Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 17 martie 2022. Cum va fi ziua de astăzi pentru fiecare zodie în parte

ro

17 Mar, 2022 09:03 1278 Marime text
HoroscopBerbec

Se pare că te afunzi in treburile de rutina fie ale casei, fie ale locului de munca. Alege-le pe cele prioritare si usoare, deoarece organismul tau este obosit si are nevoie de îngrijiri speciale. Consultațiile si analizele medicale sunt teme de luat in calcul. Pe de altă parte, o discutie cu cineva de încredere te poate revigora, plus că îți poate oferi și informații prețioase.

Taur

Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Nemulțumirile vizează bugetul și programul comun. Pe de altă parte, ar fi bine sa fii deschis la sugestiile si dorintele celor dragi. Este timpul să lași conservatorismul deoparte si sa accepti si alte fațete ale realitatii. Faptul ca ceilalti îți ofera prea putina afectiune sau atentie, nu înseamnă că te apreciază mai puțin.

Gemeni

Se întrezăresc activitati de anvergură în spațiul domestic. Discutiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparatiile si reamenajarile necesare casei. Insă, pe de altă parte, se vor aduce in atenție si planurile pentru primăvara care urmează încet, dar sigur. Posibil ca din cauza unor responsabilitati profesionale sa te implici ceva mai putin in segmentul familial.

Rac

Se întrezăresc dialoguri si intalniri cu prieteni și cu neamurile apropiate. Schimbul de informații vehiculat astazi in preajma ta va fi benefic pentru toata lumea si mai ales va avea efecte pe termen lung. Profita de celor aflate si gândește-te, pe indelete, la planurile tale de viitor. In mod special, segmentul profesional beneficiază de pe urma zilei de astazi.

Leu

Veniturile tale cresc astăzi destul de mult. Pe de o parte, este posibil să iei salariul, o prima sau cei dragi îți pot oferi cadouri si favoruri substanțiale. Insă, pe de alta parte, sunt șanse bune de a descoperi variante noi de câștig dintr-o activitate profesională. Ai incredere in intuitia ta si stai de vorba cu tine însuți, dar si cu cei care îți pot oferi sfaturi viabile.

Fecioara

Este o zi minunată pentru tine, chiar dacă ai și stări de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relatii si situatii care și-au epuizat experiențele pentru tine. In paralel, foarte usor poti trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate și o forță de care arareori dispui. După-amiaza, relaxeaza-te la cumpărături sau lecturează o carte amuzantă.

Balanta

Ziua te predispune la meditații interioare, reflecții asupra vietii tale și la o mare dorinta de a evada în lumi paralele. Mentalul iti este agitat, astfel ca ar fi bine sa eviti subiectele solicitanate si relatiile care te obosesc. Sunt posibile discutii aprinse cu rudele si pretenii apropiati, pe tema sanatatii tale. Fii prudent, odihneste-te si respecta sfaturile specialistilor in sanatate.

Scorpion

Prietenii te provoacă mult astăzi. Însă, și unele persoane din mediul profesional în care activezi vor dori multe de la tine. Faptul ca aceste persoane te solicita frecvent este posibil să reactionezi destul de vehement. Controlează-ți stările de spirit si alege-ti cuvintele cu grija. Pe undeva, remarcile unora vizavi de tine au un sâmbure de adevăr.

Sagetator

Esti foarte solicitat in plan socio-profesional, astfel ca ar fi bine sa te pregatesti minuțios pentru discutii cu șefii, ședințe programate in graba sau intalniri cu diverse oficialitati. Ai carismă, forta in cuvinte si o prezență de spirit care vor fi remarcate si apreciate de toata lumea. Evita să forțezi nota sau să te aventurezi pe terenuri putin cunoscute.

Capricorn

Schimbările tale de dispoziție se datorează multitudinii de informatii care vor veni astazi spre tine intr-un ritm alert. Posibil ca planurile de calatorie sau de studii sa fie zădărnicite de factori greu de inteles si depistat acum. Ar fi bine sa te adaptezi noilor situatii ivite si sa astepti alte momente favorabile pentru realizarea dorințelor tale.

Varsator

Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesională reprezinta temele principale de astăzi. Totodată poti achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine sa analizezi bine lucrurile înainte de a face investitii majore cu efecte pe termen lung. Există oameni in preajma ta care te pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

Pesti

Relația cu partenerul de viata este tensionata si are nevoie de modificari, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorită unor îndatoriri profesionale este posibil să neglijezi serios această relație, astfel ca discutiile aprinse, acuzele, chiar și ultimatumurile, pot fi prezente. Se recomanda prudenta si discernamant în relațiile parteneriale.

Articol preluat de pe Astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii