Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 30 noiembrie 2023. O zi propice pentru treburile casnice se anunță pentru una din zodii

ro

30 Nov, 2023 07:59 1304 Marime text






Berbec
 
O zi bună pentru a desfășura treburi casnice, dar si pentru a-ti planifica pe termen lung investitii, renovari, achizitii de patrimoniu. Totuși ești prea riguros și prea pragmatic vizavi de membrii familiei. Se pot isca discutii aprinse pe teme financiare sau pe principii de viata. Deschide-ți sufletul cu încredere fata de cei dragi si lasă-te influentat de sfaturile si solutiile lor.

Taur
 
Ziua iti poate oferi o excursie scurta sau intalniri si dialoguri importante cu cei apropiati. Beneficiezi de claritate in idei si pragmatism. Comentariile tale pot fi luate in serios de catre ceilalti, asa incat fii prudent. Pe de alta parte, demonstrezi destul de multa rigurozitate fata de tot ce te inconjoara. Exista riscul sa-ti irosesti multa energie in actiuni neimportante.

Gemeni
 
Statutul tau financiar este tema propusa de astre pentru astăzi. Poți analiza pe îndelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca. Rezultatele acestei analize sunt nesatisfacatoare. De fapt este vorba mai mult de modul in care te raportezi tu la bani și cheltuieli. Pe de o parte primesti ajutoare materiale din partea altora.

Rac
 
Stările tale de spirit sunt fluctuante astăzi. Ceilalti vor să-ți intre in grații, însă parcă se lovesc de un zid. Ar fi bine să-ți temperezi reactiile. Descarcă-ți energia acumulată in trup si suflet prin exercitii fizice usoare, plimbari in aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalti. Pe de alta parte, ai dori sa te implici mai mult in treburile altora, dar rezumă-te doar la ale tale.

Leu
 
Ziua te predispune la introspectie si meditatie. Beneficiezi de suport astral deosebit pentru a studia evenimentele si oamenii din sectorul profesional. Discutiile de taina cu un prieten drag iti pot lamuri multe detalii ramase pana acum in umbra reflectoarelor. Rezervă-ți momente pentru plimbări in aer liber departe de iuresul cotidian, dar și pentru odihnă și somn.

Fecioara
 
Se pare ca este nevoie sa-ti restructurezi relatiile de prietenie si sa-ti reconsideri implicarea in diverse grupuri sau organizatii. Ai la dispoziție informații prețioase pentru de a-ți schimba țelurile de viitor, in special cele care privesc actiunile comune cu altii. Totodata esti ajutat din astral sa vezi limpede cine iti este alaturi si cine mai putin sau deloc.

Balanța
 
Îți vin în minte idei deosebite legate de cariera profesionala. Sunt momente excelente de a-ti reorganiza activitatile profesionale si de a-ti trasa alte planuri pe termen lung. Dorinta de a avea mai mult succes este la cote inalte, insa fii prudent. Sefii te sustin, insa doar daca muncesti mult pe bani putini. Deocamdata, eforturile tale trebuie indreptate in sectorul familial.

Scorpion
 
Sufletul îți dă ghes spre studiu si cercetări pe teme filozofice si religioase. S-ar putea sa te hotarasti sa abordezi un curs, un seminar sau un program de instruire pe termen lung, necesare fie in domeniul profesional, fie pentru rafinarea constiintei tale. Totodata, planurile de calatorii sunt alte aspecte care domina sfera ta de interes.

Săgetător
 
Este o zi bună pentru a-ti verifica pe indelete bugetul si planurile de investitii sau afaceri. Energia astrală din aceste zile weekend te ajuta să-țti structurezi ideile, dar te indeamna totodata sa apelezi si la sfaturile celor apropiati. Iti sunt sustinute planurile pe termen lung, insa cele care se desfasoara in pași mărunți. Se recomandă prudență în privința cheltuielilor.

Capricorn
 
Esti pus pe studiul amanuntit al relatiilor parteneriale si al colaborarilor in care esti implicat în plan profesional. Esti ajutat din astral sa fii lucid si transant. Sunt momente bune pentru a-ti restructura actiunile comune cu ceilalti, dar si pentru a renunta la cele care iti aduc beneficii mărunte sau deloc. Poți lua decizii bune si a acționa in directia dorită.

Vărsător
 
Esti dornic de a-ti reorganiza programul, treburile profesionale si cele din sectorul domestic. Energia acestei zile te ajuta să-ți organizezi bine ideile si planurile profesionale pe termen lung. Dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita ingrijorarile de orice fel si acorda-ti mai mult timp pentru intretinerea si infrumusetarea trupului si a sufletului tau.

Pești
 
Apar provocări in planul relatiilor sentimentale. Sunt momente tensionate, dar pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa. Se pare ca deocamdata aceste relatii sunt orchestrate mai mult de investiile tale financiare vizavi de cei dragi. Modeleaza-ti atitudinea si fii cat mai deschis si intelegator cu ceilalti. Foloseste-ti imaginatia si oferă surprize plăcute celor dragi.
 
 
Articol și foto: Astrocafe.ro

Citește și
Horoscop pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Se anunță o zi interesantă pentru una dintre zodii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii