Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop 11 ianuarie 2023. Cine sunt nativii dezavantajați în plan profesional

ro

11 Jan, 2023 08:16 1772 Marime text
Horoscopul de azi Berbec 

Esti tentat sa muncesti mult astăzi, lucru greu de realizat. Sanatatea este vulnerabila si o afectiune veche poate recidiva brusc. Posibil sa fie nevoie de consultatii, analizele medicale sau de interventii chirurgicale. Totusi, pe cat posibil, evita-le in aceste zile. Odihna, compania celor dragi si buna dispozitie iti prind bine.

Taur 

Ziua este potrivită activităților de tipul hobby. Cei dragi te pot necăji, cerându-ți sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este răscolit si numai cu eforturi sustinute se poate ajunge la un consens. Iubeste-te mai mult si evita sa ai asteptari prea mari de la persoana iubita sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale si sa fii nevoit sa lucrezi.

Gemeni 

Activitățile gospodărești au succes astăzi. Posibil sa întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decat propui tu, fie unele reparatii sau reamenajari trebuie amânate. Selecteaza treburile care pot fi realizate si tine cont si de nevoile sau parerile celor dragi. O masa festiva organizata in familie va bucura pe toata lumea.

Rac 

Gândești si vorbești mult astăzi, astfel cei din preajma ta vor fi nevoiti sa-ti asculte pledoariile. Pe undeva, datorita unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum in perioada pe care o traversam depui eforturi, mai mult sau mai putin conștiente de a le scoate la suprafata si de a le dizolva odată pentru totdeauna. Accepta sfaturile si sprijinul celor dragi.

Leu 

Energia zilei îți aduce in atentie cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil sa primesti bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi si celorlalti din avutul tau este mare si de bun augur. La la momenul potrivit ti se vor inapoia toate cu acceasi moneda. Odihneste-te si evita excesele alimentare!

Fecioara 

Sunt momente importante astăzi, deoarece contextul astral iti ofera forța, dorința de schimbare si posibilități de a începe proiecte personale noi. In primul rand ai grija de sanatatea ta. Atat sufletul, cat si trupul iti sunt stresate si au nevoie, pe de o parte de sprijinul celor dragi, iar pe de alta parte de ingrijiri de specialitate.

Balanta 

Ar fi bine sa te detasezi de tot si toate. Esti predispus la izolare, meditatii interioare si la discutii tainice cu persoane de incredere din mediul profesional. Fii prudent si vorbeste putin despre tine si intentiile de viitor. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi sau mai noi. Controalele si analizele medicale pot fi luate in calcul.

Scorpion 

Segmentul prietenilor este controversat astăzi. Unii vin in preajma ta aducându-ți informații deosebite, insa altii vor doar sa profite de pe urma experientei tale profesionale. In umbra incep să se croiască disensiuni intre tine si colegii de munca. Se recomanda discretie si evitarea implicarii in actiuni neprofitabile.

Sagetator

Se contureaza intalniri si dialoguri cu multa lume. Oricat ai incerca sa treci neobservat, tot se va gasi cineva care sa te urmărească și să te provoace în vreun fel. Ar fi bine sa profiti de forta acestor zile si sa socializezi cu toata lumea. Insa si acasa se pare ca vei fi solicitat destul de mult. Alege-ti prioritatile, vorbele si gesturile cu grija!

Capricorn 

Filozofia ta de viață se schimbă astăzi. Probabil in urma unor studii, cercetari sau discutii cu persoane experimentate in varii domenii de activitate te vei hotărî sa abordezi cu totul altfel lumea si provocările ei. Totusi, mentalul tau este labil si ar fi bine sa lasi deciziile sau observațiile importante pentru zilele urmatoare. Relaxeaza-te cu un film bun!

Varsator 

Energia zilei te predispune la cheltuieli împreună cu alții. Pe de alta parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile si mofturile tuturor. Selecteaza cheltuielile prioritare si lamureste aceste chestiuni si cu ceilalti. Recomadnabil este sa achiti mai intai taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

Pesti 

Raportarea la ceilalti, mai ales la o relatie parteneriala este dificil de gestionat si inteles astăzi. Poti avea senzatia ca toata lumea este impotriva ta si ca ar fi momentul să iei măsuri. Lumea nu are treabă cu tine, ci tu cu ea. Remodelează-ți felul de a fi si de a relationa. Tu iti esti cel mai bun prieten, partener, susținător, dar si dușman veritabil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii