Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni, 13 septembrie 2021

ro

13 Sep, 2021 08:15 1397 Marime text


Berbec

O zi excelentă pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Pe scurt: tot ce este legat de rafinare sufletească îți aduce multă liniște, pace și abordarea unor noi orizonturi ale vieții. Posibil ca din partea colegilor de munca să întâmpini diverse neplăceri, lucru care iți poate schimba starea de spirit. Însă, fiindcă astrele te îmbie la toleranță, cumpătare, acceptarea celorlalți așa cum sunt este bine să ții cont de imboldurile primite din lumile subtile.

Taur

Se întrezaresc informații prețioase legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Deocamdată ai grijă de cheltuielile curente și de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. În primul rând, partenerul de viață sau o rudă iți vor oferi sprijin material substanțial. Doar că toate se vor petrece la momentul potrivit. Spre seară, rezervă momente pentru a contempla frumusețea situațiilor de viață în care ești implicat.

Gemeni

Este bine sa fii atent la ceea ce se petrece in segmentul relatiilor parteneriale. In primul rând, detaseaza-te de partenerii vechi si gandeste-te la abordarea unor proiecte profesionale alaturi de oameni noi. Chiar si o relatie parteneriala veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fii deschis sufleteste si paraseste zona de confort in care te afli de multa vreme. A doua parte a zilei iti aduce conversatii usoare cu persoanele din anturajul apropiat.

Rac

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Ești foarte harnic, reușind să-i molipsești și pe cei din preajma ta cu elanul tău muncitoresc. Totuși, dozează-ți eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să te suprasoliciți. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Abordează un stil de viață sănătos și potrivit tie. Spre seară, oferă-le celor dragi un festin surpriză.

Leu

Veselia și cheful de aventuri sunt atributele tale de bază. Ai putea să te îndrăgostești la prima vedere, să petreci alături de oricine, ba chiar să-i antrenezi și pe ceilalți într-un carusel de întâmplări hazlii. Unii pot fi necăjiți de glumele tale sau de atitudinea frivolă pe care o afișezi față de ei. Fii prudent, temperează-ți manifestările și tine cont și de opiniile celorlalți. Ți-ar prinde bine o activitate relaxantă alături de copii sau de persoana iubită.

Fecioară

Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii și pentru reuniuni de familie. Chiar ai avea șanse să plănuiești o afacere împreună cu membrii familiei, afacere din care ar avea multă lume de câștigat. Motorul activităților comune cu neamurile ești numai tu, așa încât orientează-ți eforturile cu încredere în acest sens. Vei primi susținerea celor dragi, chiar și după lungi discuții. În a doua parte a zilei, relaxează-te la o șuetă.

Balanță

Multă lume roiește în jurul tău și de aici și o paletă largă de informații. Abundenața subiectelor discutate astăzi te poate obosi. Unii apropiați îți vor cere sfaturi și soluții pentru problemele lor. Tu însă, fii reținut la vorbă și discută strictul necesar. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să călătorești frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale și personale. Spre seară, bucura-te de liniștea și confortul casei, alături de cei dragi.

Scorpion

Vor apărea câștiguri substanțiale de pe urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Deocamdată ai putea fii nemulțumit, pentru că nesiguranța financiara din ultima vreme ți-a dat mult de furcă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare. Ai încredere și răbdare că toate se vor aranja minunat pentru tine. Adică ți se deschid încet, sigur și discret, culoare noi de căștig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

Săgetător

Este o zi în care iți vei reaminti de faptul că viața chiar este frumoasă și merita să te bucuri din plin de orice experiență. Sunt momente excelente pentru a te gândi cum vrei să fii în viitor, ce fel de relații vrei să ai, poți visa cu ochii deschiși la tot soiul de năstrușnicii. Indiferent ce se petrece în jurul tău demonstrezi înțelegere, o detașare înțeleaptă și chiar îi vei ajuta și pe alții să petreacă ziua mai ușor.

Capricorn

Ai dori să te ascunzi într-o cochilie, să stai departe de zgomotul cotidian și de semeni. Chiar ai nevoie de odihnă și de o convorbire cu tine însuți. Cu toate că iți este greu să-ți linisteșți gândurile, până la urmă dacă te straduieșți puțin vei reuși. Privește cu un ochi analitic situațiile și relațiile în care ești implicat. Ai nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu tine.

Vărsător

Multe și mărunte poți afla astăzi de la prieteni. Roiesc în preajma ta oameni importanți, cu funcții sociale deosebite. De aceea fii deschis și tine cont de ceea ce ți se spune. Chiar dacă unele remarci îți displac și în acestea vei descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre seară ar fi bine să te relaxezi și să tăifăsuiești cu cineva de încredere. Evită cheltuielile majore, împrumuturile și oferirea cadourilor scumpe unora care merită prea puțin eforturile tale.

Pești

Pentru că este nevoie să faci față la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale este posibil să-ți neglijezi serios familia și îndatoririle casnice. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale fii prudent și urmărește fiecare ocazie în acest sens. Totuși, cu puțin efort și bunavoință ai putea îmbina armonios, atât planul familial, cât și cel profesional. Dedică seara celor dragi!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii