Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru anul 2022. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte. Cum va fi anul 2022

ro

01 Jan, 2022 13:14 2016 Marime text
Berbec

Atmosfera astrală a anului 2022 pentru tine este una de sărbătoare, deoarece Jupiter, planeta ale cărei influențe directe le primești o dată la doisprezece ani, tranzitează Semnul tău zodiacal în perioadele 11 Mai – 28 Octombrie și apoi din 21 Decembrie dincolo de finalul anului.

Este o perioadă favorabilă finalizării unor etape de viață, renunțării la situații și relații nepotrivite și pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale trenante. Totodată, se deschid oportunități de dezvoltare personală de mare anvergură, însă în mod discret.

Sănătatea este vulnerabilă, fiind șanse deosebite de a găsi tratamente noi, deosebite, unele din zona neconvenționalului. De mare folos îți vor fi odihna, atenția la semnalele organismului și folosirea sfaturilor specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu ceilalți fluctuează, deoarece personalitatea ta se va modifica profund. Drept consecință vei avea nevoie să te desprinzi de relațiile vechi care funcționează defectuos. Cele mai tensionate sunt relațiile cu anturajul apropiat datorită retrogradării planetei Marte în Semnul zodiacal al Gemenilor în parte a doua a anului.

Relațiile familiale, tot ce ține de casă, de moșteniri și de bunuri patrimoniale vor fi umbrite din 14 Aprilie. Se închid etape de viață privitor la aceste relații și la segmentul domestic. Este un an favorabil curățeniilor generale mari, vânzării de bunuri patrimoniale, rezolvării treburilor domestice vechi și pentru a lămuri neînțelegerile cu membrii familiei și cu neamurile.

Relațiile sentimentale vor fi influențate de relațiile de prietenie, însă accentul va fi pe cele de prietenie și de susținere socio-profesională. Este probabil să apară în preajma ta oameni noi, de bună calitate, oameni de la care vei avea de învățat subiecte interesante și alături de care te vei putea implica în proiecte profesionale pe termen lung.

Relațiile parteneriale sunt dinamice prin discuții importante și activități comune. Este nevoie de prudență, deoarece în lunile de Toamnă sunt probabile conflicte în justiție, conflicte scurte, dar puternice și cu efecte pe termen lung.

Segmentul profesional este atins de raze astrale discrete, astfel că modificările care apar la locul de muncă sunt greu de înțeles și de acceptat uneori. Prima parte a anului este mult mai activă la locul de muncă, iar în a doua parte, situația va fi transparentă și chiar dacă există jocuri de culise, acestea au un rol benefic în viața ta de acum.

Cele patru eclipse ale anului ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion influențează pentru tine segmentul financiar. Așadar, se închid și se deschid etape de câștig și folosință a unor bani și bunuri comune cu alții. Surprizele financiare acoperă o gamă largă de situații, de la câștiguri substanțiale, până la pierderi majore fie în bani, fie în bunuri. Vor intra în discuție și partajele specifice unui divorț sau partajele în cazul desprindrii dintr-o afacere.

Cugetarea anului 2022 pentru Berbeci: „Orice greșeală e nefastă, dar acolo unde mai intervine și pasiunea, greșeala e de două ori nefastă.” – Plutarh

Taur

Anul 2022 este foarte interesant pentu tine, fiind probabile salturi evolutive importante. Personalitatea ta va atrage în continuare admiratori, dar și persoane mai puțin încântate sau interesate să-ți fie alături. Manifestările tale vor fi surprinzătoare, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Pentru că energia astrală a anului este puternic atrasă de corpul tău fizic, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți echilibrezi programul cotidian, astfel încât să ai suficient timp și pentru odihnă, relaxare, cât și pentru muncă sau studiu. Foarte probabil să abordezi terapii neconvenționale noi, pe care le vei folosi, cu succes, multă vreme de acum încolo.

Relațiile cu ceilalți sunt dinamice. Unele se vor destrăma, făcându-se loc pentru altele de o mai bună calitate. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor intra într-un con de umbră începând cu 14 Aprilie. Este nevoie de prudență, deoarece gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și de aici poate apărea un șir lung de neînțelegeri și neplăceri, ce vor duce, inevitabil, la dizolvări în relațiile existente.

În relațiile familiale și în mediul domestic se conturează aspecte favorabile, discuții fructoase cu membrii familiei și cu neamurile, plus evenimente care îi reunesc pe cei dragi în chip minunat. Vor fi momente bune pentru rezolvarea treburilor gospodărești și pentru aspecte privitoare la bunurile patrimoniale și la moșteniri.

Relațiile sentimentele și cele cu copiii se vor desfășura în nota cunoscută, intervenind, din când în când, diferențele de opinie, de generație, de crez, sau de ideal personal. Lunile August și Noiembrie pot umbri bunul mers al iubirii în viața ta, însă vor fi aspecte ușor de gestionat cu puțin efort și bunăvoință.

Relațiile parteneriale sunt cele mai active, pentru că cele patru eclipse ce se formează de-a lungul anului 2022 sunt pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Așadar, două eclipse vor fi în Semnul tău solar Taur, iar alte două în Semnul opus Scorpionul. Drept consecință, se anunță reconfigurări majore între tine și partenerul de viață și cei de afaceri/ colaboratori, finaluri neașteptate și bruște, începuturi surprinzătoare.

Segmentul profesional se va remarca în mod special prin relațiile cu șefii, prin poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau prin sarcinile de lucru ce îți revin. Este probabil să obții un post de conducere sau îndatoriri profesionale dificile. Relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional se vor reconfigura, astfel că cei care te-au susținut în anii anteriori își vor retrage susținerea și apar alții în mod discret.

Din perspectiva financiară există fluctuații în mod special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Sursele tale de venit se vor schimba, astfel că pot exista perioade cu bani puțini sau deloc. Sunt binevenite economiile de orice fel: de bani, de bunuri, de discuții, de relații.

Cugetarea anului 2022 pentru Tauri: „Natura dă îndeajuns pentru a satisface nevoile naturale.” – Seneca cel Tânăr

Gemeni

Este un an în care îți vei revizui felul de a fi, de a comunica, de a acționa. Personalitatea ta curioasă și jucăușă va atrage în preajmă multă lume, însă și situații pe care vei fi nevoit să le rezolvi folosindu-ți talentele native în comunicare și abilitatea de a crea ușor relații.

Relațiile personale, cele cu apropiații, cu membrii familiei, cu prietenii, dar și cele sentimentale se vor desfășura în nota cunoscută. Cele mai favorabile vor fi cele cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că sfaturile acestor persoane le poți urma fără rezerve.

Relațiile familiale sunt marcate de discuții importante și de activități domestice utile pe termen lung. Se vor relua, în lunile August și Septembrie, situații familiale și domestice, ce au nevoie fie de îmbunătățiri, fie de finaluri clare.

În plan amoros, perioada August – Octombrie aduce răscoliri și situații inedite. Dialogurile cu cei dragi vor scoate la lumină nemulțumirile adunate în ani și din partea ta, și din partea lor. Prudență, deoarece predomină superficialitatea, oscilațiile și dezechilibrele emoționale.

Relațiile parteneriale vor fi dependente de ceea ce se petrece în segmentul profesional. Așadar, ceva din mediul profesional poate afecta sau susține favorabil relația cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Pe de altă parte, patenerul de viață sau cei de afaceri/ colaboratorii pot avea diverse probleme de sănătate care afectează relația dintre tine și aceste persoane.

Sănătatea și munca vor fi inflențate de cele patru eclipse construite pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Din perspectiva sănătății este nevoie de prudență, prevenție, consultații și îngrijiri de specialiatate. Este bine să te îngrijești serios și să urmezi întocmai sfaturile specialiștilor în sănătate. Foarte utile pe termen lung îți sunt terapiile neconvenționale și abordarea vieții printr-un alt sistem de valori morale și spirituale.

La locul de muncă este multă forfotă, mai ales la nivel de șefi, autorități și legislație aferentă domeniului profesional în care activezi. Este rost de jocuri de culise deosebite care vor schimba multe și mărunte în activitatea cotidiană din câmpul muncii. Se închid etape profesionale și se deschid altele. Șefii se schimbă, se pregătesc alții să vină, iar noutățile sociale și profesionale apar în avalanșă.

Relațiile cu susținătorii și cu prietenii din mediul profesional se reconfigurează, fiind șanse deosebite de a veni în preajma ta persoane interesante, de bună calitate, alături de care vei putea desfășura proiecte interesante multă vreme de acum încolo.

Din perspectiva financiară vor apărea situații deosebite la secțiunea venituri obținute din munca proprie începând cu 14 Aprilie. Se recomandă prudență și discernămâmt, deorece sunt posibile venituri fluctuante sau deloc, pierderi de bani și bunuri personale. Ajutorul material și financiar de la alții lasă de dorit. Va trebui să te ocupi și de moșteniri, de partaje personale sau profesionale, plus de datoriile vechi.

Cugetarea anului 2022 pentru Gemeni: „Curajul ține loc zidurilor de cetate.” – C. G. Sallustius

Rac

Iată un an important pentru tine, deoarece sunt șanse favorabile de a-ți remodela personalitatea, de a-ți schimba felul de a fi și de a relaționa cu tot ce te înconjoară. Chiar dacă, la prima vedere va predomina senzația că toate neplăcerile vieții s-au aduna numai la tine, ai încredere că vei putea rezolva totul și la finalul acestui an te vei putea bucura de realizări.

Îngrijește-și sănătatea întregului organism, deoarece este vulnerabilă. Energia vitală fluctuează începând cu 14 Aprilie, astfel că de la această dată, implicarea ta în relațiile cu ceilalți și în activitățile cotidiene va avea de suferit.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie. Pe lângă discuții și întâlniri interesante, vei constata că știi prea puține de unii apropiați, fiind cazul să te depărtezi de cei care sunt prea misterioși, prea tăcuți sau prea vorbăreți, dar care nu spun nimic concret.

Acasă, în familie se întrezăresc situații controversate în primele trei luni ale anului, mai ales declanșate de femei. Este nevoie de prudență, deoarece pe lângă aspectele neplăcute din cadrul relațiilor familiale, pot apărea avarii în spațiul locativ.

Cele patru eclipse formate în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa segmentul amoros și relațiile cu prietenii. Este rost de finaluri neașteptate, însă la fel de probabile sunt începuturile unei idile sau apariția unui copil. Totuși, există detalii ascunse ale acestor situații care îți sunt nefavorabile, dar care vor ieși la iveală după anul 2022. De aceea, fii prudent și discerne atent tot ce se petrece între tine și persoana iubită, între tine și copii, între tine și prieteni sau susținători din mediul profesional.

Foarte răscolite vor fi relațiile parteneriale în primele patru luni ale anului, fiind probabile discuții aprinse cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali. Se vor relua situații și subiecte vechi ce au legătură cu familia de proveniență, cu bunurile patrimoniale sau cu banii și investițiile comune. Unele dintre aceste relații se vor finaliza fără echivoc.

Segmentul profesional se remarcă prin schimbări de anvergură la nivel de șefi, de autorități, de legislație profesională. A doua parte a anului te va ajuta să te reorientezi profesional, fiind posibil chiar să abordezi un nou loc de muncă într-un alt domeniu de activitate.

Pe de altă parte, mentalitatea, gândirea și comunicarea primesc influențe astrale minunate, deosebite, astfel că pe parcursul anului 2022 îți vei modifica sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi direcțiile de viață personală și profesională.

În segmentul financiar vor continua restricțiile privitoare la banii și bunurile comune cu alții și la investiții. Este posibil să-ți schimbi strategia financiară în mod favorabil și astfel să beneficiezi de suficienți bani pentru tot ce ai nevoie.

Cugetarea anului 2022 pentru Raci: „Cuvântul este minunat, fiindcă în el rămâne memoria despre om.” – Al-Samarqandi

Leu

Pentru tine, anul 2022 este provocator și din perspectiva personală, și din cea profesională. Cu puțin efort, bunăvoință, implicare constantă și perseverentă vei putea echilibra situațiile apărute, indiferent de natura lor.

Activitatea mentală va fi accentuată, datorită influențelor astrale majore, care apar în viața ta o dată la doisprezece ani. Astfel sunt șanse deosebite de a-ți remodela concepțiile, ideile, idealurile și crezurile personale, plus îți vei putea reformula sistemul valorilor morale și spirituale.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiiind să te îngrijești serios. Se mențin neplăcerile deja cunoscute, însă pot lua amploare când și cum te aștepți mai puțin. Vei avea nevoie de odihnă regulată și chiar de minivacanțe.

Călătoriile și studiile sunt teme importante de luat în seamă. Chiar dacă restricțiile sociale vor continua, tu vei reuși să călătorești fie în scop profesional, fie în scop turistic. Abordează forme de instruire personală și profesională, deoarece îți vor fi utile pe termen lung. Dialogurile cu diverși experți te ajută să-ți îmbogățești bagajul de informații și să te orietenzi mult mai bine în mediul socio-profesional.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie prin discuții ample și întâlniri memorabile. Chiar dacă unele dintre aceste relații se vor finaliza, îți vor rămâne în gânduri ecourile acestora.

Acasă, în familie vor ieși la iveală tot felul de hibe, de situații neplăcute, fiind șanse favorabile de a le înțelege, de a le accepta și de a le rezolva pe deplin. Cele patru eclipse de peste an, ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa mult relațiile cu membrii familiei și cu neamurile plus vor intensifica treburile gospodărești.

Segmentul amoros se va desfășura în nota cunoscută, doar că în anumite perioade, cum ar fi lunile Ianuarie, Noiembrie și Decembrie, se vor evidenția mai mult prin acțiuni comune cu cei dragi, dar și prin practicarea unor hobby-uri.

Relațiile cu parteneriale își vor continua procesul de schimbare. Va fi ceva mai evidentă, de-a lungul acestui an, mai mult atitutudinea ta față de partenerul de viață, de afaceri sau față de colaboratori. Multe și mărunte de învățat de la și prin ceilalți.

La locul de muncă este forfotă, deoarece se intensifică activitatea profesională desfășurată împreună cu colegii. Sunt posibile conflicte mai ales de la prin femei. Fii prudent, deoarece unele neplăceri se pot permanentiza.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt surprinzătoare. În segmentul profesional este posibil să te orientezi spre un alt loc de muncă sau chiar spre un alt domeniu de activitate. Atenție însă, că există hibe ascunse pe tot ce ține de muncă și implicațiile ei.  

Cugetarea anului 2022 pentru Lei: „ Tot ce există în timp și în spațiu conține în sine conceptul de neinteligibil; la fel e și cunoașterea noastră, care constă doar din informații provenite din ceea ce există în timp și spațiu.” – A. N. Radișcev

Fecioara

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbări importante, în mod special în relațiile cu ceilalți. În primul rând, tu ai nevoie să-ți remodelezi felul de a fi față de ceilalți, felul de a acționa și de a interacționa.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Echilibrează aspectele profesionale cu cele personale. Chiar este un an în care accentul evenimentelor este mai mult în zona personală.

Cele patru eclipse ce se formează în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion te vor sprijini în remodelarea mentalității, a gândirii și comunicării. De mare folos îți sunt implicarea în cursuri, forme de instruire personală și profesională plus dialogul cu oameni erudiți și experimentați în ale vieții cotidiene.

Călătoriile și relațiile cu străinătatea sunt alte forme de dezvoltare personală și profesională. Chiar dacă vor continua restricțiile sociale, tu vei întâlni contexte favorabile care te vor ajuta să depășești barierele și să te bucuri, fie de o călătorie intersantă, fie de o relație cu cineva aflat departe de tine, peste mări și țări.

Relațiile cu anturajul apropiat vor primi influențele celor patru eclipse formate pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Este un an în care vei fi nevoit să selectezi foarte atent acest anturaj și să renunți, fără echivoc la persoanele care ți-au creat neplăceri sau care stau în preajma ta doar spre folosul lor. Evită să povestești altora despre tine și intențiile tale!

Relațiile familiale și mediul domestic sunt favorabile, fiind un an bun pentru lămuriri și rezolvări împreună cu membrii familiei vizavi de tot ce ține de casă, patimoniu, moșteniri sau probleme ale membrilor familiei.

Segmentul amoros este răscolit în acest an de situații și persoane dragi care revin sub diverse forme. În prima parte a anului sunt probabile neplăceri și controverse. Astfel, o relație sentimentală se poate reconfigura sau finaliza, după caz. Relațiile cu copiii sunt și ele răscolite, intervenind în primul rând, conflictul dintre generații. Abia la finalul anului se va îmbunătăți situația amoroasă.

Relațiile parteneriale primesc raze astrale benefice, deosebite datorită vizitei planetei Jupiter, marele benefic, prin Semnul zodiacal Pești. Este rost de rezolvări favorabile în relațiile parteneriale existente, însă pot apărea la orizont altele noi de o mai bună calitate decât cele de până acum.

Segmentul profesional este în continuare dinamic, în mod special secțiunea loc de muncă, relațiile colegiale și activitatea profesională propriu-zisă. Sunt șanse pentru schimbări majore și favorabile plus găsirea unui alt loc de muncă, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Zona profesională este umbrită, însă discret, ți se construiesc noi direcții profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt vulnerabile, cu multe urcușuri și coborâșuri. Perioadele Aprilie, Mai și începând cu luna August predispun la schimbări interesante la nivel înalt în domeniul profesional în care activezi.

Cugetarea anului 2022 pentru Fecioare: „O inimă nobilă nu poate fi infidelă.” – H. de Balzac


Balanta

Evenimentele principale ale anului te vor îndrepta spre noi direcții de viață și activitate. Este un an al reformulărilor în ceea ce privește relațiile și implicarea ta în segmentul socio-profesional. Socializarea și farmecul personal sunt atribute pe care va trebui să le folosești cu măsură, deoarece vei întâlni persoane care te vor provoca mult prea mult față de felul tău de a fi.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția prin discuții și întâlniri frumoase, iar schimbul de informații va fi util pe termen lung. Este posibil să călătorești împreună cu aceste persoane sau să studiezi, să te implici în diverse forme de instruire, aspecte care îți vor aduce beneficii pe termen lung.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt animate de influențele astrale de la începutul anului. Sunt momente bune pentru a te ocupa de tot ce ține de casă, de nevoile membrilor familiei, plus îți poți reamenaja spațiul locativ. Au succes vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, însă în ultimele trei luni ale anului.

Relațiile sentimentale se vor desfășura în nota cunscută, intervenind, din când în când, ceva mai multe discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Recomandabil este ca în momentele tensionate să practici un hobby sau un sport ușor.

Segmentul profesional se va reconfigura în totalitate. Deși, atmosfera de la locul de muncă este incertă, vei reuși cu puțin efort și bunăvoință să întrevezi o nouă direcție profesională. Poate fi vorba despre schimbarea regimului de muncă, a activității curente sau vor apărea noi oferte de muncă. Relațiile colegiale se vor reconfigura, astfel că te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. De asemenea, este posibil să te implici în proiecte profesionale noi.

Segmentul financiar este influențat de patru eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Pe toată durata anului vor fluctua veniturile, cheltuielile, datoriile și investițiile. În urma schimbărilor de la locul de muncă vor interveni și modificări salariale, unele nu tocmai clare sau plăcute. Există detalii ascunse privitor la segmentul banilor și bunurilor personale, cât și a banilor și bunurilor administrate și folosite în comun cu alții. Fii prudent la cheltuieli! Chiar sunt probabile neplăceri serioase pe termen lung.

Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt dinamice, fiind un an provocator. Se închid etape în ceea ce privește statutul tău socio-profesional, imaginea publică, locul tău în cadrul unui colectiv de muncă.

Relațiile parteneriale se vor evidenția prin noutăți favorabile. Însă, tot ce se petrece pe acest segment sunt lecții-maestru. Și cum lecțiile de obicei sunt anoste, provocatoare este probabil să simți un disconfort în relația cu partenerul de viață, cu cei  de afaceri sau în relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile, deopotrivă, atât separarea, divorțul, cât și logodna sau căsătoria.

Cugetarea anului 2022 pentru Balanțe: „Într-o stare exaltată, oamenii sunt capabili să facă ceea ce înainte le era cu neputință.” – L. A. Feuerbach

Scorpion

Este un an foarte important pentru tine, deoarece primești influențe astrale directe de la cele patru eclipse ce se construiesc în Semnul tău zodiacal Scorpion și în Semnul zodiacal de vizavi Taur. În primul rând, îți vei remodela felul de a fi vizavi de ceilalți. Te vei desprinde de unele persoane, se vor finaliza unele relații, însă se pregătesc alții să ți se alăture, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să-ți programezi atent fiecare activitate.  De mare folos îți vor fi terapiile neconveționale, abordarea unor cursuri de dezvoltare personală și spirituală, plus compania oamenilor de bună calitate.

Călătoriile se vor evidenția în primele trei luni ale anului, mai ales acelea pe distanțe scurte. Scopul acestora poate fi unul personal pentru a-ți revedea prietenii apropiați și neamurile, însă și profesional pentru a rezolva diverse chestiuni pentru locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea își modifică termenii și condițiile de desfășurare. Călătoriile vor fi îngreunate sau blocate, iar relațiile cu persoanele străine se vor finaliza. Noutățile privitoare la străinătate se referă numai la a încheia etape.

Relațiile familiale și mediul domestic își continuă procesul de reconfigurare, fiind șanse bune de a rezolva animozitățile dintre membrii familiei și de a rezolva trebuile gospodărești trenante. Este un an bun și pentru vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale.

Pentru relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se deschide un nou capitol. O relație amoroasă existentă se va revigora dacă este fundamentată pe baze bune sau se va finaliza dacă funcționează defectuos. Sunt șanse să te ocupi mai mult de copii, să faci un copil, să te îndrăgostești, să abordezi serios un hobby sau să practici un sport ușor. Totuși, în segmentul sentimental predomină amăgirea, confuzia, iluzia și minciuna. Se recomandă prudență și discernământ.

Și pentru relațiile parteneriale se conturează schimbări importante, putând fi vorba despre separare, divorț în cazul unei relații de cuplu care a ajuns într-o situație neplăcută, însă poate intra în discuție și o căsătorie sau o logodnă în cazul unei relații amoroase bazate pe respect, onestitate, iubire, devotament, asumare.

Segmentul profesional este animat de influențe noi în partea a doua a anului. Sunt probabile schimbări la locul de muncă, atât în privința regimului de lucru, cât și în privința relațiilor colegiale. Ar fi bine să te gândești fie la o perfecționare utilă în domeniul în care activezi, fie la o reconversie profesională.

Segmentul financiar este fluctuant, datorită schimbărilor de la locul de muncă. Drept consecință, pot fi perioade cu bani puțini, mai ales în primele trei luni ale anului. Evită cheltuielile nefondate, investițiile sau implicarea în planuri care depășeșsc puterea ta de înțelegere și control.

Cugetarea anului 2022 pentru Scorpioni: „De când a fost abandonat obiceiul de a purta sabie la șold, e absolut necesar să ai un spirit ascuțit.” – H. Heine

Sagetator

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbarea personalității, la modul de relaționare cu ceilalți și la regândirea planurilor de viață. Forfota mentală continuă, însă deja ai pus bazele unei noi filozofii de viață. Este bine să-ți cultivi optimismul, deschiderea mentală și sufletească.

Sănătatea și munca sunt segmentele care îți vor oferi cele mai mari provocări. Se închid etape de viață și activitate, iar discret se deschid altele. Cele patru eclipse de peste an ce se vor construi pe Semnele zodiacale Taur-Scorpion vor influența aceste două segmente de viață.

Atât activitatea profesională de la locul de muncă, cât și activitatea de rutină de acasă te vor solicita foarte mult. Astfel, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi atent prioritățile și să rezervi momente conștiente pentru odihnă. Datorită suprasolicitării fizice și nervoase este posibilă retragerea din câmpul muncii.

Profesional este rost de noutăți, în mod special în relațiile colegiale, referitor la condițiile de muncă sau chiar poți primi oferte de muncă avantajoase. Totuși, în privința muncii, ceva se încheie nu prea clar, ceva începe la fel de neclar.

Privitor la persoanele din anturajul apropiat îți vor rămâne alături doar persoanele serioase. Anul este favorabil acestor tipuri de relații, mai ales acelor relații care presupun respect, devotament, demnitate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe benefice. În prima parte a anului este rost de schimbări în casă, de reparații importante, reamenajări de decor, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. De asemenea, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se pot îmbunătăți, dizolvându-se, ca prin minune, animozitățile vechi.

Segmentul amoros este dinamic în partea a doua a anului. Atât relația cu persoana iubită, cât și relațiile cu copiii își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare. Sunt posibile atât desprinderea dintr-o relație amoroasă veche, care funcționează defectuos, cât și începerea unei povești de iubire deosebite. Situațiile sentimentale, afective sunt pentru tine în acest an, lecții-maestru, astfel că pot exista și nemulțumiri serioase.

Relațiile parteneriale, respectiv relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională sunt provocatoare, astfel că este posibil să te desprinzi din unele relații. Partenerii, colaborările, discuțiile și acțiunile comune cu alții îți pot oferi surprize mari, de aceea fii prudent.

Segmentul financiar este fluctuant. În primele trei luni ale anului se va evidenția secțiunea venituri obținute din munca proprie. În urma schimbărilor de la locul de muncă, veniturile tale se pot diminua, pot apărea nereguli în documentele tale personale care îți atestă competențele de muncă. Se recomandă prudență, deoarece contextele astrale din acest an nu favorizează cheltuielile, investițiile, veniturile. Ajutorul material și financiar de la și prin alții va fi prea puțin față de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2022 pentru Săgetători: „Înțelepciunea oamenilor din vechime a constat în capacitatea lor de a respecta în toate, măsura.” – G. E. Lessing

Capricorn

Anul 2022 îți aduce forță și determinare pentru a-ți trasa noi planuri. Ceea ce vei decide și vei face în primele trei luni ale anului îți vor deschide culoare de viață și activitate pentru multă vreme de acum încolo.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reconfigura. De unii te vei desprinde, vei încerca să te apropii de alții, însă nu prea sunt susținute relațiile noi și de bună calitate. Ai nevoie ca în primul rând, să restabilești o relație bună cu tine însuți, fapt pentru care energia astrală a acestui an te va sprijini mult în acest sens.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt interesante și de bun augur pe alocuri. Pentru că domnește încă discordia în aceste relații este bine să fii prudent și să nu iei de bun chiar tot ce îți spun sau ce îți propun aceste persoane. Unii apropiați doar pare că îți sunt sincer alături.

Relațiile familiale și mediul domestic se animă în partea a doua a anului. Se închid etape și se pregătesc, discret, altele. Sunt bine susținute activitățile gospodărești, reorganizarea spațiului locativ, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, rezolvarea chestiunilor ce țin de moșteniri. Foarte intersante sunt relațiile cu membrii familiei, prin prisma lecțiilor de viață pe care le poți învăța de la aceste persoane.

Relațiile sentimentale sunt surprinzătoare. Factorul neprevăzut ar fi bine să-l iei în calcul în permanență, atât în privința relației cu persoana iubită, cât și în privința relației cu copiii. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își vor pune amprenta pe tot ce ține de aceste relații plus pe relațiile cu prietenii și pe relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional. Este un an decisiv în ceea ce privește aceste relații. Astfel, unele relații se vor finaliza fără echivoc, iar altele se vor contura în mod discret.

În ceea ce privește relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională începând cu luna Aprilie se declanșează un proces de reconfigurare, care poate presupune scoaterea la lumină a celor mai neplăcute hibe și nemulțumiri, atât ale tale, cât și ale partenerilor. Surprizele vor fi frecvente, atât în sens plăcut, cât și în sens mai puțin plăcut.

Segmentul profesional este animat prin discuții frecvente cu colegii, cu șefii și autoritățile, dar și prin activitatea profesională intensă. A doua parte a anului predispune la situații conflictuale la locul de muncă plus la condiții dificile de muncă sau chiar lipsa muncii.

Din perspectiva financiară, ceva mai bine aspectat va fi ajutorul material și financiar de la și prin alții. Veniturile tale pot întârzia, pot fi amânate, însă vei reuși să te descurci onorabil cu toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Capricorni: „Exercițiile mentale au o influență extrem de benefică asupra omului, la fel cum Soarele are asupra naturii.” – A. Von Humboldt

Varsator

Este un an în care te vei simți mai bine, deoarece energia astrală îți oferă forță vitală și putere de concentrare pe ceea ce îți dorești să realizezi. Pe de altă, îți sunt susținute planurile de viață și acțiunile serioase, cele care pot da roade utile pe termen lung. Mulți te vor privi și trata ca pe un maestru, un instructor de viață, admirându-te și urmându-ți modelul de viață.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că este bine să te îngrijești serios, pe termen lung și cu sprijinul specialiștilor în sănătate. Ai nevoie de odihnă, de meditații interioare, de detașare de cotidian. Îți sunt utile terapiile naturiste și contactul frevent cu natura.

Mentalitatea ta se schimbă în decursul acestui an, astfel că îți vei forma un alt sistem de valori, o nouă filozofie de viață, iar drept consecință vei avea nevoie de noi provocări relaționale și profesionale.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba. Este vremea să te desprinzi de unii și să te apropii, discret, de alții. Chiar dacă la prima vedere, a dizolva relațiile vechi, poate fi dureros, este necesară această dizolvare. Vor apărea alte persoane în preajma ta de o mai bună calitate.

Relațiile cu membrii familiei și mediul domestic aduc multe provorări. Contextele astrale din acest an vor declanșa etape noi. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor influența modul de desfășurare a relațiilor cu membrii familiei și activitatea domestică. Surprizele pot fi de mari proporții, astfel că este bine să fii deschis la schimbări și la răsturnări de situație deosebite.

Relațiile sentimentale se evidențiază mai ales până pe 14 Aprilie, prin discuții importante cu persoana iubită și cu copiii. În urma evenimentelor din segmentul amoros îți vei schimba concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. O relație amoroasă se poate finaliza.

Relațiile parteneriale se vor desfășura în nota cunoscută, însă depinde numai de tine să gestionezi corect, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii profesionali. Este posibil să te îndepărtezi de aceste persoane și să fii concentrat mai mult pe propria ta ființă. Unele relații se vor finaliza, însă puțin probabil să înceapă altele în acest an.

Segmentul profesional este umbrit în acest an. Este o perioadă în care vor ieși la lumină toate hibele și neajunsurile de la locul de muncă și cele din relațiile colegiale. Sunt probabile schimbări majore, restricții profesionale și chiar pierderea locului de muncă.

În urma celor petrecute la locul de muncă sunt probabile schimbări salariale. Sunt șanse de a avea noi variante de a obține venituri, însă ceva este ascuns, alunecos, nelalocul lui. Se recomandă prudență vizavi de bani și bunuri plus restricționarea cheltuielilor.

Cugetarea anului 2022 pentru Vărsători: „Frumusețea unui gest este apreciată când acesta este făcut ușor și fără efort.” – I. Kant


Pesti

Este un an favorabil, pentru tine, deoarece primești influențele astrale de la marele benefic, planeta Jupiter, influențe de care beneficiezi o dată la doisprezece ani. Așadar, ar fi bine să-ți trasezi noi planuri de viață și de activitate. Este vremea marilor schimbări pentru tine pe toate planurile vieții.

Îți vei schimba mentalitatea, gândirea și comunicarea. Drept consecință, îți vei forma și un alt sistem de valori morale și spirituale pe care îl vei urma multă vreme de acum încolo.

Sănătatea se menține vulnerabilă și în acest an, fapt pentru care este bine să fii prudent. Îți sunt utile terapiile naturiste, odihna, plimbările în aer liber și relaționarea cu oameni de bună calitate. De asemenea, foarte importante sunt pentru tine domeniile artei.

Cele patru eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își trimit influențele în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Surprizele vor fi de proporții pe acest segment relațional, bine fiind să fii prudent. De unele persoane te vei desprinde definitiv, fie în urma discuțiilor aprinse, fie în urma unor evenimente care te vor face să te îndepărtezi rapid.

Relațiile familiale și mediul domestic se află într-un con de umbră. Beneficiile perioadei constau în faptul că se pot rezolva toate animozitățile din relațiile cu membrii familiei și pe de altă parte, poți rezolva și treburile gospodărești trenante. Probabile situații conflictuale începând cu luna August.

Relațiile sentimentale vor fi răscolite, astfel că este rost de gâlceavă între tine și persoana iubită, între tine și copii, dar și între tine și prieteni. Și în cadrul acestor relații se vor evidenția hibele adunate de mulți ani, iar acum a venit vremea scadenței. Se vor modifica total aceste relații, fără echivoc.

Relațiile parteneriale se desfășoară în nota cunoscută din partea partenerilor, însă având în vedere că tu treci printr-un amplu proces de reconfigurare personală, este probabil să susții prea puțin aceste tiprui de relații. Drept consecință, unii parteneri se pot înstrăina sau chiar pleca din preajma ta.

Segmentul profesional găzduiește jocuri de culise importante. Aparent la locul de muncă este armonie, șefii și colegii pare că te susțin, însă în spatele ușilor închise se aranjează aspecte, pe care doar le simți, dar nu le poți înțelege exact. De fapt și drept ți se pregătesc situații profesionale favorabile.

Segmentul financiar este favorizat de influențele astrale, în speță secțiunea venituri obținute din munca proprie. Asta înseamnă că sunt șanse bune de a-ți crește veniturile, fie prin abordarea unei activități profesionale colaterale locului de muncă, fie la locul de muncă apar îmbunătățiri salariale pe termen lung. Ajutorul financiar de la și prin alții va fi la cote minime, dar suficiente cât să-ți rezolvi onorabil toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Pești:„Operele de artă autentice sunt nemuritoare și rămân accesibile, oferind plăcere în toate timpurile și tuturor popoarelor.” – G. W. F. Hegel

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii