Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este LOCUL tău în LUME? Luna plină în Capricorn (22 Iunie 2024)

ro

21 Jun, 2024 11:35 709 Marime text
Luna plină în Capricorn din 22 Iunie pune reflectorul pe carieră, pe locul nostru în lume, pe dorințele și aspirațiile noastre în materie de profesie. 

Fiind vorba despre Capricorn, ne putem gândi la relația cu autoritatea. Fie că este vorba despre relația cu autoritatea din viața noastră de familie, din copilăria noastră, fie că este vorba despre o relație cu o autoritatea în general, trebuie să fim conștienți că una fără cealaltă nu pot exista.

Ne raportăm la autoritate în felul în care ne-am raportat la autoritate încă din copilărie. 

Care este locul nostru în lume? 

Luna plină în Capricorn este despre a ne revendica locul nostru în lume cu curaj și putere. Este despre a avea o relație sănătoasă cu tata și nu neapărat în prezent. Este despre copilul care am fost și despre relația acestui copil cu tata. Dacă acea parte din noi,  copilul de odinioară, încă mai așteaptă ceva de la tatăl lui, dacă încă își mai judecă tatăl și îl consideră responsabil de toate nereușitele sale, Luna plină în Capricorn scoate la lumină toate acele lucruri nerezolvate din relația cu tata. 

Teme nerezolvate din copilărie

Cu Luna plină în Capricorn și cu Soarele în Rac ies la suprafață toate temele nerezolvate din copilărie. Sub influența acestor energii suntem invitați să ne uităm la copilul nostru interior. În fiecare dintre noi există acea parte de copil rănit și acea parte de copil cu daruri. Dacă nu vedem copilul rănit din noi și nu îl integrăm, nu putem integra nici lumina, nici creativitatea, nici bucuria de viață a Copilului Lumină. 

În noi toți există un Copil Umbră și un Copil Lumină. Când îi închidem ușa celui din umbră pe care nu vrem să-l vedem pentru că este un proces extrem de dificil uneori, de fapt, închidem ușa  și creativității și inocenței cu care fiecare copil vine în această viață. 

Când nu avem creativitate, bucurie de viață și flexibilitate, când nu ne punem în practică ideile și nu avem încredere în Univers că ne va ajuta să ne materializăm visele și dorințele, înseamnă că am înăbușit acea lumină a copilului interior. Luna plină în Capricorn ne ajută să ne uităm spre acele dorințe ale noastre legate de viața socială și profesională. Care sunt fricile și neajunsurile, cu ce provocări ne confruntăm, care sunt provocările cu care ne confruntăm? 

Poate nu știm care e locul nostru în lume, poate nu știm ce să facem din punct de vedere profesional, poate nu știm care este vocația noastră și menirea noastră. Toate acestea își au cauza în familia de origine, în relația cu părinții și în special în relația cu tata. 

Libertatea de a ne trăi propriul destin 

Luna plină în Capricorn din 22 Iunie ne aduce clarificări în privința unui tipar care stă la baza unor neîmpliniri sau a unor provocări majore cu care ne confruntăm în prezent. E în moment foarte bun să ne uităm la cât de așezate sunt lucrurile în viața noastră acum și la ce ar mai fi de așezat, de integrat și de conștientizat. 

Luna plină în Capricorn ne îndeamnă să avem propria noastră libertate de a ne trăi propriul destin. Din păcate foarte puțini suntem liberi să ne trăim propriul destin, pentru că încă suntem legați de membrii din sistemul nostru familial prin tot felul de legături invizibile. 

Avem posibilitatea, cu Luna plină în Capricorn, să facem un SALT prin care să tăiem acele legături invizibile  cu părinții noștri și să ne trăim propriul destin. Suntem ajutați și susținuți să înțelegem anumite tipare disfuncționale legate de locul nostru în lume, legate de succes, de bani, de anumite relații și atașamente. 

În preajma datei de 22 Iunie ne putem adresa următoarele întrebări:  

Cât de sănătoase sunt atașamentele mele? 
Care sunt dependențele care îmi fură din putere și energie? 
Care sunt dependențele care mă sleiesc efectiv și nu mă lasă să trăiesc așa cum îmi doresc? 
De ce anume mă agăț în viața mea? 
Care sunt acele lucruri cărora le-am dat atâta putere și fără de care simt că nu aș putea trăi?

Luna plină în Capricorn vine cu inspirația necesară de a privi fix acolo unde este nevoie. Luna plină este precum o lumină care se aprinde și totul devine mai clar și mai ușor de conștientizat și de vindecat. 

Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii