Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 19 - 25 aprilie 2021

ro

19 Apr, 2021 11:10 1370 Marime text

Berbec
Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevlueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. În a doua parte a săptămânii trebuie să-ți concentrezi eforturile spre activitățile profesionale de la locul de muncă. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerbilă. Posibile conflicte deschise în relațiile colegiale și cu subalternii. Începând cu această săptămână, treburile gospodărești le poți realiza mai ușor, dar implică-i și pe membrii familiei, pentru că îți vor oferi idei deosebite.

Taur
Săptămâna debutează cu dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt momente bune pentru a afla informații și utile. Începe o perioadă cu multe călătorii pe distanțe scurte, atât pentru a rezolva chestiuni personale, cât și pentru a rezolva chestiuni profesionale. Comunicarea va devni destul de conflictuală. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. Foarte importante sunt și dialogurile cu membrii familiei, însă și cele cu neamurile. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul amoros și relațiile cu copiii. Relaxează-te cu activitățile aferente unui hobby.

Gemeni
Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Începând cu 23 Aprilie se conturează cheltuieli majore, fie pe ele necesare traiului cotidian, pentru proiecte personale sau profesionale, fie pentru prieteni. Selectează prioritățile, deoarece tendința de  cheltui mult este mare și păguboasă. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Pe de altă parte, este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, fiind nevoit să rezolvi diverse, fie pentru tine, fie pentru cei dragi. A doua parte a săptămânii aduce în prim plan relațiile cu membri familiei și treburile gospodărești. Este rost de dialoguri secrete cu neamurile, aflând astfel taine bine ascunse de multă vreme.

Rac
Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă, mai ales în perioada 22 - 23 Aprilie. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. Finalul săpătmânii este potrivit excursiilor și dialogului cu prietenilor. Pe de altă parte, vei avea nevoie și de liniște și de confortul casei. Prudență în toate! Este rost de conflicte ascunse până pe 23 ale lunii.

Leu
Primele zile ale săptămânii sunt favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și analizării relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și criticile unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile tale. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv. Te vei simți mult mai bine în a doua parte a săptămânii, însă nu forța nota. Ultimele zile ale perioadei analziate îți vor aduce venituri bune din activitatea profesională desfășurată la serviciu. Cheltuieli majore.

Fecioara
Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii, vreme de câteva săptămâni, unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de mult, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba! În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard. Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. Sunt momente bune pentru introspecție, pentru dialog interior, însă și pentru odihnă și plimbări ușoare în aer liber. Pe căi neconvenționale vei obține informații utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Finalul săptămânii îți aduce cânte, joc și voie bună.

Balanta
Săptămâna debutează cu forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. O zi cu posibile neplăceri atât în relația cu șefii și autoritățile, cât și cu membrii familiei este 23 Aprilie. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea va cunoaște modificări începând din această săptămână. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune. Dialogurile cu persoanele importante din mediul profesional sunt de bun augur pe termen lung. Rezervă momente pentru introspecție și dialog interior, mai ales la sfârșitul acestei săptămâni. Sănătatea este vulnerabilă. Fii prudent și odihnește-te conștient!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii