Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni, 21 august 2023. O zi cu multă muncă la serviciu pentru una dintre zodii

ro

21 Aug, 2023 08:57 820 Marime text
Berbec

Relațiile parteneriale și colaborările sunt la mare căutare astăzi. Sunt posibile reconfigurări de poziție într-un parteneriat, respectiv poți renunța la acesta. Recomandabil este sa fii prudent si sa discerni cu atenție totul. Pe de alta parte, unele colaborări in care ești implicat nu te mai reprezintă, așa încât mobilizează-te și renunță definitiv la ele.

Taur

O zi cu multa munca la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii parcă nici nu există. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. Dozează-ți eforturile, ocupa-te doar de activitățile de rutină si nu răspunde la provocări. Folosește doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului si sufletului tău.

Gemeni

Se pare ca începi săptămâna îndrăgostit si pus pe șotii. Relațiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote înalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serată plăcută pentru cei dragi. Evita excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Rac

Poți desfășura cu succes, activitățile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, planificarea unei zugrăveli sau, în funcție de caz, a grădinăritului sunt cele mai indicate. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar șarmul tău caracteristic va reuși să readucă pacea si armonia mult visate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți o rudă.

Leu

Este posibil sa faci o mulțime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal cât și pentru a rezolva diverse comisioane pentru alții. Pe de alta parte, bine este să te gândești la unele forme de instruire ce ti-ar fi utile la locul actual de muncă sau pentru a obține un loc de muncă mai bun. Spre seară se anunță întâlniri cu neamurile sau cu prietenii apropiați.

Fecioara

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene și pentru verificarea datoriilor. Poți primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăți condițiile de la locul de muncă. Frumos ar fi ca în partea a doua a zilei să lași pragmatismul deoparte și să găsești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

Balanta

Prima zi a săptămânii îți aduce multă energie și chef de a da piept cu toate. Noblețea sufletului tău este accentuată, iar ceilalți te privesc cu admirație și respect. Bine este să-ți planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de îngrijire corporala sau să-ți oferi mici cumpărături dragi ție. Fii tolerant cu ceilalți și nu încerca să ieși prea mult în evidență.

Scorpion

Astăzi nu prea ai chef să ieși din casă. Energia vitală este la cote joase și se recomandă abordarea activităților de rutină. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să-ți creeze neplăceri. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tău, gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor și nu-ți divulga planurile. Odihnește-te și plimbă-te des în aer liber!

Sagetator

Este o zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlniri, dialoguri, vești interesante, toate vin către tine într-un ritm amețitor și amenințător. Este posibil ca să rupi unele relații vechi, dar fii convins că se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare ție în această perioadă a vieții. Pe de alta parte, o persoană care te-a susținut și protejat mult timp ar putea să te dezamăgească.

Capricorn

Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar fii pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare ca în curând vei depăși totul cu bine. Imaginea ta in ochii celorlalți lasă mult de dorit, însă astăzi îți poți da seama cine te privește cu ochi buni și cine nu.

Varsator

Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afara granițelor țării este binevenită, însă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. Mai târziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorința de rafinare sufletească este accentuată.

Pesti

Norocul la banii si bunurile altora îți deschid săptămâna. Se pare ca poți rezolva mai ușor chestiuni legate de taxe, impozite, relații cu instituții financiare sau legate de moșteniri. Pe de alta parte, poți primi cadouri sau recompense neașteptate. S-ar putea să te gândești la implicarea in afaceri, dar sunt momente pasagere si nu trebuie să dai curs primului imbold.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii