Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

ro

16 Jul, 2018 08:16 1506 Marime text

Berbec:Luni si Marti este multa agitatie la serviciu. Apar responsabilitati noi care iti vor aduce beneficii ceva mai tarziu. Un prieten iti poate da sfaturi bune vizavi de locul tau de munca sau de domeniul profesional in care lucrezi. Tine cont de informatiile colaterale si indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine si la timp. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv, dar si pe extremitățile picioarelor. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta potrivita si odihneste-te regulat. Relatiile parteneriale sunt rascolite la mijlocul saptamanii. Prudenta si discernamantul te vor feri de neplacerile existente în fundal. Spre sfarsitul intervalului analizat revin in atentie achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.  

Taur:Frumoase și interesante sunt relațiile sentimentale în primele zile ale săptămânii. Distracții, dialoguri plăcute, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. La serviciu este de lucru pe la mijlocul săptămânii și ar fi bine sa-ti canalizezi eforturile catre îndatoririle profesionale. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se pot deteriora iremediabil. Selecteaza-ti prioritatile profesionale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesionala. Odihneste-te si plimba-te mai mult in aer liber. Spre finele saptamanii, partenerul de viata te solicita mult si bine.

Gemeni:Saptamana iti poate aduce evenimente interesante in relatiile familiale. Ar fi bine sa stabilesti anumite limite vizavi de cerintele pe care ti le adreseaza cei dragi, altfel risti sa ramai atat fara energie vitala, cat si fara resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si in continua schimbare. Ceea ce iti ofera persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce iti doresti tu. Pe de altă parte sunt și zile bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a ieși în lume cu prietenii. Copiii sunt o alta tema importanta a acestor zile, datorita situatiilor in care acestia te implica vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunta treburi de rutina fie acasa, fie la serviciu. Ai grija si de sanatatea ta.   

Rac:Debutul saptamanii iti aduce multe dialoguri cu cei apropiati, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Intr-un anume fel, gandirea ta este focalizata deocamdata pe bani si bunuri materiale pe care le poti obtine si folosi de la si prin altii. De aici si felul in care vorbesti are legatura cu aspectele materiale ale vietii cotidiene. De asemenea se pot ivi pe neasteptate calatorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar si pentru ale tale personale. Intre 18 si 20 Iulie iti sunt favorizate activitatile gospodaresti si dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent si tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. La finalul răstimpului analizat se contureaza petreceri, iesiri in lume cu persoana iubita, dar si momente de răsfăț cu un hobby.

Leu:Aspectele financiare care te preocupa la inceputul saptamanii au legatura cu nevoile tale personale imediate. În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele depinde foarte mult viitorul agonielii tale. Miercuri si Joi se întrezăresc dialoguri si inalniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea fii prudent si asculta mai mult, dar vorbeste direct si la obiect. Evita deciziile majore, declaratiile de orice fel si implicarea in activitati profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul saptamanii este bine sa te retragi in linsitea si siguranta casei. Sunt momente excelente de a alcatui planuri gospodaresti și de a sta de vorba cu cei dragi.

Fecioara:Primele doua zile ale saptamanii iti ofera energie benefica pentru a-ti reorganiza planurile de viitor, pentru a-ti stabili prioritatile si pentru a-ti face ordine in relatii. Chiar daca, starile tale de spirit fluctueaza, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Intre 18 si 20 Iulie se contureaza vesti importante legate de veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Pot aparea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de munca se poate diversifica activitatea si de aici tu să ai posibilitatea de a castiga bani mai multi. Este adevarat ca si eforturile vor fi pe masura, dar te vei descura excelent. Spre finalul intervalului analizat se anima relatiile cu anturajul apropiat. Unii prieteni se vor autoinvita la tine sau iti vor propune o excursie.  

Balanta:Discretia care te învăluie in primele zile ale saptamanii te fereste de provocarile celorlalti. Sunt momente bune pentru a-ti regândi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te rasfata cu plimbari in aer liber, cu o dieta de sezon si cu ceva mai mult somn. La mijlocul saptamanii, energia vitala se amplifica si vei reusi sa-ti rezolvi atat chestiunile profesionale ramase restante, cat si treburile personale de acasa. Important este sa te ocupi doar de ale tale si sa eviti implicarea de orice fel in treburile altora. Se pot accentua unele afectiuni ale sistemului digestiv si ale picioarelor. La finalul saptamanii primesti bani din munca desfasurata la serviciu. Cheltuielile vor fi si ele prezente.    

Scorpion:La inceputul saptamanii esti dornic sa te sfatuiesti cu prietenii si protectorii. Implicarea in proiecte de anvergura alaturi de oameni care au aceleasi vise si idealuri ca tine iti ofera posibilitati deosebite de dezvoltare personala, dar si satisfactia lucrului bine facut si de folos si altora. Dozeaza-ti eforturile si elanul deoarece risti sa-ti neglijezi relatiile cu cei apropiati. Intre 18 si 20 Iulie este nevoie sa te odihnesti mai mult. Sunt posibile neplaceri legate de segmentele capului si de cele ale sistemul renal. Regandeste-ti programul zilnic si relatiile socio-profesionale. Pe de alta parte ar fi bine sa cauti sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorba cu persoane cu experienta spirituala si relationala si urmeaza-le sfaturile si solutiile oferite. In weekend iti va reveni cheful de viață.

Sagetator:Sfera profesionala este animata din plin. Se intrezaresc sedinte cu sefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit sa le iei in ceea ce priveste activitatea ta din cadrul unui loc de munca. Zilele de 16 si 17 Iulie sunt definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. Traversam o perioada in care ti se deschid noi culoare profesionale, existand posibilitatea sa-ti schimbi total profesia si conditiile de munca. Totusi, analizeaza pe indelete ce se petrece in acest sector si nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard. Pe de alta parte, imaginea in ochii lumii, statutul social ti le poti schimba in sens pozitiv, dar pentru asta trebuie sa depui eforturi serioase si pe termen lung. In weekend, bucura-te de prieteni. Stai de vorba cu acestia si cere-le sfaturile vizavi de situatiile de viata in care esti implicat. 

Capricorn:Daca la începutul saptamanii esti preocupat de aspectele mateiale ale vietii, rapid sufletul tau va cauta oameni rafinati, cu o pregatire speciala in domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ti crea noi legaturi cu Ierarhiile divine. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi iti ofera suficiente resurse, atat pentru a-ti modela personalitatea, gandirea, cat si pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-un program de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent si deschis pentru ideile altora. Legaturile cu strainatatea sunt o alta tema interesanta. Demersurile pentru calatorii, dar si pentru studii pe termen lung au succes. In weekend este loc de evenimente cu multa lume. 

Varsator:Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona sa-ti folosesti mai eficient talentele, dar si veniturile. Tentatia de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare si riscanta. Bine ar fi sa stabilesti prioritatile financiare, in functie atat de nevoile tale personale, cat si ale celor dragi. Pe de altă parte, se vor ivi situații intersante legate de călătorii sau studii pe termen lung, departe de locurile natale. A doua jumătate a săptămânii este animată de întâlniri și dialoguri cu multă lume. Se conturează noutăți socio-profesionale de anvergură.

Pesti:Săptămâna începe cu aspecte parteneriale plăcute, de bun augur. Sunt posibile dialoguri interesant, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, diferite tipuri de datorii, dar este posibil să fii nevoit să iei legătura și cu diverse instituții financiare. Prudență la tot ce ține de acte, documente, înscrisuri sau înțelegeri cu alții! La finalul intervalului analizat se recomanda studii si cercetari legate de teme spirituale, istorice sau profesionale. Și călătoriile sau dialogurile cu persoanele aflate în străinătate reprezintă subiecte de luat în seamă.

https://www.astrocafe.ro/horoscop/saptamanal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii