Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru vineri, 15 octombrie 2021

ro

15 Oct, 2021 07:33 1867 Marime text
Berbec

Ziua de astazi aduce speranta, curaj si o oarecare concesivitate, care te ajuta sa abordezi relatiile dintr-o noua perspectiva. Poti repara o relatie de colaborare, ai sansa de a te reintalni cu prieteni apropiati, sau poti discuta cu mai multa diplomatie si indulgenta pe marginea unui proiect care a tot fost supus piedicilor si amanarilor. Cert este ca astazi vezi lucrurile intr-o lumina mult mai optimista si increzatoare, oricare ar fi domeniul de viata vizat.

Taur

Chiar daca exista o oarecare ingrijorare legata de locul de munca, ca si cand ceva neplacut ar urma sa se intample, ziua de astazi este totusi frumoasa si iti aduce sansa de a salva ceva. Poate fi vorba de imagine, credibilitate sau chiar locul de munca in sine. Acum este momentul sa aduci in discutie nemultumirile sau doleantele pe care le ai si sa faci demersuri pentru obtinerea unor avantaje, pentru ca sansele de reusita sunt mari.

Gemeni

O zi favorabila studiilor, examenelor, prezentarilor si oricaror intalniri oficiale in care trebuie sa faci dovada cunostintelor si pregatirii tale. Se poate spune ca esti foarte inspirat, imaginativ si creativ, astfel ca rezultatele tale in aceste domenii pot fi de exceptie. De asemenea, pot veni vesti bune de la institutii sau de la persoane aflate la mare distanta, insa exista si posibilitatea infiriparii unei idile. Mai ales daca intalnesti o persoana care te fascineaza prin inteligenta, umor si statut social impresionant.

Rac

In continuare, domeniul care te solicita cel mai mult si iti pune tot felul de probleme, provocandu-te sa gasesti mereu solutii, este cel financiar. In aceasta directie se orienteaza cea mai mare parte din energie si probabil si cele mai multe nemultumiri. Rolul acestor aspecte tensionate este insa unul mai inalt si anume acela de a te stimula sa-ti explorezi potentialul si sa gasesti noi resurse interioare si talente pe care sa le pui la treaba. Iar ziua de astazi poate veni cu ceva inspiratie in acest sens, dar si cu un cadou sau un castig neasteptat.

Leu

Accentul ar trebui pus astazi pe cultivarea si dezvoltarea unor relatii armonioase, pe inovarea unor proiecte sau colaborari, sau consultarea unor specialisti care te pot ajuta in derularea unei afaceri. Este o zi excelenta pentru discutii, negocieri, dar si pentru promovarea activitatii tale profesionale sau a unui proiect care se adreseaza publicului larg. Cu alte cuvinte, este un moment favorabil pentru cresterea imaginii si popularitatii. In familie, incearca sa fii ceva mai comunicativ si mai prezent.

Fecioara

Originalitatea, creativitatea si indrazneala vor fi rasplatite astazi la locul de munca. Asadar, este necesar sa fii deschis la nou, sa te adaptezi din mers la orice schimbare sau propunere, oricat de extravaganta sau ciudata ti s-ar parea. Este o zi a iesirii din tipare, a inovatiei si inventivitatii, asa ca indrazneste sa-ti exprimi ideile nonconformiste. O astfel de idee poate sa-ti bage in buzunar o suma frumoasa de bani.

Balanta

O zi care iti stimuleaza gustul pentru aventura, distractie si satisfacerea unor capricii, chiar daca pentru asta este nevoie sa scoti sin buzunar o suma de bani deloc neglijabila. Buna dispozitie este la ea acasa, simtul umorului de asemenea. Insa la fel de bine potentata este si zona iubirii, in sensul ca esti mai deschis fata de persoana iubita, mai dispus sa-ti exprimi sentimentele si sa dedici timp activitatilor in doi. Unele Balante se pot lasa foarte usor duse de val, asa ca nu e exclus ca un flirt nevinovat sa se transforme rapid intr-o poveste de iubire.

Scorpion

O zi numai buna pentru meditatie si reculegere, mai ales daca in ultimele zile te-ai agitat mult si ti-ai epuizat rezervele energetice. Acum ar fi bine te gandesti la tine si sa faci doar ceea ce-si doreste sufletul tau. Poate o dupa-amiaza petrecuta in compania celor dragi sau o cina in familie ti-ar incarca bateriile. In orice caz, sunt recomandate doar activitatile relaxante, desfasurate in intimitate, departe de zgomotul lumii.

Sagetator

Pentru orice discutie sau intalnire, profita din plin de conjuncturile acestei zile, mai ales daca urmaresti reconcilierea cu cineva sau cointeresarea unor persoane intr-un proiect pe care-l pui la cale. Farmecul personal si capacitatea de a-i inspira pe ceilalti sa te urmeze, fac posibil debutul unor relatii noi, cu oameni care te sustin in proiectele tale. Sunt favorizate de asemenea activitatile educative, precum si cele care tin de acte.

Capricorn

Oportunitatile neasteptate care se ivesc astazi in plan profesional se pot solda cu beneficii materiale care te ajuta sa te echilibrezi oarecum din acest punct de vedere, chiar si numai prin faptul ca reusesti sa returnezi un imprumut ori sa cumperi un obiect util pe care nu ti l-ai permis. In orice caz, modul de desfasurare al lucrurilor in plan financiar, te ajuta sa te relaxezi si sa capeti mai mult entuziasm si optimism pentru viitor.

Varsator

Este posibil ca in sfera profesionala sa nu mearga totul exact asa cum iti doresti, poate din cauza unei tensiuni care pluteste in aer, sau a animozitatilor din relatia cu un sef. Cu toate acestea, ziua de astazi vine sa relaxeze putin atmosfera, sa-ti dea sperante ca lucrurile se pot indrepta si sa te stimuleze sa fii creativ, in loc sa dezarmezi in fata oricarei probleme. Vin vesti bune, de unde te astepti mai putin si ai succes in orice activutate care vizeaza autodezvoltarea sau iesirile in public.

Pesti

Daca te afli intr-o situatie dificila la locul de munca, pe care o consideri fara iesire, sfatul Astrocafe.ro este sa nu renunti sa speri, pentru ca ajutorul va veni de unde si cand te astepti mai putin. Fii pregatit asadar pentru astfel de surprize placute, pentru a le putea recunoaste si primi atunci cand vin. Daca problema nu este profesionala, ci tine de sanatate, solutiile pot veni in imprejurari la fel de neobisnuite si surprinzatoare.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii