Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 14 aprilie 2022. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

ro

14 Apr, 2022 08:09 1341 Marime text
Horoscop


Berbec
 
Ziua îți aduce noutăți profesionale. Ai multe de făcut, însă și sporul îți este alături. Atat la serviciu, cat si acasa ai sustinatori, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui să-l depui tu. Selecteaza prioritatile si ocupa-te numai de acestea. Posibil sa intampini niscai neplaceri legate de sănătatea. Ingrijeste-te mult si rezerva momente de odihna. Dupa-amiaza, partenerul de viata sau colaboratorii te pot surpinde în mod plăcut.

Taur
 
Este o zi excelentă pentru a te ocupa de copii, de persoana iubita, dar si de hobby-urile tale. Chiar daca la orizont se ivesc nori in relatiile sentimentale, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Sunt momente prielnice destăinurilor fata de cei dragi. Ascultă și părerile sau doleanțele lor. Vei fi surprins de câtă nevoie au de tine si cât de ușor îți va fi să-i ajuți.

Gemeni
 
Este o zi minunată pentru a te ocupa de treburile casei si de relatiile cu membrii familiei. Esti tentat sa te afunzi in chestiunile profesionale de la serviciu, insa gandurile tale vor reveni numai acasa, la cei dragi. Opreste-te din iureșul cotidian si lasă-te ancorat de treburile gospodaresti si de dialogurile cu membrii familiei. Vei pune la punct planuri domestice importante, plus că îți vei îmbunătăți și relațiile familiale.

Rac
 
Multă lume roiește astăzi în preajma ta. Pe de o parte, rudele si prietenii apropiati doresc sa te intalnească, fie pentru a-ti cere ajutorul in chestiunile lor personale, fie pur si simplu pentru a tăifăsui cu tine banalități. Pentru aceste persoane este importantă compania ta. Există riscul sa preiei emotiile si problemele celor din jur. Fereste-te de a te implica in ceva care te depășește.

Leu
 
Sunt momente bune pentru a te ocupa pe îndelete de dieta ta. Informează-te din diferite surse vizavi de alimentatia de sezon, dar si despre ce anume ti se potrivieste ție cel mai bine. In acest sens este posibil să cheltuiesti sume considerabile de bani. Pe de alta parte, s-ar putea sa primesti bani sau macar vesti bune despre salarizarea de la locul de munca.

Fecioara
 
Rezerva-ti momente linistite si gandeste-te cum ai dori să fie viața ta de acum încolo. Ai sanse minunate de a alcătui planuri noi, care se vor materializa incet, dar sigur. Relationezi mai greu cu ceilalti, pentru ca esti orientat mai mult spre fiinta ta. Vorbeste strictul necesar si ia contact, pe cât posibil, numai cu acele persoane de care ai nevoie sau care stii tu bine ca te inteleg intuitiv.

Balanta
 
Ai nevoie de odihna, departe de zgomotul cotidian. Pentru ca se pot ivi contexte solicitante ar fi bine sa-ti planifici atent activitatile zilei. Alege-le pe acelea care presupun efort mental si fizic minim. Eventual, la nevoie cere sprijinul celor apropiati. Stai de vorba cu sufletul tau, intreaba-te serios ce anume iti doresti sa se petreaca in viata ta si ai incredere ca asa va fi.
 

Scorpion
 
Multe aspecte interesante poti afla astazi de la prieteni, dar si de la persoanele care te susțin în demersurile tale socio-profesionale. Este bine sa asculti, sa retii cele auzite, dar sa vorbesti putin sau strictul necesar. Evită destăinurile si emiterea judecăților la adresa altora. Posibil să ți se propună o implicare intr-un proiect profesional de anvergura. Deocamdata aduna informatii despre asta.

Sagetator
 
Astăzi esti pe o scena si toata lumea asteapta de la tine o prestație pe măsură. Atat acasa, printre membrii familiei, cat si la serviciu ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes ba chiar s-ar putea sa fii nevoit sa-i ajuti pe altii. Dozează-ți eforturile si selectează prioritatile, pentru ca exista riscul sa te implici in situatii care te depășesc. Bucură-te de compania celor dragi!

Capricorn
 
Este o zi in care s-ar putea sa-ti schimbi unele concepții despre lume si viata. Temele filozofice, marile probleme ale omenirii, dar si curentele religioase la modă sunt preocupările tale mai mult sau mai putin afișate fata de ceilalti. S-ar putea sa intalnesti persoane interesate de aceleasi subiecte ca tine si astfel schimbul de idei va fi la cote mari. Cercetează părereile altora și abia apoi formulează-le pe ale tale.

Varsator
 
Dacă ai să ai răbdare pentru a observa atent evenimentele si relatiile in care esti implicat ai obtine multe informatii ascunse. Asta te-ar ajuta sa gasesti solutii viabile si sa intelegi mersul real al unor situații din jur. Tendinta este de a te afunda in rezolvarea aspectelor materiale ale vietii cotidiene. În paralel, tine cont si de revelatiile avute pe măsură ce se desfășoară evenimentele sau discutiile zilei.

Pesti
 
Provocările zile vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte, va trebui sa te ocupi de relatia cu partenerul de viata care probabil necesitp îmbunătățiri pe anumite zone ale vietii de cuplu. Pe de altă parte, vor aparea solicitari importante si din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Organizându-ți bine activitatile zilei, cu accent pe prioritati te vei descurca foarte bine atat in plan personal, cât și în plan profesional.
 

text preluat de pe astrocafe.ro  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii