Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop Nativii din zodia Leu au multe treburi de făcut la serviciu. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

ro

09 May, 2023 09:24 1081 Marime text
Berbec

Cariera profesională este domeniul de viata care de astăzi se reconfigurează total. Iti doresti o imagine mai buna in ochii lumii, insa doar tu ai puterea de a crea acest lucru. Este posibilă o discutie aprinsa cu o persoană cu autoritate, dar cu prudență si calm vei depăși momentele delicate. Familia îți este alături în demersurile tale, astfel că ascultă-le cu încredere sfaturile. După-amiază rezervă momente de relaxare alături de cei dragi.

Taur

Este o zi deosebită pentru segmentul ideilor, al filozofiei de viață, al rafinării mentalului. Citește, studiază, informează-te asupra unor subiecte dragi sufletului tău sau asupra unor teme utile în planul profesional. Dialogurile cu persoane erudite îți aduc lămuriri importante, însă îți pot deschide culoare noi de evoluție. Chiar daca apar divergențe de opinie, cu prudenta si dicernamant vei depasi totul cu bine.   

Gemeni

Energia zilei te îndemană să privești atent la segmentul financiar, în speță la secțiunea cheltuieli comune cu alții. De asemenea, este posibil să abordezi cu membrii familiei sau cu partenerul de viață, tema moștenirilor sau a bunurilor și banilor folosiți și administrați în comun. Se pare ca, deocamdata, dispui de putini bani, insa lectia acestei perioade este gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii.

Rac

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de relatiile parteneriale. Sunt posibile reprosuri din partea partenerului de viata, dar dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de altii, dar astrele te sfatuiesc sa fii mai atent la cei apropiati. In cazul in care esti implicat intr-un proiect, bine ar fi sa verifici etapele de lucru si modul in care vei fi remunerat pentru munca depusa.

Leu

Se pare ca tu ai multe treburi de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt conflictuale, asa încât bazează-te doar pe eforturile tale. Se finalizează o etapă profesională, fie prin finalizarea unor sarcini de lucu, fie prin a te decide să abordezi altfel munca și implicațiile ei. Sanatatea fluctuează, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să alegi prioritățile pe care le poți duce la bun sfârșit bazându-te doar pe forțele tale.

Fecioara

Pe chipul tău se poate citi astăzi bucurie și chef de joacă. Esti creativ, putand gasi cu usurinta rezolvari la toate problemele vietii. În segmentul sentimental se schimbă ceva, fiind momente pentru a lămuri animozitățile vechi, pentru a o lua de la capăt cu cei dragi sau pur șis implu, pentru a renunța la relații, acțiuni comune sau tabieturi care nu te mai reprezintă. Fii deschis și alege ceea ce simți tu că este potrivit pentru tine.

Balanta

O zi excelentă pentru a rezolva treburi domestice și a lămuri chestiuni comune cu membrii familiei. Chiar dacă ești foarte solicitat în plan socio-profesional și tinzi să te avânți în tot felul de activități profesionale, depune eforturi și îndreaptă-ți atenția și eforturile spre ceea ce se întâmplă acasă și în relațiile familiale. Se va încheia o etapă domestică, iar de la acest moment încolo, relațiile cu neamurile și cu membrii familiei vor fi cu totul altele.

Scorpion

Tu esti mai mult pe drumuri astazi. S-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi diverse comisioane pentru un prieten apropiat sau pentru o rudă. Implica-te cu drag, deoarece vei avea si tu de castigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Un dialog cu cineva drag te-ar putea pune pe ganduri. Selecteaza cu atentie informatiile care vin spre tine, intrucat exista si multa vorbarie fara rost. Se prefigurează finalul unor relații cu persoanele din anturajul apropiat.

Sagetator

Aspectele financiare cotidiene reprezintă subiectul principal al zilei. Este vorba despre cumpărăturile necesare traiului de zi cu zi. S-ar putea sa primesti cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente ca sa te încânte. Însă, unii îți pot face un cadou, dar ceva mai tarziu iti vor cere o plata pentru acesta. Se finalizează o etapă de câștig din munca proprie, deci prudență la cheltuieli și la planuri de investiții.

Capricorn

Am putea spune pe drept cuvânt ca astăzi este ziua ta. Ai energie, chef de viata si vrei sa te implici in tot si toate. Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale si să-i lași pe ceilalti sa-si vada de treburile lor. Tendinta zilei este de a te refugia in problemele celorlalti si de a te lasa pe tine deoparte. Astrele te sfatuiesc sa te ocupi de revizuirea planurilor tale personale și profesionale.

Varsator

Pentru tine este o zi buna de a sta doar cu tine însuți. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi să nu lași să se vada acest lucru. Sunt posibile probleme uro-genitale, dar le vei depasi usor cu ajutorul remediilor naturiste. Relațiile colegiale sunt distonante. Exista multe tensiuni si nemultumiri, insa cu prudenta si discernamant te vei descurca foarte bine. Spre seara te vei simti excelent.

Pesti

Astăzi, prietenii si protectorii revin in atentia ta cu multa forta. Sunt posibile dialoguri in contradictoriu, dar nu sunt motive de ingrijorare. Se conturează un final în aceste relații, fie că este vorba despre finalul unui proiect comun, fie despre reconfigurarea unor relații sau chiar desprinderea din unele relații de acest fel. Analizează pe îndelete ceea ce se petrece și discerne în consencință. Rezervă momente de liniște și meditație.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii