie Luna in Varsator iti activeaza zona transformarii si a regenerarii. Dispui de o intuitie fantastica, foarte vie, care te imbie sa pasesti catre noi orizonturi fizice sau spirituale. Dispui de multa fantezie cand vine vorba despre calatorii indepartate si ai putea petrece week-end-ul in deplasare, in compania persoanei iubite, desi poate se lasa mai greu dusa de acasa.

Leu 

Tu ai de gestionat influentele Lunii din Varsator in zona relatiilor si a parteneriatelor. Cauti compania oamenilor deosebiti, care au ceva de spus sau de impartasit astfel incat lumea sa devina un loc mai bun. Ai putea fi destul de idealist, devenind vulnerabil la contactul cu realitatea si poate chiar usor de ranit. Nu lua in nume de rau incercarile familiei de a te tempera.

Fecioara 

Luna in Varsator se proiecteaza, in cazul tau, in zona muncii si a modului in care te administrezi. Probabil programul acestei zile nu inceteaza sa te ia prin surprindere. Relaxeaza-te si nu te opune mersului firesc al lucrurilor, oricat de surprinzator si provocator ar putea fi pentru tine. Sefii sunt destul de optimisti, au incredere in tine si te pot motiva cand situatia o cere.

Balanta 

Tie Luna in Varsator iti activeaza zona iubirii. Esti foarte creativ, inspirat si original in declaratiile de iubire pe care le faci astazi. Adori libertatea si reactionezi vehement la orice forma de control sau ingradire. Evita orice risc sau speculatie financiara, fii cumpatat in gestionarea banilor si alege solutiile de economisire cu bataie pe termen lung si in conditii de siguranta.

Scorpion 

In cazul tau, energia Lunii in Varsator este proiectata in zona familiei si a domiciliului. Relatiile cu familia stau astazi sub semnul imprevizibilului, sau ai putea fi luat prin surprindere de o reparatie, in cadrul spatiului in care locuiesti, ce te-ar putea prinde total nepregatit. Mobilizeaza-te, primeste sprijinul persoanei iubite si nu te lasa afectat de lucruri marunte.

Sagetator 

Tu resimti tranzitul Lunii prin Varsator in zona gandirii, a comunicarii si a relatiei cu fratii. Esti destul de conservator in ceea ce priveste modul in care iti exprimi ideile si poti fi tentat sa dai sfaturi de viata fratilor. Ai tendinta de a te proiecta in viitor, de a anticipa mersul lucrurilor si ai putea fi destul de pesimist. Partenerul de viata poate gasi mijloace pentru a-ti descreti fruntea.

 

Capricorn 

Pe tine tranzitul Lunii prin Varsator te stimuleaza in zona talentelor, a calitatilor, dar si a banilor proveniti din munca proprie. Ai putea simti ca apartenenta ta la un anumit grup sau organizatie, iti consuma multe resurse, conducandu-te spre epuizare. Analizeaza cu atentie naturaletea participarii tale la evenimente si nu ezita sa rupi legaturile care nu iti aduc valoare.

Varsator 

In cursul acestei zile, Luna traverseaza semnul tau zodiacal, accentuandu-ti firea umanitara, originala, progresista. Esti foarte creativ si spontan in comunicarea simtirilor tale, iar persoana iubita poate fi placut surprinsa de buna ta dispozitie. La serviciu, raporturile cu sefii nu sunt prea grozave, te poti simti supraincarcat si poate chiar limitat in a te exprima pe tine insuti.

Pesti 


Pe tine tranzitul Lunii prin Varsator te indeamna sa te abandonezi in neant, sa iti aloci timp pentru  reculegere si apropiere de divinitate. Daca aveai planuri de calatorie in strainatate, ele se pot reconfigura subit, nefiindu-ti foarte usor sa accepti aceste evenimente. Unele cursuri de specializare, aprofundare sau a limbilor straine, poti simti ca avanseaza sub asteptarile tale.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii