Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

ro

16 Mar, 2024 09:56 607 Marime text







Pe 20 Martie, Soarele își face intrarea în Berbec. Este, așadar, Echinocțiul de Primăvară și începutul noului an astrologic. Trecem de la energia feminină, orientată către interior, a Peștilor, la energia masculină, orientată către acțiune, a Berbecului. 
 
La Echinocțiul de Primăvară, Soarele intră în semnul Berbecului, primul semn din zodiac. Toate zilele din preajma Echinocțiului sunt extrem de puternice pentru că  deschid fereastra noilor începuturi.


Putem demara noi proiecte profesionale, putem începe noi parteneriate, putem accesa noi oportunități de manifestare în viețile noastre. Pentru mulți, poate fi un moment de expansiune sau de trezire, de recunoaștere a unui adevăr incomod.
 
Pentru toate există un moment potrivit. Echinocțiul este un moment potrivit pentru înnoire, început, creație îndrăzneață, mobilizare. E un sol minunat pentru a sădi intenții și a le îngriji cum știm noi mai bine.
 
Intrarea Soarelui în Berbec vine cu acel zvâc, acel foc interior de care avem atâta nevoie în viețile noastre. Practic, Echinocțiul de Primăvară aduce vitalitate, curaj, îndrăzneală și mai mult chef de viață pentru fiecare dintre noi.
 
Mercur se află deja în Berbec iar când i se alătură și Soarele, energia se va resimți destul de puternic și dens. Emoțiile se vor simți mult amplificate, timpul pare că se comprimă, totul capătă alt ritm și un sentiment de urgență: acum ori niciodată!
 
La momentul Echinocțiului de Primăvară, când Soarele luminează segmentul Berbecului în harta fiecăruia, e ca și cum am auzi semnalul de start, foarte puternic, undeva în interiorul nostru, ca și cum e timpul să pornim într-o nouă aventură. Undeva, în viața noastră, suntem chemați la acțiune, prin manifestarea curajului, hotărârii și a forței
 
Da, e timpul să înflorim, fiecare prin mijloacele sale interioare, bine șlefuite și întoarse pe toate părțile în ultima vreme. Ca o trezire la viață, așa vom simți acest val de energie care începe pe 20 Martie și se tot amplifică pe parcurs, în sezonul Berbecului.
Simțim așa dintr-o dată, că ne adunăm forțele și că avem mai multă poftă de viață și mai multă vitalitate. 
Echinocțiul de Primăvară, ziua în care Soarele intră în Berbec și perioada care urmează, chiar dacă uneori ne mai agită, ne va aduce schimbări importante. Poate fi un nou început care ține de personalitatea, atitudinea, comportamentul nostru, abordarea unor relații și a vieții în general. Putem să ne simțim însuflețiți să facem schimbări vizibile, atât în ce privește imaginea, apartenența noastră, cât și în ce priveste atitudinea.
 
 
Articol și foto: Astrocafe.ro
 
Citește și
Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii