Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop O zi foarte importantă în plan profesional pentru lei. Ce se întâmplă cu scorpionii

ro

24 Mar, 2023 08:28 1284 Marime text
Horoscop  Berbec 

Apar schimbari in segmentul financiar, mai ales privitor la veniturile obtinute din activitatea profesionala desfasurata. Pe de o parte, este posibil sa primesti bani, insa ceilalti, pe de alta parte, abia asteapta sa profite de pe urma agoniselii tale. Cheltuielile necesare traiului cotidian sunt o alta tema importanta a zilei. Cu discernământ și răbdare vei rezolva orice diferend.

Taur 

Rezerva-ti aceasta zi numai pentru tine. Chiar daca starile tale de spirit sunt fluctuante si cu greu iti gasesti locul, cu putin efort ai sanse sa te linistesti si sa te ocupi numai de treburile tale. Gandeste-te la relatii si situatii noi! Daca acum te mobilizezi si planuiesti ceva frumos sunt șanse bune ca lucrurile să se materializeze exact pe placul tău.

Gemeni

Sanatatea este vulnerabila, fapt pentru care ar fi bine sa depui eforturi minime. Dialogurile cu cei dragi te pot ajuta sa depasesti angoasele si sa gasesti solutii deosebite la situatiile in care esti implicat. Este momentul discretiei, al introspectiei si al meditatiilor interioare. O plimbare usoara in aer liber sau o vizita intr-un loc sfânt ti-ar prinde foarte bine.

Rac 

Datorita prietenilor sunt sanse sa afli informatii prețioase. Pe de o parte, discutiile purtate astazi te vor ajuta sa-ti lamuresti chestiuni profesionale din cadrul locului de munca. Insa, pe de alta parte, vei constata ca ai nevoie de oameni noi, alaturi de care sa dezvolti in timp relatii de prietenie de bună calitate. Fereste-te de a vorbi prea mult despre tine si intentiile tale!

Leu 

O zi foarte importantă in plan profesional. Pe de o parte, vor avea loc discutii aprinse cu sefii, insa pe de alta parte, intuitia iti va șopti foarte clar informatii revelatoare vizavi de traseul tau profesional de acum incolo. Evita sa vorbesti prea mult sau sa arati cu degetul la ceea ce fac altii. Tu ai drumul tau, oportunitatile tale si nu este cazul sa râvnești la cele ale altora.

Fecioara 

Sunt momente bune pentru a-ti schimba mentalitatea vizavi de muncă si implicatiile ei. Comunicarea este deficitara astăzi, de aceea fii prudent si nu te hazarda in expuneri publice. Cei apropiati te pot ajuta in disciplinarea gândurilor si in a te ajuta sa intelegi unele aspecte ale vietii tale. Relaxeaza-te si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Balanta 

Astazi poti gasi solutii deosebite necesare rezolvarii unor chestiuni financiare, de tipul achitarea unor datorii sau investitia in bunuri patrimoniale. Informatiile primite si dialogurile cu ceilalti vor avea ecouri multa vreme de acum incolo in sufletul tau. Deocamdata testează terenul, informeaza-te din surse sigure, insa actiunea propriu-zisa, lasa-o pentru zilele urmatoare.

Scorpion 

Senzatia ca te afi intr-o competitie cu ceilalti este accentuată, insa exista si mult subiectivism in ceea ce simti sau crezi tu astăzi. Multi iti vor reproșa multe si mărunte, mai ales partenerul de viata sau colaboratorii. Tine cont de spusele lor si gândește-te cum ai putea îndrepta situatia. Este loc sub soare pentru toata lumea, astfel ca nu este cazul să forțezi lucrurile.

Sagetator 

Se contureaza un final de etapa profesionala. Discutiile colegiale sunt tensionate, iar activitatea de la locul de munca te oboseste foarte mult. Tine-ti firea si fii atent la vorbe si gesturi. Nu este momentul marilor schimbari, ci mai degraba este momentul dizolvarii conflictelor si animozitatilor adunate de multi ani. Relaxeaza-te si ai incredere ca totul va fi bine.

Capricorn 

Segmentul amoros este răscolit si multe discutii aprinse pot avea loc cu persoana iubita sau copiii. Exista persoane in anturajul prietenilor care te pot sfatui de bine sau te pot ajuta sa vezi obiectiv realitatea din viata ta sentimentala. Este momentul marilor decizii, asa incat vino in intampinarea lui. Renunta la relatiile nesatisfacatoare si ofera-le celor dragi, libertate.

Varsator 

In planul familial apar noutăți, posibil vizavi de reorganizarea casei sau chiar de achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Deocamdata este dificil de ajuns la un consens cu membrii familiei, pentru ca fiecare doreste altceva si nimeni nu are rabdare sa spuna cu adevarat ce gandeste sau să asculte părerea celorlalti. Răbdare, calm si evita escaladarea conflictelor.

Pesti 

Multe lucruri vei afla astăzi privitoare la persoanele din anturajul apropiat. Conflictul de idei este la cote mari, de aceea ar fi bine sa eviti polemicile pe orice tema. Unii doresc să îți ceara sfaturi, altii vor sa tăifăsuiască cu tine despre banalitati, insa altii chiar au chef de ceartă. Selecteaza persoanele cu care stai de vorba si ceea ce discuti cu ele. Calatoriile pot fi frecvente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii