Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 martie 2021

ro

23 Mar, 2021 14:06 1487 Marime text

Berbec
Primele zile ale săptămânii au ca temă de fundal casa și relațiile cu familia. Vei fi nevoit să rezolvi treburi domestice resante, însă și cineva di n mediul familial va avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional sau material. Segmentul amoros revine în atentie. Atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit în ceață și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevlueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. la finalul săptămânii se conturează activități de rutină. Însă, și la serviciue ste posibil să fii solicitat. Este nevoie de odihnă, deoarece sănătateta este vulnerabilă. Final de capitol partenerial.

Taur
În primele zile ale săptămânii ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsând loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau în interes de serviciu. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. Treburile gospodărești le poți realiza mai ușor, dar implică-i și pe membrii familiei, pentru că îți vor oferi idei deosebite. În weekend, este rost de fluctuații sentimentale și acțiuni comune cu persoanele dragi. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de prudență. Se conturează un final la serviciu, dar și în planul sănătății.

Gemeni
Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Ai tendința de a te grăbi în toate, aspect păgubos. Selectează atent prioritățile și evită escaladarea conflictelor. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Informațiile aflate în această săptămână sunt utile, mai ales acelea care sunt legate de străinătate, studii sau a munci în străinătate. La finalul săptămânii, cele mai potrivite activități sunt cele domestice alături de membrii familiei. sunt favorizate soluționarea aspectelor patrimoniale și aplanarea conflictelor din familie și din neam. Sentimental, se întrezărește un final.

Rac
Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Sunt zile bune pentru a-ți remodela personalitatea și a-ți îmbunătăți felul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în cre ești implicat. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. Finalul săpătmânii este potrivit dialogului, întâlnirilor cu persoanele din anturjaul apropiat, studiului, dar și călătoriilor pe distanțe scurte. Acasă, în familie se întrezărește un final de capitol sau reorganziarea ambientului familial.

Leu
Săptămâna începe cu momente favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și a relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile ei. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Apar noutăți financiare dinspre locul de muncă. Sunt posbile câștiguri de tipul primirea salariului, o primă sau promisiuni, deșarte, de îmbunătățire a salarizării și condițiilor de muncă. Prudență maximă în plan financiar la finalul acestei săptămâni! Primești bani sau cadouri, însă sunt posibile și pagube însemnate. Pentru relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se conturează un final de capitol.

Fecioara
Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba! În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard. Este rost de dialoguri tăinuite cu persoanele de la locul de muncă, care îți vor prezenta situația reală din segmentul profesional. Drept consecință, vei lua decizii ferme și clare la finalul săptămânii referitor la remodelarea personalității tale și a modului în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. Schimbări financiare, posibil un final de etapă de câștig. Sănătatea este vulnerabilă.   


Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii