Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop Este o zi excelentă pentru a socializa cu prietenii pentru una dintre zodii

ro

02 May, 2023 08:35 1138 Marime text
HoroscopBerbec

O zi care va scoate în evidență segmentul sănătății, fie prin dialoguri utile cu ceilalți, fie prin evidențierea unor afecțiuni cronice care te necăjesc din când în când. Fii prudent, dozează-ți eforturile și gândește-te pe îndelete unde trebuie să operezi îmbunătățiri în mentalitatea ta, în felul tău de a fi sau în programul cotidian.

Taur

Relațiile sentimentale sunt atrăgătoare, dar cumva simți că în umbră există ceva greu perceptibil. Este bine să păstrezi o anumită distanță atât față de persoana iubită, cât și față de copii. Surprizele pot fi deosebite și unele neplăcute. Ocupă-te de un hobby, alătură-te oamenilor care au aceleași gusturi ca tine în materie de distracții.

Gemeni

Acasă, în familie se întrezăresc reuniuni cu membrii familiei și cu neamurile. Sunt șanse să stai de vorbă cu multe rude. Rememorează amintirile din copilărie, aplanează orice diferend apărut și ascultă păsurile celorlalți. Controlează-ți reacțiile, pentru că este posibil să te necăjească vorbele sau gesturile cuiva drag! Aprecierile tale sunt subiective, deocamdată.

Rac

Este o zi excelentă pentru a socializa cu prietenii și neamurile apropiate. Lasă grijile deoparte și bucură-te de tot ce te înconjoară. Foarte ușor pot apărea discuții aprinse pe teme filozofice, pe stilul de viață al unora, dar și pe seama faptului că te implici emoțional prea mult în treburile altora. Detașează-te de ceilalți, de problemele lor și oferă sfaturi numai la cerere.

Leu

Se conturează cheltuieli, dar apar și vești privitoare la mărirea veniturilor tale obținute din munca desfășurată la serviciu. Totuși nu este momentul pentru a te hazarda în investiții importante sau pentru a face speculații financiare. În umbră există neplăceri care vor ieși la iveală în scurt timp. Spre exemplu schimbarea salarizării, a condițiilor de muncă sau chiar o profesiei propriu-zise.

Fecioara

Dorința de a fi alături de cei dragi este mare și ușor de realizat, dacă le permiți acestora să se apropie de tine și să-și exprime punctele de vedere. Sunt momente excelente pentru a schimba ceva în personalitatea ta, în felul în care relaționezi cu ceilalți sau în în felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene. Poți învăța multe de la ceilalți, de la tot ce te înconjoară.

Balanta

Ziua este favorabilă odihnei și introspecției, astfel că s-ar putea ca nimic altceva să nu aibă succes. Și sănătatea va oferi semne demne de luat în calcul, în mod special pe segmentele sistemul respirator și pe segmentele sistemului digestiv. Retrage-te într-un loc liniștit, drag sufletului tău și gândește-te pe îndelete la relațiile și situațiile în care ești implicat.

Scorpion

Ai putea discuta cu un prieten despre problemele sentimentale care te frământă. Totuși ar fi bine să-ți expui cu grijă gândurile, intențiile sau părerile vizavi de persoana iubită și copii. Când vine vorba despre iubire și implicațiile ei, fiecare are viziuni diferite, astfel că este dificil ca cineva să-ți țină partea. Orientează-te spre dialoguri banale și relaxează-te.

Sagetator

Este posibil să fii solicitat la serviciu pentru chestiuni urgente care apar pe negândite. Relațiile colegiale, dar mai ales cele cu șefii sau alți reprezentanți oficiali sunt distorsionate, astfel că ar fi bine să eviți aceste persoane, pe cât posibil. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru cum poți tu mai bine și până la urmă nimeni nu va avea ce să-ți reproșeze.

Capricorn

O zi potrivită pentru dialoguri erudite, activități culturale, trasarea planurilor de studii. Cineva din străinătate te va solicita fie pentru sfaturi personale, fie pentru a pune la punct un proiect profesional comun. Ferește de a-ți spune slăbiciunile sau de a te avânta în subiecte pe care le cunoști prea puțin. Apar în preajma ta personaje care vor să te asculte, să te urmeze și să-ți susțină activitățile socio-profesionale.

Varsator

Se pare că te preocupă în mod special cheltuielile comune cu alții. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de investiții, de achitare a datoriilor, dar și pentru a administra corect banii și bunurile partenerului de viață, a rudelor sau colaboratorilor. Fii prudent și la nevoie sfătuiește-te cu un specialist în finanțe-contabilitate. Există detalii legale sau personale ale celorlalți pe care le cunoști prea puțin.

Pesti

Relațiile parteneriale sunt răscolite, astfel că de la un mic și banal țânțar poate ieși un armăsar în toată regula. Gândirea și comunicarea sunt umbrite, existând riscul să obții concluzii eronate sau să decizii în necunoștință de cauză. Fii răbdător cu ceilalți, ascultă-i cu atenție și nu lua personal ceea ce se petrece în preajma ta! Peste câteva zile se vor lămuri lucrurile.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii