Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora, subiectul principal al zilei

ro

07 Aug, 2023 08:25 834 Marime text
Berbec

Am putea spune că astăzi te caracterizează egoismul. Ai tu chef de viata, insa mai mult îți sunt orientate eforturile către propria-ți persoană. Fii prudent si dozează-ți elanul de a le povesti tuturor isprăvile tale sau planurile de viitor. Folosește un ton moderat si evita stridențele de orice fel. Iti sunt favorizate tratamentele de întreținere corporala si dialogurile cu cei dragi.

Taur 

Nu prea esti prezent in mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorinta de a fi doar cu tine insuti va fi la cote înalte. Se recomanda activitati ușoare, evitarea provocărilor din partea celorlalti si multa odihna. Sanatatea este în continuare vulnerabilă. Folosește remedii naturiste pentru ameliorarea stării tale generale și plimbă-te în aer liber.

Gemeni 

Esti înconjurat de prieteni adevărați. Un protector important îți va face apariția in viata ta, pentru o perioada îndelungată. Fii atent la ce ti se spune, pentru ca poti afla informatii pretioase legate de domeniul profesional si de relatiile parteneriale. Imaginea ta in ochii celorlaltii este bună, însă nu te lăsa impresionat. Șefii te susțin, dar relațiile colegiale lasă de dorit.

Rac 

Sefii si treburile de la serviciu iti dau bătăi de cap. Sunt posibile reprosuri, discutii in contradictoriu, dar se va ajunge la pace până la urmă. Bine ar fi să-ți susții punctele de vedere cu argumente viabile. Colegii nu iti sunt alaturi, de aceea bazeaza-te doar pe tine insuti. In dupa-amiaza zilei, astrele iti recomanda vizionarea unei piese de teatru si o plimbare in aer liber.

Leu 

O zi favorabilă relațiilor cu străinătatea și studiilor. Dialogurile cu persoanele aflate dincolo de granițele țării îți pot aduce vești interesante legate de o calatorie turistică sau în scop profesional. Incepe o perioada excelenta pentru a-ti îmbogăți bagajul de cunoștințe cu ajutorul disciplinelor spirituale. Spre finalul zilei, invita-i pe cei dragi la o șuetă pe teme de interes comun.

Fecioara 

Chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Se poate pune in discutie achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. In functie de caz, relatiile cu institutiile bancare sunt favorizate, dar fii prudent. Evita cheltuielile extravagante si speculațiile financiare. Ocupă-te de treburile usoare si odihneste-te mai mult.

Balanta 

Relațiile parteneriale și colaborările îți vor solicita toate eforturile astăzi. Partenerul de viata îți poate reproșa faptul că ești implicat prea mult in domeniul profesional. Pe de alta parte, relatia cu partenerii de afaceri poate cunoaște ceva neplăceri sau chiar finaluri. Ai idei bune si forta in cuvinte, asa încât fii deschis și spune ferm ce așteptări ai de la ceilalți sau ce te nemulțumește.

Scorpion 

Incepi săptămâna cu multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, dar dialogul deschis și bine argumentat poate rezolva multe. Nu te lasa ademenit de confesiunile celorlalti. Evita să-ți divulgi planurile de viitor sau părerile despre colegi și șefi. Dozează-ti eforturile, deoarece starea sănătății fluctuează destul de mult. Dupa-amiaza, fii alături de cei dragi.

Sagetator 

Prima zi a săptămânii îți aduce chef de distractii si aventuri. Veselia de care dai dovada îi poate deranja pe cei din jurul tău, de aceea fii prudent. Creativitatea este la cote înalte, însă ofera-le si celorlalti prilejul de a se bucura de realizările tale. Se pot ivi discutii aprinse cu persoana iubita sau cu copiii. Ar fi bine dacă te-ai ocupa mai mult de hobby-urile tale.

Capricorn 

O zi excelentă de a te ocupa de treburile godpodărești. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Pe de alta parte, te poți gândi la achiziționarea unei noi locuințe sau a unui teren. Bine ar fi sa faci planuri in acest sens, deoarece sunt șanse mari de realizare. Acordă mai multa atenție nevoilor membrilor familiei!

Varsator 

Se pare ca astăzi ai multe drumuri scurte de făcut. Este o zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu neamurile si cu prietenii apropiați. Comunicarea este la cote înalte, ai idei bune si multa forta in cuvinte. Fii prudent, nu iti divulga planurile de viitor si folosește un ton moderat. Lărgește-ți orizontul cunoașterii atât prin lectură, cat și prin studii aprofundate.

Pesti 

Chestiunile financiare sunt tema principală a zilei. Poti primi cadouri si recompense destul de substanțiale. Încearcă să te mulțumești cu ce ai sau cu ce primești, deoarece este un fel de preambul la ca va urma. Este vorba despre bani câștigați din munca proprie. Daca ai să faci un bilanț între muncă și răsplată, aceasta din urmă lasă mult de dorit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii