Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni, 29 august 2022. Zi bună pentru discuții și întâlniri cu prietenii pentru una din zodii

ro

29 Aug, 2022 08:05 1306 Marime text
Horoscopul de aziBerbec 

Săptămâna începe cu multa forfotă la serviciu. Traversam o perioada in care esti foarte tensionat țsi asta iti poate dăuna sănătatii. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, dar mai ales evita sa intri in discutii aprinse cu sefii sau colegii de serviciu. Exista diferente majore de gandire si moralitate intre tine si ceilalti, iar adevarul este pe undeva pe la mijloc. O dieta usoara, hidratare suficienta si detasarea de cotidiană îți sunt de mare folos acum.

Taur 

Ești distrat și pus pe șotii. Persoana iubita sau copiii îți vor tine isonul, dar nu atat pe cat ti-ai dori tu. Pare dificil de inteles care sunt motivele neplacerilor cu cei dragi. Pe undeva ar fi vorba despre modul tau de gandire si abordare a relatiilor afective. Rezervă momente pentru a le petrece mai mult cu cei dragi si tine cont de nevoile sau sfaturile lor. Creativitatea ta si dorinta sinceră de a le fi alături, va aduce zâmbete și bucurie pe chipul tuturor. 

Gemeni

Treburile casnice si relatiile cu membrii familiei continuă să fie temele principale. Este posibil ca planurile tale legate de casa si rude sa contravină dorințelor și planurilor celor pe care vrei să-i implici tu. Poate ar fi bine ca mai întâi sa asculti ce vor ceilalti si abia pe urma să-ți prezinți tu ideile. Esti nostalgic dupa vremurile copilariei, insa discutiile cu cei dragi, vizitarea unei rude sau a locurilor natale, daca este posibil, ti-ar aduce multă bucurie și liniște sufletească.

Rac

Se conturează și azi calatorii pe distante scurte. Sunt momente bune, atat pentru a-ti rezolva diverse treburi legate de rude sau prieteni apropiati, cat si pentru a-ti pune la punct documentele personale sau profesionale. Posibil ca șefii sau colegii de serviciu să-ți pună tot felul de bețe in roatele programului pe care l-ai stabilit pentru astazi, dar vei reuși să te descurci cu tot ce se ivește in plus. Fii prudent in vorbe si fapte!

Leu
 
Este o zi in care fie primesti bani, bunuri sau favoruri din zona profesionala in care activezi, fie afli informatii legate de schimbarea conditiilor de munca sau se finalizeaza o activitate la serviciu, activitate care ti-a adus ceva castiguri in ultima luna. Pe moment ai putea fi derutat de intorsatura situatiei, însă vei reuși să depășești totul cu bine. Dupa-amiaza, detaseaza-te de cotidian si mergi la cumparaturi. Îți poti permite câteva mofturi, chiar și pentru cei dragi.

Fecioara 

Stările tale de spirit sunt fluctuante. Ești dornic sa te implici in multe si mărunte, dar ai grija ca unele sunt prea marunte ca să-ți irosești timpul si energia ocupandu-te de ele. O discutie furtunoasa cu un prieten iti poate oferi sfaturi si solutii bune pentru evenimentele in care esti implicat. Cu toate ca iti displace ceea ce auzi astazi ar fi bine sa lasi orgoliul deoparte si sa iei aminte. A doua parte a zilei este favorabila plimbări in aer liber. 

Balanta 

Este bine sa fii cât mai retras si sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina. Energia vitala este la cote joase, asa incat se pot accentua diverse afectiuni, dar in mod special inima este slabită. Totusi evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece cu putin efort vei depasi totul cu bine. Foarte tensionate sunt relatiile cu ceilalti, de aceea stai departe de ei. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la schimbarea planurilor de viata.

Scorpion 

Zi bună pentru discuții și întâlniri cu prietenii. Daca dorești să cooptezi și pe alții în proiectele tale de viitor, în special în cele profesionale ia legatura cu cei pe care îi consideri potriviți. Insa, dupa ce iti expui ideile, ai rabdare si asculta si opiniile celorlalti. Poți primi sfaturi bune, chiar daca unele s-ar putea să-ți displacă. Ar fi bine sa fii mai pretențios în alegerea anturajului si sa mai schimbi personajele care roiesc in jurul tau.

Sagetator

Inceputul saptamanii iti aduce intalniri si discutii cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale. Este bine sa fii rezervat in explicatii si sa asculti atent la ceea ce se spune in preajma ta. Foarte usor iti pot fi compromise astăzi imaginea publică și poziția in cadrul segmentului profesional in care esti implicat. Neplacerile majore sunt legate de banii si bunurile folosite si administrate in comun cu partenerii socio-profesionali.

Capricorn

Ziua iti solicită mentalul destul de mult, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Cele mai reușite discutii le poti avea cu prietenii sau cu o persoana care te protejeaza de ceva timp incoace. Sunt posibile vesti din si despre strainatate, fie de la rude, apropiati, fie este vorba despre detalii ale unor colaborari profesionale care implica parteneri straini. Poate intra in discutie si abordarea unor studii, cursuri pe care ar trebui sa le parcurgi, fiindu-ti necesare la serviciu.

Varsator

Debutul saptamanii iti aduce in atentie cheltuielile pe care le ai in comun cu altii. Probabil ca este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Exista in preajma ta personaje care îți dau tot soiul de sfaturi vizavi de modul in care să-ți cheltuiești resursele materiale. Fii prudent si ocupă-te doar tu de banii si bunurile tale, pentru ca deocamdata altii vor doar sa profite de pe urma ta. Ar fi bine daca ai cauta sensul informatiilor primite, dincolo de aparențe.

Pesti

Relatiile parteneriale iti dau multe batai de cap. Motivul disensiunilor sunt banii pe care ii obtii din munca defasurata la un serviciu. Indiferent ca sunt multi sau putini, ti se poate reprosa faptul ca ai o atitudine nepotrivita vizavi de bani si implicatiile lor. Ar fi minunat daca ti-ai mai schimba scara valorilor morale, atat in ceea ce priveste resursele si sursele tale materiale, cat si modul in care raportezi aceste resurse intr-o relatie parteneriala.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii