Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop Finalul acestei săptămâni le aduce cheltuieli importante celor din zodia Balanță

ro

06 May, 2023 10:02 1084 Marime text
Berbec

Intuiția îți este accentuată, astfel că la sfârșitul acestei săptămâni ai șanse deosebite să privești lucid evenimentele și relațiile în care ești implicat. A da la o parte perdeaua care desparte realitatea cotidiană de scopurile sau personalitatea adevărată a semenilor poate părea dificil la prima vedere, însă cu puțin efort vei descoperi lucruri interesante și utile. Reține cele aflate, fie prin revelație, fie prin dialogurile cu ceilalți!

Taur

Relaționarea cu ceilalți te solicită mult la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea ar fi bine să-ți alegi cu grijă partenerii de dialog sau oamenii cu care să desfășori acțiuni comune. Partenerul de viață îți poate aduce tot felul de reproșuri, dar mai ales poate scoate în evidență dorința ta scăzută pentru distracții, aventuri sau pentru copii. Evită să adâncești discuțiile contradictorii, dar nici nu te lăsa dus de valul propunerilor altora, dacă nu sunt pe gustul tău.

Gemeni

Te preocupă activitățile cotidiene și ajutorarea altora în zilele acestui sfârșit de săptămână. Oboseala este accentuată, dar se pot evidenția și afecțiuni mai vechi sau mai noi. Unii chiar îți vor face reproșuri pe diverse teme, de aceea fii prudent și nu te hazarda în discuții sau acțiuni solicitante. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și hrană potrivită constituției tale. Un animal de companie sau îngrijirea unor flori ar fi binevenite.

Rac

Cei dragi îți sunt alături la finalul acestei săptămâni și petrecerea timpului alături de ei îți este de mare folos. Pe de o parte, ai șanse minunate să te distrezi pe cinste, iar pe de altă parte, poți afla informații utile vizavi de proiectele profesionale sau personale în care ești implicat. Temerile îți sunt accentuate, fie datorită relației cu partenerul de viață sau a relației cu colaboratorii, fie datorită bugetului disponibil pentru cheltuieli comune.

Leu

Cel mai bine te vei simți acasă în zilele acestui weekend, alături de membrii familiei și de rude. Ai șanse să lămurești chestiuni patrimoniale, dar și situații familiale vechi. Nostalgia vremurilor trecute, a locurilor natale te cuprinde pe negândite. Evită discuțiile contradictorii și evidențierea neajunsurilor! Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice emoție. Este bine să ai vedere odihna și detașarea de cotidian.

Fecioara

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce alături prieteni și rude dragi. Este posibil să vorbești cu oameni decare nu mai știau nimic de multă vreme. Schimbul de idei și informații te ajută să-ți gestionezi mai bine eforturile, fie pentru a reuși într-un proiect profesional, fie într-unul personal. Sfaturile tale vor fi urmate de ceilalți, astfel că fii prudent și vorbește strict, direct și la obiect. Călătoriile pe distanțe scurte și relaționarea cu oameni abia cunoscuți pot fi frecvente.

Balanta

Finalul acestei săptămâni îți aduce cheltuieli importante, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Totuși, ar fi bine să te orientezi numai spre priorități, deoarece există riscul să cheltuiești mult pe lucruri și servicii nesatisfăcătoare. Temerile privitoare la veniturile sau la investițiile tale sunt accentuate și provin dintr-un fundament real. Evită excesele de orice fel și relaxează-te alături de cei dragi!  

Scorpion

Este rost de înnoire la sfârșitul acestei săptămâni, astfel că bine ar fi în primul rând să-ți regândești planurile personale și profesionale. Deocamdată, relațiile cu prietenii sunt distorsionate, deci evită să te bazezi pe sfaturile sau promisiunile acestora. Ți-ar prinde bine și o verificare a tuturor relațiilor în care ești implicat, pentru că unii doar profită de pe urma ta și te suprasolicită prea mult. Îngrijește-ți sănătatea și bucură-te de tot ce te înconjoară!

Sagetator

Ești meditativ în zilele acestui weekend, poate și pe fondul unor afecțiuni digestive care îți pot crea neplăceri serioase. Odihnește-te, evită oamenii zgomotoși și acțiunle solicitante! Reevaluarea contextelor socio-profesionale în care te afli reprezintă acum o temă importantă. Liniștea și confortul casei te ajută să înțelegi ce se petrece cu adevărat la locul de muncă sau în relațiile cu cei dragi. Ai șanse să găsești soluții deosebite pentru a depăși conflictele.

Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii. Recomandabil este să fii prudent și să nu te lași sedus de vorbele mieroase ale unora care, purtând măști bine confecționate, îți oferă susținere sau amuzament, doar pentru a-și realiza ei scopurile cu ajutorul tău undeva, cândva. Călătoriile și dialogurile pot degerea ușor în conflicte. Planurile alcătuite acum, cu aceste persoane, au puține șanse de izbândă. Detașează-te de toată lumea!

Varsator

Se pare că vei fi căutat de multă lume în zilele acestui weekend și îți va plăcea acest lucru. Fie că te afli în compania membrilor familiei, a rudelor, fie în compania colegilor de muncă vei găsi punți de comunicare și valori morale comune. Însă, este bine să-ți dozezi atent discursurile, pentru că există riscul să acaparezi discuția și astfel să-i necăjești serios pe ceilalți. Neplăceri pot apărea de la cheltuieli comune, mai ales cu persoanele mai în vârstă.

Pesti

Ești animat de gânduri nobile la finalul acestei săptămâni și vei avea tendința să-i molipsești și pe alții. Îți sunt favorizate dialogurile erudite, dialogurile cu persoane din străinătate, trasarea planurilor de călătorie și cele de studiu și documentare. Evită să-ți impui punctele de vedere sau dorințele unor persoane care te cunosc prea puțin sau celor dragi, care deja au alte planuri și alte valori morale. Ține cont de sfaturile și îndemnurile partenerului de viață!

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii