Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 26 aprilie - 02 mai 2021

ro

28 Apr, 2021 10:44 1214 Marime text

Berbec
Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Ziua de 27 Aprilie poate aduce pagube, disensiuni în acte și decizii, astfel că ar fi bine să eviți această zi pentru semnarea documentelor importante, pentru cheltuieli sau pentru implicarea în acțiuni de anvergură. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale. Forfotă socio-profeisonală în weekend.

Taur
Schimbări în relațiile parteneriale! Datorită unor prieteni, persoane din anturajul apropiat, care te tot sfătuiesc în ultima vreme sunt posibile rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață care nu mai corespunde nevoilor tale afective și morale. Totuși, nu te lăsa numai pe baza sfaturilor și îndemnurilor altora. Filtrează cu ajutorul sufletului tau ceea ce afli și decide apoi în consecință, după o analiză profundă. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens. Activități culturale și vești din străinătate la finalul săptămânii.

Gemeni
Ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Se finalizează o etapă profesională. sunt posibile rezolvarea unor treburi restante și lămurirea unor conflicte profesionale vechi. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că în intervalul 27 – 29 Aprilie te poți gândi la un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Relațiile parteneriale capată valențe noi, astfel că se pot ivi revizuiri în colaborări, propuneri noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor poate intra în discuție și oficializarea unei relații cu un partener de viață. Prudență, răbdare, toleranță! Cheltuieli în weekend și planuri de investiții.

Rac
Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevlueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. se încheie o etapă sentimetnală, fie că te desprinzi dintr-o relație, fie că schimbi termenii și condițiile de desfășurare a unei relații. Sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te, deoarece ai multe de făcut mai ales la serviciu. Weekend-ul aduce provocări parteneriale.

Leu
În primele zile ale săptămânii ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsând loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau în interes de serviciu. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Se finalizează o etapă domestică, fie prin rezolvarea unor treburi domestice vechi, fie prin lămurirea unor conflicte familiale. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi. Sunt șanse de a te muta într-o casă nouă, de a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. În weekend ai multe de făcut, dar sănătatea lasă de dorit. Odihnește-te conștient!

Fecioara
Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Însă, pe 27 Aprilie ar fi bine să eviți cumpărăturile deosebite, cheltuirea unor sume mari de bani sau semnarea unor documente care te implică pe termen lung, deoarece sunt puține șanse de succes. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Prudență în toate! Se vor evidenția și călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale. Weekend-ul este favorabil treburilor gospodărești și activităților de tip hobby.

Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii