Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luna Aprilie, anul 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

ro

01 Apr, 2024 09:34 795 Marime text
Berbec

O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică nevoile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. Revizuiește-ți toate situațiile în care ești implicat, privește la oamenii cărora le-ai permis să se apropie prea mult de tine și trasează alte planuri de viitor.

Taur

În prima parte a lunii ești orientat mai mult spre tine și nevoile tale sufletești. Forfota interioară este uriașă, riscând să te consumi nervos prea mult. Încă din primele zile ale lunii este bine să-ți stabilești prioritățile și să revizuiești toate planurile și relațiile. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Ia în calcul niscai analize medicale, o minivacanță și ajutorul venit din partea celorlalți, mai ales la locul de muncă. Revelațiile de pe parcursul acestei luni îți vor fi de mare folos multă vreme de acum încolo.

Gemeni

Activitățile profesionale și cele de prietenie sunt temele principale ale întregii luni. Se pare că vei fi nevoit să reiei unele sarcini de lucru, unele discuții sau unele activități comune cu prietenii. Cum fiecare vorbește pe limba sa și pe tine pare că nu te aude nimeni, ar fi bine să fii prudent, răbdător și să accepți faptul că traversăm o perioadă distorsionată atât pentru relații, cât și pentru comunicare. Relațiile cu prietenii revin în forță, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi cunoscute demult.

Rac

Ești foarte solicitat de către șefi și de către persoanele importante la locul de muncă. De fapt este o perioadă în care îți vor fi recunoscute meritele și contribuția la dezvoltarea segmentului profesional în care activezi. Însă, a doua parte a lunii, îți poate aduce aminte de unele sarcini profesionale care au rămas nerezolvate, au fost rezolvate parțial sau pur și simplu le-ai neglijat fără să-ți dai seama. Relațiile cu prietenii se vor schimba pe parcursul acestei luni.

Leu

Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat se vor reformula pe parcursul acestei luni. Sigur că este momentul să renunți la cele care au stagnat sau care ți-au adus deja prea multe neplăceri. Totuși, ar fi bine să studiezi situațiile, să te gândești și la prioritățile tale și abia apoi să decizi în consecință. Pentru că mentalul este răscolit, conversațiile se desfășoară anevoios, iar acțiunile parcă nu au spor. De aceea, lasă-te cumva purtat de val și așteaptă momentul oportun pentru a decide sau acționa.

Fecioara

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții în prima parte a lunii. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante. Pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Pe de altă parte, dincolo de cotidian, gândurile tale vor fi animate de idei mărețe și de scopuri nobile.

Balanta

Prima parte a lunii este importantă la capitolul relații parteneriale. Surprizele pot fi mari, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre partenerii de afaceri și colaboratorii din segmentul profesional. Unele relații de acest fel se pot destrăma când și cum te aștepți mai puțin. Dar, sunt șanse să apară la orizont colaborări fructuoase. Pentru că mentalul și comunicarea sunt viciate pe tot parcursul lunii este bine să eviți luarea deciziilor importante și semnarea documentelor cu implicare pe termen lung.

Scorpion

Este o perioadă în care poți avea senzația că ți se pun frâne în tot ce dorești să întreprinzi. Forfota cea mai mare se află și la serviciu, și acasă în plan personale unde ai multe și mărunte de făcut. Este nevoie să-ți concentrezi toate forțele și gândurile spre a duce la bun sfârșit sarcinile profesionale. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianța de la locul de muncă este tensionată. Prudență, detașare, lucrează cât poți de bine și evită exagerările de orice fel! Sănătatea este vulnerabilă.

Sagetator

Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii, astfel că puțin probabil să te necăjești de ceva anume. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer, iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Pot apărea neînțelegeri majore cu femeile sau din cauza unor femei să întâmpini tot soiul de neplăceri în relațiile socio-profesionale. Discuții aprinse pe teme vechi.

Capricorn

Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referitoare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Discută pe îndelete cu membrii familiei.

Varsator

Răscoliri financiare majore de-a lungul acestei luni. Fii prudent și cheltuiește cu atenție, evitând investițiile nefondate și obținerea de câștiguri frauduloase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt surprinzătoare. Este posibil să te desprinzi de unii apropiați, să renunți la planurile comune cu aceste persoane sau să te apropii de unii de care nici nu vroiai să auzi până de curând. Este vremea să-ți alegi cu grijă anturajul. Păstrează alături numai acele persoane care s-au dovedit sincere și pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile pe distanțe scurte sunt prezente.

Pesti

Se conturează fluctuații financiare, în mod special le secțiunea bani câștigați din munca proprie. Pe de o parte, îți vin bani, însă pe de altă parte, cheltuiești mult. Sunt posibile erori de tot felul, de la pierderi până la achiziții nefondate sau de proastă calitate. Alege cheltuielile prioritare și fii prudent. A doua parte a lunii, îți aduce informații noi și deosebit de utile vizavi de salarizarea de la locul de muncă și de condițiile de muncă. Modificări salariale de anvergură! Persoanele din anturajul apropiat te provoacă din plin.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii