Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:46 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro ​Horoscop pentru saptamana 15 - 21 martie 2021

ro

15 Mar, 2021 15:27 1291 Marime text

Berbec
La începutul săptămânii eşti plin de energie, iar dorinţa de a te implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să-ţi canalizezi eforturile doar către treburile tale, pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul tău. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală sau pentru înoirea garderobei. Pe 17 şi pe 18 Martie sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de modificarea condiţiilor de la locul de muncă. Weekend-ul propune dialoguri și plimbări lungi, alături de persoanele din anturajul apropiat. Comunicare este deficitară, astfel că foarte ușor se poate ajunge la contradicții și conflicte pe termen îndelungat.

Taur
În primele zile ale săptămânii eşti destul de retras. Dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să-i dai curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. În zilele de 17 şi de 18 Martie te vei simţi mai bine, iar pofta de viaţă îi va molipsi şi pe cei din jurul tău. Totuşi, fii prudent, deoarece tendinţa de a fi prea combativ sau de a-ţi exagera talentele îţi poate crea neplăceri. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni băneşti. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă de la un serviciu. Multe cheltuieli. Fii prudent în tot ce ține de bani și bunuri persoanale, deoarece există riscul să rămâi fără ele.

Gemeni
Prietenii îţi deschid săptămâna. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei. Zilele de 17 şi de 18 Martie îţi vor aduce dorinţă de introspecţie şi retragere în mijlocul naturii. Sufletul tău are nevoie de linişte şi de o reevaluare a drumului vieţii. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar şi revelaţii de excepţie. În weekend te vei simţi excelent. Însă, vei deveni prea combative, astfel că dapid poți intra în conflicte cu ceilalți. Dozează-ți eforturile și controlează-ți comunicarea!

Rac
În prima parte a săptămânii eşti preocupat de cariera ta profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional. Gândirea şi comunicarea sunt destul de umbrite, astfel încât încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi strict la obiect. Zilele de 17 şi de 18 Martie accentuează relaţiile cu prietenii şi protectorii. Sunt posibile dialoguri aprinse, situaţii controversate pe care le vei putea depăşi cu atenţie şi discernământ. În weekend, detaşează-te de şi toate şi priveşte partea frumoasă a vieții. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații necesare în mediul profesional în care lcurezi. Sănătatea este vulnerabilă.

Leu
Dorinţa de rafinare sufletească îţi deschide săptămâna. Sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta, chiar dacă, pe moment, aceste lucruri te pot necăji. Pe 17 şi pe 18 Martie, şefii te pot chema la raport. Discordia sălăşluieşte în acest segment de viaţă şi activitate, fapt pentru care încearcă să fii la curent cu tot ce se petrece sau se întrezăreşte în domeniul profesional. Finalul săptămânii este potrivit dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii. Sunt probabile discuții contradictorii, mai ales cu protectorii de la locul de muncă. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor.

Fecioara
Chestiunile financiare sunt subiectul principal al debutului săptămânii. Sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Beneficiezi de susținere astrală, pentru a rezolva orice chestiune bănească care se ivește. Este bine să-ți controlezi gândurile și comunicarea, deoarece există un risc major de erori. Zilele de 17 şi de 18 Martie îţi aduc veşti legate de străinătate. Unele relaţii cu persoane aflate dincolo de graniţele ţării se pot rupe definitiv. Pentru sfârșitul săptămânii se întrezăreşte forfotă în domeniul socio-profesional. Este o perioadă în care îți este greu să suporți ordinele, regulile și ideile unui șef sau unei autorități, astfel că te poți răzvrăti în chip nebănuit.

Horoscopul integral poate fi citit pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii