Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 06 ianuarie 2022. Ce zodie va primi sfaturi importante de la prieteni

ro

06 Jan, 2022 08:15 1317 Marime text





Berbec
 
Este bine sa te odihnesti ceva mai mult astazi. Oboseala isi va spune cuvantul, asa incat fereste-te de treburi care te solicita atat mental, cat si fizic. Membrii familiei te pot ajuta in toate demersurile pe care vrei sa le intreprinzi astazi. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o sueta cu un prieten drag si de încredere.
 







Taur
 
Prietenii iti pot fi de mare folos astazi. Dialogurile cu acestia sau cu persoanele care te sprijina in plan profesional iti vor aduce lămuriri importante, necesare dezvoltarii tale personale si profesionale. Insa ar fi bine sa taci si sa asculti mai mult ceea ce au de zis ceilalti. Posibil ca unele aspecte sa iti displacă.








Gemeni
 
Ziua te predispune la multă animație in sfera profesionala. Se intrezaresc discutii cu sefii, cu reprezentantii unor institutii oficiale vizavi de salarizarea ta, de la locul de munca. Deocamdata sunt posibilitati bune de castig, asa incat iti poti permite cateva cheluieli suplimentare. Fii prudent in discutii si gesturi, deoarece foarte usor ti se poate deteriora imaginea publica.






Rac
 
Mentalul iti este răscolit de gânduri haotice. Depinde numai de tine să-ți disciplinezi mintea si sa adopti o gandire pozitiva, indiferent in ce situatie te-ai afla. Pe de o parte te gandesti la calatorii, la studii si programe de instruire. Pe de alta parte esti atras de parerile si sfaturile persoanelor din anturajul apropiat. Relaxeaza-te!
 

Leu
 
Se pare ca trebuie sa te ocupi de chestiuni financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colegii de munca. Verifica atent fiecare document legat de bani. Idei bune, ajutoare nesperate iti vin fie din partea cui nu te astepti, fie in ultimul moment. Evita graba, gandurile impulsive si sfatuieste-te cu cei apropiati pentru cheltuielile importante.






Fecioara
 
Relatiile parteneriale sunt accentuate, atat la serviciu, cat si acasa in mediul familial. Exista persoane in preajma ta, care te sfatuiesc de bine vizavi de chestiunile parteneriale pe care ar trebui sa le rezolvi cat mai curand posibil. Asculta ce ti se spune si spre finalul zilei gandeste-te pe indelete la cele petrecute si aflate astazi.





Balanta
 
Ziua aduce multa treabă, atât acasă, cât și la serviciu. Ajutoare din partea celorlalți nu prea primesti, asa incat descurcă-te singur. Minunat este ca sefii te sustin, iti ofera sfaturi bune, ba chiar se poate contura si o noua functie de raspundere. Totusi evita hazardarea in prea multe actiuni. Oricand poate apărea un alt loc de muncă.
 
 

Scorpion
 
Ar fi minunat sa-ti exprimi iubirea si recunostinta fata de cei dragi sau fata de orice persoana draga din anturajul apropiat. Chiar daca aceste persoane te pot necaji, atat prin vorbe cat si prin fapte, tu demonstreaza ca poti trece peste toate. Darurile sufletesti pe care le oferi astazi celor dragi sunt dividentele inzecite, de maine.

Sagetator
 
Multe si mărunte poti rezolva astazi la capitolul domestic. Fie ca este nevoie sa te ocupi de treburi gospodaresti, fie de nevoile membrilor familiei ai grija sa tii cont si de sfaturile sau ideile celor din preajma ta. Posibil sa cheltuiesti sume consistente de bani pentru imbunatatirea conditiilor din spatiul in care locuiesti. Si la locul de munca vei fi solicitat.

Capricorn
 
Foarte usor ai putea desfasura activitati intelectuale alaturi de colaboratori sau de prieteni. Dialogurile pe teme de larg interes, cum ar fi spre exemplu evenimentele sociale actuale sau abordarea unor contracte profesionale noi vor fi la ordinea zilei. Selecteaza ce anume te intereseaza si alcatuieste-ti un plan pe termen lung, in acest sens.

Varsator
 
S-ar putea sa primesti bani din munca desfasurata la un loc de munca. Informatiile pe care le afli astazi, legate de salarizarea ta sau conditiile de lucru sunt de bun augur. Insa, fereste-te de speculatii, investitii sau de a-ti povesti altora planurile de viitor. Dupa-amiaza, invita-i pe cei dragi la niscai cumparaturi.






Pesti
 
Este o zi in care ai putea să-ți definești clar obiective profesionale pe termen lung. Sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de planurile tale de viitor. Acestia iti pot oferi informatii si solutii bune la orice situatie cu care te confrunti deocamdata. Fii deschis la tot ce vine din partea celorlalti si foloseste-ti farmecul nativ in orice relatie.
 
 




 
Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii