Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Luna nouă in Taur, 5 Mai 2019. Orice gândești, ai dreptate!

ro

05 May, 2019 17:27 1459 Marime text

Luna nouă în Taur are loc la ora 1:45 în dimineață zilei de 5 Mai și este o invitație la încredere. La revendicarea puterii de a ne crea viața în abundență și belșug, folosindu-ne cu grație de talentele și darurile noastre. Este o invitație la a construi cu mai multă încăpătânare, dar și cu răbdare, ceea ce cu adevărat avem nevoie, ne dorim, suntem dispuși să primim în viața asta.

Nu asta face Taurul? Lucrează cu tenacitatea și încăpățânarea de care numai el este capabil, la împlinirea scopurilor sale. El cultivă. Crește. Dezvoltă. Rodește. Fară încetare. Este inepuizabil.

Aceasta este invitația pentru noi, astăzi și în următoarele 28 de zile: să mobilizăm din interior acele întenții curate, să descoeperim ce ne face să ne simțim bine și împliniți cu adevărat. Apoi să însuflețim tot ceea ce vrem, tot ceea ce suntem și n-am știut. Să dăm viață talentelor noastre și resurselor interioare care, puse la treabă, pot crea abundența și bună-starea pe care le-am așteptat din exterior atâta vreme și n-au venit.

Luna nouă în Taur, în casă a III-a, cu Ascendent în Capricorn și aflată sub influența a 3 planete retrograde (Jupiter, Saturn, Pluto)... e un apel de trezire, un prilej de conștientizare a rolului pe care comunicarea, calitatea interacțiunilor noastre, cuvintele, adaptabilitatea și inteligența relațională, îl joacă în viață noastră și cât de mult contează toate acestea pentru a ne simți împliniți și în siguranță. Pacea cu ceilalți, sentimentul că există armonie în jur, dar și abilitatea de a ne construi relații benefice, profitabile și apoi de a ne raporta la acestea în modul cel mai sănătos cu putință, iată niște teme foarte actuale acum.

Este evident că această Luna nouă anunță un început, un mod diferit de a ne raporta la ceilalți, un mod mai original de a gândi și a de a ne formula intențiile și a ne exprima.

"Orice gândeșți, ai dreptate"- spune această Luna nouă în Taur. Dacă tu gândeșți că nu depinde de ține, nici nu va depinde. Dacă tu crezi că banii sunt insuficienți și nu sunt destui în lume, ai dreptate. Dacă tu crezi că banii trebuie să vină la tine doar când îi meriți și când munceșți din greu, ei bine, ai dreptate. Și dacă ai senzația că trebuie să fii invitat să-ți iei din viață ce ai nevoie, atunci chiar vei aștepta mult și bine și, mai mult, va trebui să te mulțumești cu ceea ce ti se da, când ti se da, dacă ti se da.

Cumva, plasarea în casa a III-a este despre a fi atenți la ce gândim, ce spunem, ce permitem să ascultăm. Pentru că toate acestea se materializează, se transformă în experiențe.

Articolul integral pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii