Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iulie 2021

ro

19 Jul, 2021 14:03 1415 Marime text

Berbec
Cu siguranță îți vei reevalua unele idei, credințe și planuri de viață în prima parte a săptămânii. Prin discuțiile purtate cu oameni erudiți sau prin desfășurarea unor activități culturale și intelectuale vei reuși foarte ușor și rapid să renunți la tipare de gândire învechite și să adopți un alt sistem de valori morale și spirituale. Totul este să-ți păstrezi autenticitatea și măsura. Demersuri pentru călătorii îndepărtate și dialoguri cu persoane din străinătate. Șefii și autoritățile te vor provoca la explicații profesionale sau te vor invita la reuniuni importante. Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii, fapt pentru care de unii te vei desprinde definitiv.
Taur
Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor la începutul săptămânii și de relațiile cu instituțiile financiare. Pe de altă parte, se întrezăresc discuții aprinse cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor administrate în comun. Prudență și răbdare! Călătoriile îndepărtate, studiile pe termen lung și perfecționarea necesară în domeniul profesional reprezintă subiecte la care ar fi bine să te gândești pe îndelete și chiar să faci demersurile necesare pentru a le materializa. În a doua parte a săptămânii se conturează schimbări profesionale de anvergură și discuții importante cu șefi și autorități. Prieteni și proiecte profesionale noi!
Gemeni
Relațiile parteneriale depind în această săptămână de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante de bani pe mofturile celor dragi sau pe gafele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri. Pe de altă parte, este posibil să primești cadouri sau bani dintr-o colaborare. Chiar se pot lămuri bine și aspectele privitoare la partaje și moșteniri. Trasează un plan viabil de investiții și rezerve financiare. Sunt posibile dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau poți pleca într-o călătorie mult dorită și planificată cu ceva vreme în urmă. Noutăți profesionale și sarcini de lucru de anvergură!    
Rac
Săptămâna debutează cu multe treburi de rutină, fie ca te afli acasă, fie la serviciu. Selectează prioritățile, pentru că organismul este obosit și ar avea nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale sunt active Miercuri și Joi prin discuții importante privitoare la acțiunile comune sau la colaborările în care dorești să te implici. Sunt momente favorabile relaționării cu partenerul de viață și cu cei de afaceri. Financiar se conturează cheltuieli comune cu alții. Prudență, pentru că unii vor depune eforturi serioase în sensul obținerii unor avantaje substanțiale din partea ta.
Leu
Este bine să te ocupi de persoana iubită și de copiii. Se pare că nemulțumirile sentimentale sunt accentuate, iar discuțiile pe teme vechi se tot reiau. Prudență și răbdare! La serviciu este mult de lucru, dar se lucrează cu plăcere. Totuși, nu forța nota și rezolvă-ți sarcinile de lucru corect și la timp. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea este bine să te îngrijești corespunzător. Aparent este armonie la serviciu, însă în umbră există conflicte mocnite. În relațiile parteneriale se deschide o nouă etapă, mai ales în ceea ce privește colaborările care vor aduce dividente în viitorul apropiat. Se conturează câștiguri de la și prin alții.  
Fecioara
Este ceva forfotă în plan domestic la începutul săptămânii, fiind nevoit să te ocupi mai mult de cele necesare membrilor familiei. Curățenii, reparații, achiziționări de bunuri patrimoniale sau vânzarea altora care îți prisosesc. Prudență la vânzări și cumpărări de orice fel, pentru că sunt posibile erori de apreciere a prețului sau a stării bunului respectiv. Sentimental este armonie, distracție și chiar o perioadă bună în relația cu persoana iubită și copiii. Activitățile recreative și hobby-urile le poți desfășura cu succes. În plan partenerial se conturează o nouă etapă. Sunt posibile divorțul, căsătoria, renunțarea la colaborări vechi, dar și implicarea în altele noi.

Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii