Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luna Martie, anul 2023. Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii pentru cei din zodia Săgetător

ro

01 Mar, 2023 09:21 1865 Marime text
HoroscopBerbec

Este o perioadă foarte interesantă, care aduce multe schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 7 Martie rezerva-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relațiile cu ceilalți, dar în mod special relațiile profesionale se vor reconfigura definitiv. Este nevoie să renunți fie la partenerul de viață, fie la colaborări care stagnează sau care au intrat clar în declin. Sfătuiește-te cu cineva de încredere!

Taur

Prietenii, sănătatea și relațiile profesionale sunt domeniile de viață și activitate care vor ieși la iveală pe tot parcursul lunii Martie. În prima parte a lunii ești foarte popular, mulți te sprijină în demersurile tale și chiar îți va plăcea această postură privilegiată. Însă, în umbră există unii care au interese ascunse, total diferite de ale tale și doar profită de pe urma ta. Ar trebui să te gândești serios pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine renunți din anturajul prietenilor și susținătorilor profesionali. După 20 ale lunii vei avea nevoie de multă odihnă și discuții tăinuite cu cei dragi și de încredere. Ține cont de sfaturile și experiențele altora! La locul de muncă există multă tensiune, animozități, neconcordanțe în relațiile colegiale. În preajma datei de 21 Martie se conturează o etapă profesională importantă.

Gemeni

Prima parte a lunii evidențiază segmentul profesional și relațiile cu autoritățile. Se pare că ești susținut de către șefi, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere, responsabilități de anvergură și laude sincere pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Fii prudent și nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru că, în culise există detalii care îți pot strica reputația și confortul de la serviciu. Gândește-te bine înainte de a lua decizii importante care te implică pe termen lung, mai ales în segmentul profesional. După 20 Martie se întețesc relațiile cu prietenii. Apar discuții interesante, desfășurarea unor activități inedite sau angrenarea în proiecte profesionale avangardiste. Unii vin în preajma ta purtând măști frumoase, care ascund interese meschine, de aceea fii prudent. Cheltuieli deosebite începând cu 25 Martie.

Rac

Gustul pentru artă, dorința de a-ți rafina sufletul și lărgi orizontul cunoașterii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Filozofia ta de viață se va îmbogăți cu valori noi, reușind să depășești temeri și cutume care nu îți mai sunt de folos. Îți sunt favorizate studiile, cercetările, dialogurile cu persoane erudite și demersurile pentru călătorii în străinătate. Mentalul îți va fi animat de scopuri nobile, iar revelațiile din perioada 19 – 21 Martie sunt de notat într-un jurnal. La locul de muncă vei avea de lucrat mult și probabil sarcini de lucru de mare responsabilitate. Nu  te baza pe colegi, pentru că îți vor pune piedici dacă te apropii prea mult de ei. Ceva se încheie, probabil o activitate profesională ce ține de un proiect, se rezolvă un demers necesar unei călătorii profesionale. Fii înțelegător cu toată lumea!

Leu

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Este posibil să primești bani, bunuri, favoruri de la partenerul de viață, rude sau din colaborări. Pe de altă parte, demersurile care privesc bunurile patrimoniale, creditele, achitarea datoriilor de orice fel se vor desfășura într-o altă notă. După 20 Martie, gândurile și eforturile îți vor fi atrase de studii, cercetări, călătorii îndepărtate. Participarea la seminarii, reuniuni pe teme filozofice cu persoane de bună calitate, la fel de interesate ca și tine de subiecte deosebite, vizionarea unor piese de teatru, filme de top sunt activități care-ți liniștesc și înnobilează sufletul. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de călătorii pentru un an de zile de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura, iar unele se vor finaliza definitiv, posibil cu cântec.

Fecioara

Se conturează schimbări în segmentul partenerial începând cu 7 Martie. Colaborările vechi fie se reconfigurează, fie se încheie definitiv. Este posibil să primești oferte de colaborare noi, deosebite, cu efecte pe termen. Nu te lăsa impresionat de primele discuții pe teme profesionale, întrucât există detalii și scopuri ascunse ale unora care doresc să profite mult și bine de pe urma ta. Relația cu partenerul de viață va fi tumultoasă, vor avea loc discuții pe teme comune, alcătuirea unor planuri personale de viitor și dizolvarea unor neplăceri care trenează de mult timp. Financiar ar trebui să o duci bine, în special după 20 Martie. S-ar putea să primești sprijin financiar substanțial din partea rudelor, partenerului de viață sau din desfășurarea unei colaborări. Relații dinamice cu șefii și autoritățile.

Balanta

Sănătatea este tema cea mai importantă pe tot parcursul lunii. Se vor evidenția afecțiuni vechi, însă și unele noi. De aceea ar fi bine să-ți propui un program cotidian în care să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente. Ai șanse să descoperi remedii alternative care te pot ajuta foarte bine pe termen lung. Totul este să ai răbdare cu tine însuți și să crezi în capacitatea organismului tău de autovindecare. La locul de muncă va fi multă forfotă, schimbări majore, relații colegiale tumultoase. Posibil să primești oferte noi de lucru sau, la actualul loc de muncă poți primi însărcinări deosebite. Fii prudent și ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Perioada 5 – 9 Martie îți aduce stări, senzații și trăiri fluctuante, unele neplăcute.

Scorpion

Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. La locul de muncă începe o etapă nouă, de bun augur, în care vei primi sarcini de lucru noi, se vor îmbunătăți condițiile de lucru, dar și relațiile colegiale. Însă, Relațiile cu șefii și cu autoritățile rămân deficitare. Șanse de scandal public.

Sagetator

Schimbările și peripețiile vor fi frecvente în segmentul familial. Sunt șanse bune, în prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale și rudele dragi. Treburile gospodărești le vei putea desfășura cu ușurință, iar reparațiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalațiilor de apă. Achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale reprezintă teme de luat în calcul. Există posibilitatea să-ți schimbi locuința sau măcar să începi să te gândești la a te muta în altă locație. Ține cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei și operează schimbări la unison cu aceștia. Relațiile sentimentale se animă după 20 Martie, astfel că te vei bucura din plin de afecțiunea persoanei iubite și a copiilor. Vor fi favorizate activitățile distractive, recreative, hobby-urile alături de cei dragi. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii.

Capricorn

Relațiile cu anturajul apropiat sunt accentuate în prima parte a lunii. Vizite la rude, la prieteni și la cunoștințe, discuții cu multă lume, activități intelectuale. Se recomandă prudență și selectarea persoanelor și temelor de discuție, întrucât mentalul este răscolit și tensionat. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales în prima parte a lunii. Intervalul  5– 8 Martie încurcă multe gândurile și limbile oamenilor, de aceea ferește-te de discuții și decizii importante. Ar fi bine să faci o selecție drastică a tuturor persoanelor cărora le mai permiți accesul la viața ta și la sufletul tău. În familie se animă atmosfera după 20 Martie. Discuțiile cu membrii familiei se vor desfășura bine, cu note spectaculoase, iar activitățile domestice și cele recreative vor fi frecvente. Organizează mici reuniuni de familie și ocupă-te personal de confortul fiecărui participant.

Varsator

Perioada lunii Martie este marcată de cheltuieli. Veniturile tale obținute din munca desfășurată se vor îmbunătăți, fie primind sume de bani consistente, fie cadouri interesante. Este posibil a cineva să-ți ofere un favor deosebit. Dacă simți disconfort, nesiguranță, ceva dubios ar fi bine să refuzi politicos, chiar dacă ai crede că ai nevoie de acel favor. Este vorba despre o capcană, bine pusă la punct, iar personajul care te ademenește astfel, are interese obscure, pe care speră să i le rezolvi la momentul potrivit. Gândirea îți este umbrită și există riscul să iei decizii greșite și să faci multe erori de judecată. Relațiile cu anturajul apropiat se animă după 20 ale lunii. Multe dialoguri, întâlniri cu prietenii apropiați, cu neamurile, însă vei cunoaște și personaje noi. Călătorii pe distanțe scurte și implicare în diverse forme de instruire personală sau profesională.

Pesti

Sunt momentele tale de glorie de peste an, până pe 20 ale lunii. Se conturează o etapă personală și relațională nouă. Ai șanse deosebite de a renunța la idei, planuri, situații și relații perimate și de a te îndrepta spre orizonturi folositoare ție în această etapă de viață. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai păstrezi în viața ta și operează schimbările necesare.. Segmentul financiar se îmbunătățește vizibil după 20 Martie, astfel că îți vor crește veniturile salariale, se vor lămuri chestiunile profesionale care au legătură cu salarizarea și condițiile de muncă. Ar fi bine să eviți cheltuielile nefondate, oricât ar părea de tentante la prima vedere. Traversăm o perioadă în care trebuie să te bazezi numai pe câștigurile tale personale, întrucât din colaborări scurte sau dinspre partenerul de viață nu poți primi sprijin material deocamdată.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii