Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru duminică, 03 aprilie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

ro

03 Apr, 2022 08:11 1457 Marime text

Berbec 


Sunt zile, în acest weekend, in care ar trebuie sa te ocupi mai mult de tine. Alcatuieste-ti planuri de viitor, debarasează-te de persoanele și situatiile nepotrivite și răsfață-ți simturile, plimbându-te prin locurile preferate. Evită munca in exces! Sanatatea este vulnerabila, asa incat adopta o dieta, hidratează-te suficient si la nevoie cere sfatul unor specialisti în sănătate.

Taur 

Zilele acesea sunt potrivite odihnei, meditatiei, reorganizarii mentale si sufletesti. Posibil să se accentueze unele afectiuni, mai ales acelee ignorate de multă vreme. Sunt momente pasagere, asa incat daca te ingrijesti corespunzator si iti dozezi eforturile, totul va trece fara probleme. Compania celor dragi îți aduce multă pace, linișite și idei bune.

Gemeni 

Se vor accentua tensiunile sufletesti în acest sfârșit de săptămână. Discutând cu prietenii sau sfătuitorii vei afla informatii bune legate de investiții, cheltuieli, taxe diverse. Însă, numai tu esti acela care poate decide clar privitor la modul în care îți folosești banii și bunurile. Recomadabil este să ții cont de parerile si indemnurile celorlalti, dar tine cont si de vocea ta interioară.

Rac 

Imaginea ta in ochii celorlalti se poate schimba radical in aceste zile de weekend. Asta se datorează fie unei discuții avute ori in mediul familial, ori in cel profesional, fie datorita unei judecăți nefondate pe care ai emis-o față de cineva din anturajul apropiat. Se recomandă prudență, deoarece riscul ca să-ți pierzi si pozitia socială, și aprecierea celorlalți este mare.

Leu 


La finalul acestei săptămâni, gândurile îți sunt atrase de călătoriile în străinătate și de relaționarea cu persoanele aflate in alte țări. Este bine să eviți trasarea planurilor in acest sens, pentru că mentalul este umbrit, riscând astfel să iei decizii greșite. Relaxează-ți sufletul cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau discutând cu o persoană erudită despre lume și viață.

Fecioara 

Sunt posibile neplaceri legate de banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil datorita unor plati restante sau faptului ca esti nevoit sa cheltuiesti mai mult din veniturile tale, tensiunile sufletesti sunt accentuate. Selecteaza prioritatile si stai de vorba cu ceilalti, legat de subiectul cheltuieli comune. Lucrurile se vor aranja favorabil.

Balanta 

În acest weekend, relațiile parteneriale îți dezvăluie amănunte, vizavi de mersul lucrurilor fie intr-o colaborare, fie acasa în relația cu partenerul de viata, care au stat multa vreme ascunse de ochii tăi. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta să deslușești corect ceea ce se petrece in acest segment de viata. Ar fi bine sa te desprinzi rapid de persoanele si situatiile care iti displac.

Scorpion 


Sanatatea este tema principala a acestui final de saptamana. Se recomanda prudenta si odihna. Tendinta de a te ocupa de treburile de rutina, fie acasa, fie la serviciu este accentuata. Rezuma-te la prioritatile usoare si la nevoie, cere sprijinul celorlalti. Si in sfera muncii pot interveni neplaceri din partea unor colegi. Ferește-te de prieteni!

Sagetator 

Capitolul sentimental îți răscolește sufletul la sfârșitul acestei săptămâni. Fie ca este vorba despre persoana iubită, fie despre copii reusesti cu greu să-i intelegi, dar si sa le accepti, filozofia de viata. Traversezi o perioada tensionata in acest segment de viata. Detaseaza-te, evita sa te implici emotional in treburile celor dragi, insa la nevoie ajuta-i atat cat trebuie.

Capricorn 

La finalul acestei săptămâni îț sunt favorizate treburile domestice. Membrii familiei insa, iti pot schimba planurile de a te ocupa de casa si nevoile ei, pentru a-ti orienta eforturile spre nevoile lor personale. Fiecare vede lucrurile in felul sau si astfel usor se pot isca discutii aprinse. Asculta si ce vor ceilalti, apoi aranjează-ți programul astfel încât să împaci pe toată lumea.

Varsator 

Finalul săptămânii aduce intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, pentru ca in aceste zile este dificil să-ți aduni gândurile si să comunici corect. Astfel apare riscul de a spune și ce nu trebuie sau chiar să te bâlbâi, daca vorbesti mai multor persoane odată. Sunt momente bune pentru a a asculta mai mult si a observa situatiile dincolo de aparențe.

Pesti 

Posibil să apară neplăceri banesti în acest weekend, fie datorita partenerului de viata, fie datorita colaborarilor in care esti implicat. La prima vedere dispui de putini bani. Insa, la o a doua vedere, daca trebuie sa faci vreo plata sau sa cheltuiesti sume importante de bani pentru nevoile celor dragi, ca prin minune apar și banii necesari. Ai încredere că Universul îți ofera tot ce ai nevoie.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii