Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes la finalul acestei săptămâni pentru una dintre zodii

ro

06 Aug, 2023 08:17 984 Marime text
Berbec

Sunt zile pline de dinamism la sfârșitul acestei săptămâni. Ai dorinta si spor sa te ocupi de toate, dar mai ales de propria-ti persoană. Indicat ar fi să-ți orientezi eforturile către îmbuntățirea personalității sau către înfrumusețarea trupului. Astrele îți trimit idei bune si putere de convingere, astfel incat poti reuși în tot ce îți propui. Cheltuieli neașteptate, cadouri și recompense bine meritate.  

Taur

Weekendu-ul îți aduce dorință de retragere în sine. Ai chef numai de tine si bine ar fi sa-ți asculți sufletul. Găndește-te la un nou proiect personal sau profesional, dar și la o reorientare totală a prioritaților. Ocupă-te doar de activitățile de rutină, întrucât tonusul este scăzut. Sănătatea este deficitară. Se evidențiază problemele de sănătate mai vechi. Odihnește-te și hrănește-te sănătos!

Gemeni

Minunate zile în acest weekend la capitolul prieteni si protectori. O persoana cu autoritate iti poate pune o vorba buna intr-un proiect in care esti implicat sau sa te sprijine pentru unul nou. Pe de alta parte, discutiile cu unele persoane te pot nemultumi, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Unele informatii sunt false sau nu iti sunt de folos. Fii prudent la ce grupuri sociale sau ce idei susții pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

Rac

Zile excelente la finalul acestei săptămâni pentru a te ocupa de carieră. Este posibil sa fii convocat la o discuție importantă cu șefii sau autoritățile. Predomină notele contradictorii între ce îți dorești tu la locul de muncă și ce ți se oferă. Este nevoie sa-ți imbunatatesti pozitia sociala, deoarece vin evenimente socio-profesionale importante. Fii receptiv la ce ți se spune si adaptează-te la cerințele mediului în care lucrezi.

Leu

Laturile spirituale ale vietii sunt frumos accentuate de către astre la acest sfârșit de săptămână. Rafinarea sufletească reprezintă o temă importantă. Ascultă-ți inima și programează-ți activități culturale. Relatia cu străinătatea este destul de dinamică. Poți afla vesti de departe sau poti plănui o călătorie. Este o perioada buna pentru îmbogățirea bagajului educațional cu subiecte inedite.

Fecioara

Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta din acest weekend. Sunt momente potrivite pentru achitarea datoriilor sau pentru a verifica situația și ofertele instituțiilor financiare. Se pare ca norocul la finantele altora se instalează în viața ta pentru ceva vreme de acum incolo. Fii prudent și nu te aventura în investiții riscante. Tentația de a te implica in colaborari oarecare este mare, pe motivul de a profita de banii altuia, dar nu se recomandă.

Balanta

Astrele îți recomandă pentru finalul acestei săptămâni să te ocupi de relatii parteneriale si de colaborări. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. Ti se pot face reprosuri, insa ceilalti au dreptate. Asculta cu atentie ce ti se spune si sustine-ti punctul de vedere cu fermitate. Daca esti nemultumit de pozitia ta intr-o colaborare sau daca un partener îți pune bețe în roate, actionează în consecință.

Scorpion

Chiar dacă este weekend ești tentat să te afunzi în tot soiul de treburi personale sau profesionale. Ai multe de facut, nivelul tău energetic este scăzut și prea puțină lume te susține. Selectează prioritatile și fii cât mai discret. Evita discutiile in contradictoriu! Sanatatea este destul de incercata, asa incat odihneste-te sau plimbă-te în aer liber. Nu se recomanda consultatii, analize medicale și interventii chirurgicale.

Sagetator

Buna dispozitie si cheful de petreceri te va insoti în tot weekend-ul. Relatiile sentimentale sunt dinamice și înconjurate de neprevăzut. Dialogurile cu persoana iubită sau cu copii sunt favorizate, așa încât recomandabil este să pui la punct tot ce te nemultumește. Sau poți alcătui, alături de cei dragi, planuri de vacanță. Creativitatea este la cote înalte, reușind să primești aplauzele celor din jur pentru ideile tale deosebite.

Capricorn

Zile bune la finalul acestei săptămâni de a te ocupa de familie si treburile gospodărești. Indicate sunt curățeniile generale, reamenajarea decorului locativ sau planificarea unor reparații. Poti achizitiona o casa, un teren sau le poti vinde cu succes. Este posibil ca un membru al familiei să-ți solicite ajutorul într-o chestiune funciară. Relatiile familiale sunt destul de tensionate, insa sunt probleme cunoscute și se pot rezolva prin concesii făcute de ambele părți.

Varsator

Se pare ca la sfârșitul acestei săptămâni ești nevoit sa faci diverse călătorii. Scopurile acestora pot fi diverse: de la activități specifice locului de muncă până la vizite la rude. Un dialog cu un prieten apropiat te poate pune pe gânduri. E adevărat ca primești informatii importante, insa selectează cu atenție doar ce îți este de folos. Încearcă să ai în vedere și latura educațională. Studiază, documentează-te și împărtășește și altora din experiența ta.

Pesti

Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes la finalul acestei săptămâni. Ocupă-te de cheltuielile cotidiene, dar limitează-te la strictul necesar. Poti primi cadouri, recompense sau îți poate crește venitul din munca proprie. Sunt sume mici, deci nu poate fi vorba de investiții sau afaceri. Poate ar fi bine sa faci o balanță între eforturile depuse la un loc de muncă și remunerația primita. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citeste si: 

Horoscop augustIată ce zodie nu ar ar trebui să ia decizii majore în această lună


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii