Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni, 08 august 2022. Veselia este în toi pentru una dintre zodii

ro

08 Aug, 2022 08:12 1140 Marime text
Horoscopul de azi Berbec

Se pare ca îți vei revizui multe idei, conceptii, poate chiar filozofii de viata imbratisate pana acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existentei iti vin informatii pretioase, care vrei nu vrei, te conduc spre formularea unor observatii si concluzii cu totul noi. La prima vedere s-ar putea sa negi realitatea cotidiana, pe considerentul ca ti se pare sau ca majoritatea oamenilor fac lucrurile intr-un alt fel. Insa, tu asculta-ti sufletul si urmeaza indrumarile sugerate de acesta.

Taur 

Pe langa aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumparaturi, achitarea unor facturi, datorii, vor aparea in plus fie cheltuieli care vizeaza domeniul profesional, fie informatii deosebite legate de veniturile obtinute la un loc de munca. Totul roieste in jurul banilor astazi, fiind astfel dificil sa te concentrezi pe altceva. Partenerul de viata, o ruda apropiata, chiar si prietenii pot apela la bugetul tau pentru a-si rezolva chestiuni personale.

Gemeni 

Colaborărilor ar trebui sa le acorzi atentie. Se preconizeaza schimbari importante in orice tip de parteneriat, inclusiv in relatia cu un partener de viata. Datorita pozitiei tale sociale, poate a imaginii tale publice, partenerii de afaceri si cel de viata pot dizolva rapid si pe neasteptate legaturile cu tine. Sau te pot provoca la discutii zgomotoase pe tema conditiilor si termenilor de desfasurare a proiectelor si actiunilor comune. Tine cont de ceea ce iti spun ceilalti!

Rac 

O zi in care va trebui sa te ocupi de treburile marunte si de rutina, atat la serviciu, cat si acasa. Bazeaza-te mai mult pe tine, pentru ca toti ceilalti au alte treburi si vor refuza politicos sa-ti acorde vreun ajutor. Neplaceri pot aparea numai de la faptul ca iti doresti cu ardoare sa faci cu totul altceva decat iti propune contextul zilei. Relaxeaza-te si accepta iuresul evenimentelor care ti se desfasoara in cale.

Leu 

Indreapta-ti atentia spre relatia cu persoana iubita si copiii. Veselia este in toi, izul vacantei domneste in fundalul cotidian, asa incat profita de toate acestea si alatura-te celor dragi in diverse actiuni recreative sau necesare rezolvarii unor nevoi personale. Discrepante pot aparea de la cheltuielile comune, pentru ca toti ceilalti au pretentia sa platesti tu orice aspect legat de evenimentele zilei. Stabileste o limita financiara clara si respecta-o intocmai.

Fecioara 

Astazi este bine sa te alaturi membrilor familiei, sa iei legatura cu rudele apropiate sau sa-ti indrepti atentia spre treburile gospodaresti. Si totusi, fie indatoririle profesionale, fie partenerul de viata iti vor da peste cap planurile domestice. Solicitarile din partea colaboratorilor sunt mari si greu de tinut in frau. Organizeaza-ti treburile zilei astfel incat sa rezolvi prioritatile, dar sa-ti ramana timp si energie si pentru cei dragi.

Balanta

Multa lume roiește in preajma ta si oricat ai dori sa eviti contactul cu ceilalti, tot se va gasi o modalitate prin care cineva sa te tina de vorba pe teme diverse. In special, despre sectorul profesional si cel al sanatatii poti afla astazi informatii pretioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate intr-un colt al mintii vor reveni astazi.

Scorpion 

Calculele facute in dimineata zilei, vizavi de plata aferenta eforturilor depuse de tine in segmentul profesional sunt de departe altele decat cele pe care le fac superiori tăi ierarhici de la serviciu. Discrepanta dintre ce suma astepti tu drept plata si ceea ce primesti efectiv te rascoleste profund. La prima vedere este bine sa-ti dozezi eficient cheltuielile si sa te rezumi la strictul necesar.

Sagetator 

Este greu sa te adaptezi evenimentelor zilei si unui ritm impus de ceilalti. Pentru ca tu iti doresti ceva mai multa intimitate, discretie si mai ales timp si energie de a te ocupa numai de tine, sigur ca intri in polemici cu oricine iti iese in cale. Mai ales, membrii familiei te provoaca mult si-ti solicita eforturile. Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa te descurci onorabil.   

Capricorn 

Starile tale de spirit sunt amestecate si la fel si evenimentele la care vei lua parte. Ziua este favorabila meditatiei profunde la diverse conceptii, idei, relatii sau situatii in care esti implicat. Revizuirea acestora este imperioasa, pentru ca influxurile astrale te tot provoaca in acest sens. Chiar daca simti ca trebuie sa renunti la unele persoane din anturajul apropiat sau sa te distantezi de anumite situatii, fii prudent.

Varsator 

Provocarile dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru ca legi totul de eforturile personale depuse si plata aferenta acestora. La prima vedere, nemultumirile financiare iti induc o atitudine nepotrivita fata de persoanele superioare ierarhic de la serviciu, dar si fata de orice persoana autoritara care iti iese in cale. Relaxeaza-te, fii deschis fata de ceilalti si ai incredere ca Universul iti calauzeste pasii doar spre oameni si evenimente benefice tie.

Pesti 

Ziua iti aduce multa forta, in special in segmentul profesional. Posibil sa-ti displaca multe si marunte la serviciu, in relatiile colegiale, cele cu sefii sau vizavi de pozitia si imaginea ta in cadrul unui grup de lucru. Acum ai sanse deosebite de a realiza corectiile necesare imbunatatirii acestora. Traversezi o perioada in care iti poti reorganiza planurile de viata exact cum iti doresti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii