Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 14 - 20 septembrie 2020

ro

14 Sep, 2020 10:26 1913 Marime text

Berbec
Incepi saptamana cu optimism si incredere, chiar daca sunt posibile surprize care te scot din ritm si te obliga sa te adaptezi din mers. De exemplu, din punct de vedere financiar pot sa apara cheltuieli neprevazute sau, daca te avanti in speculatii financiare sau cheltuieli extravagante, e posibil sa ajungi la limita cu resursele sau sa treci printr-un moment de instabilitate, nesiguranta si teama. Asadar, protejeaza-ti finantele. 

In plan profesional, inca e nevoie sa depui mult efort pentru ceea ce ti-ai propus sa realizezi sau ai senzatia ca totul se deruleaza foarte lent si ca esti nevoit sa astepti mai mult decat ai estimat, anumite rezolvari, progrese, rezultate. Totusi, mici semne ca lucrurile se indreapta in directia buna poti vedea in aceasta saptamana. Pastreaza-ti increderea! 

In jurul zilei de 17 septembrie, e potrivit sa incepi un proiect sau sa schimbi ceva legat de alimentatie si stil de viata, sa incepi un program de imbunatatire a sanatatii.

Taur
Aceasta saptamana poate sa-ti aduca schimbari neasteptate sau un comportament capricios si instabil in ce priveste mediul familial. Toleranta iti este scazuta, tocmai de aceea exista riscul unor schimbari bruste de dispozitie si chiar manifestari complet lipsite de tact si diplomatie in relatiile cu cei din jur. Pentru unii Tauri, exista chiar premizele unor schimbari neasteptate a locuintei sau a unor conditii de locuit. 

La locul de munca sunt in continuare discutii, intrevederi, negocieri, unele cu legea in mana sau cu contractul de munca pe masa. Ai nevoie de multa rabdare si atentie la detalii, mai ales daca esti pe punctul de a-ti negocia pozitia si rolul la locul de munca sau vrei sa obtii un proiect. 

Luna noua in Fecioara, din 17 septembrie, creeaza un context benefic pentru intentii noi in ce priveste o relatie amoroasa sau relatia cu copiii. De asemenea, acum e momentul sa renunti la niste obiceiuri nesanatoase in aceste aspecte ale vietii si sa privesti cu mai mult simt practic si luciditate spre viitor, corectand ceea ce nu mai functioneaza in relatia ta.

Gemeni
Tu poti folosi aceasta perioada pentru a crea ceva, pentru a-ti manifesta un talent sau niste abilitati, pentru a-ti declara sentimentele, pozitia si intentiile in relatiile apropiate. E important sa te concentrezi mai mult pe ceea ce poti face tu, pe ceea ce ai tu de dat si, de asemenea, asupra lucrurilor pe care le poti schimba singur. Nu e momentul sa te bazezi pe altii, sa astepti salvare din exterior si nici sa pui baza pe promisiunile care ti se fac.

E posibil sa simti multa instabilitate de ceva vreme, in toate domeniile, dar mai ales in ce priveste finantele, anturajul, proiectele. Totusi, in aceasta saptamana, in jurul datei de 17 septembrie, ai sansa sa gasesti solutii bune cu ajutorul familiei. De altfel, exista premize si pentru schimbari care tin de casa sau de organizarea unui spatiu de lucru sau de locuit. E momentul sa eficientizezi acest spatiu, sa elimini ceea ce nu-ti mai foloseste si sa pastrezi doar ceea ce e functional, util, de buna calitate.

Rac
Experiementezi fie o pauza, fie instabilitate, in ce priveste cariera si relatiile profesionale. E un moment de rascruce, de fapt, in care sa decizi pe ce drum vei merge mai departe si ce schimbari e potrivit sa faci. Insa, deocamdata, tot ce poti face este sa astepti, sa ai rabdare sa ti se reveleze drumul adecvat. Intre timp, fii atent la ce simti, ce observi in lumea ta sau in atitudinea unor oameni pe care i-ai creditat de-a lungul vremii. S-ar putea sa vezi totul cu alti ochi acum, de fapt sa vezi unele detalii care ti-au scapat si care te vor ajuta in deciziile tale.

Luna noua in Fecioara, din 17 septembrie, iti activeaza zona comunicarii si a mentalului. E un moment bun de facut curatenie in mintea ta, de renuntat la unele puncte de vedere, convingeri, abordari nesanatoase. Poate fi un nou inceput pentru tine, un mod nou de a gandi, mai eficient, mai functional si mai ales sanatos.

Leu
Pentru tine, saptamana aceasta poate aduce intorsaturi de situatie in ce priveste zona profesionala. Poti fi destul de capricios si poti avea momente in care pur si simplu dai cu piciorul unei propuneri, unui context, unor relatii. Adevarul este ca nu prea-ti arde acum de compromisuri si, de fapt, vei face ceea ce trebuia sa faci demult: vei pastra doar ceea ce-ti place si te inspira. Pe de alta parte, pot aparea vesti neasteptate, surprize, schimbari bruste in cariera, la care vei fi nevoit sa te adaptezi. Probabil ca in jurul acestui subiect vor fi multe ganduri, multe conversatii si negocieri, unde cu putin efort, cu rabdare si diplomatie, poti obtine raspunsuri favorabile in cele din urma. 

Pe data de 17 septembrie, se formeaza aspectul de Luna noua in Fecioara, activand in harta ta casa banilor. Asadar, e un moment bun sa te concentrezi asupra resurselor tale, sa initiezi un proiect cu beneficii materiale sau sa folosesti mai multe resurse interioare decat pana acum, pentru a-ti consolida resursele exterioare.

Fecioara
Evenimentul saptamanii, pentru tine, este Luna noua in semnul Fecioarei, un moment de care ar trebui sa profiti, in sensul de a te decide sa faci pentru tine lucruri pe care le-ai tot amanat. De exemplu, poti sa incepi un program nutritional, sa te ocupi mai mult de corpul tau, sa faci schimbari in stilul de viata dar si in atitudinea ta fata de tot ce te inconjoara, pentru a aduce mai mult echilibru in interior si in exterior.

Zona finantelor este in continuare cu framantari, ganduri, evaluari, chiar ingrijorare. E o perioada in care energia este consumata mai mult pentru a conserva resursele, decat pentru a le inmulti, deci e necesar sa fii prudent si foarte chibzuit cand vine vorba de investitii si cheltuieli, mai ales ca exista (sau apar) situatii in care ti se solicita sprijin si sustinere materiala: fie copiii au nevoie, fie persoana iubita.

Balanta
Contextul astrologic te predispune la o hiperactivitate mentala, in sensul ca analizezi, interpretezi si intorci pe toate partile absolut tot ce te preocupa. In felul acesta, risti sa te simti epuizat, inclusiv fizic si chiar sa somatizezi o serie de ingrijorari sau temeri. E posibil sa te simti neascultat sau sa te ingrijorezi pentru cineva apropiat, insa nu e momentul sa insisti sau sa fortezi lucrurile, ci e mai bine sa ai grija de tine si de echilibrul tau. 

In ce priveste relatiile si parteneriatele, se reiau situatii vechi, apar oameni din trecut, e o perioada de lamuriri, rezolvari, inchideri de etape. Si oricat ar parea lucrurile de rascolite si neclare acum, ti se ofera sansa de a te vindeca de niste asteptari sau rani vechi cauzate de conflicte sau alegeri din trecut. Iertarea, observarea cat mai detasata a experientelor si increderea ca totul se desfasoara exact asa cum e nevoie, sunt cheile succesului in aceasta saptamana.

 

Scorpion
Se mentin si in aceasta saptamana aspectele tensionate cu impact in zona muncii si a sanatatii. Unele proiecte sunt incetinite, unele activitati blocate, iar atmosfera poate fi destul de apasatoare si lipsita de entuziasm la locul de munca. Mai cu seama ca unele schimbari sunt iminente, pentru a imbunatati rezultatele. Unii nativi pot fi in cautare de serviciu, altii sunt in reconfigurari serioase profesionale. In orice caz, e nevoie de rabdare pe acest segment, pentru ca aici sunt situatii de durata.

Din punct de vedere financiar, e posibil sa simti o usoara ameliorare in ce priveste resursele proprii si banii castigati din efortul si munca ta. Se pot debloca niste situatii care te-au tinut in sah sau incep solutiile sa vina, in sensul cresterii veniturilor. Insa, nu e momentul sa te bazezi pe ceea ce vine de la altii, ci e intelept sa te bazezi doar pe tine acum.

Sagetator
Ceva s-a schimbat pentru tine, odata cu revenirea in miscare directa a lui Jupiter, stapanul Sagetatorului. E posibil sa-ti revina increderea, optimismul si entuziasmul, usor, usor. Saptamana aceasta, incepi sa-ti pui din nou motoarele in miscare, sa creezi, sa generezi venituri, sa expansionezi sgmentul financiar si al prosperitatii in general. E necesar sa ai incredere In viziunea ta, in ideile si adevarul tau, oricat de nebunesti li se par toate acestea altora.

Ziua de 17 septembrie, cand se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Fecioarei si activeaza zona carierei, puterii si autoritatii, poate sa-ti aduca revelatii pretioase si sa insemne un inceput, o relansare, o abordare noua a carierei sau afacerii in care esti implicat. Cu acest prilej, se reconfigureaza si anturajul, grupul cu care colaborezi, legaturile pe care te bazezi pentru a progresa si a evolua. Pot aparea oameni noi in calea ta, acorda-le atentie.

Capricorn
In aceasta saptamana, poti simti o usurare, ca si cand parte din presiunea psihica resimtita in ultima vreme se dilueaza, se ridica, lasand loc claritatii. Poti simti, de asemenea, ca iti revine motivatia si increderea, cumva stii ca toate se vor rezolva intr-un fel sau altul, iar aceasta atitudine nu poate decat sa te ajute si sa creeze posibilitati si oportunitati noi pentru tine. 

Inca exista predispozitie catre tensiuni in familie si in chestiuni legate de casa, locuinta, camin sau relatia cu parintii. Fie ai de rezolvat situatii presante care par blocate sau incetinite, fie exista ingrijorari legate de starea unui parinte. In orice caz, e nevoie de tine, esti solicitat sa contribui cu resurse sau pur si simplu cu prezenta ta. 

Pe 17 septembrie, la Luna noua in Fecioara, ti se deschid drumurile, fie catre strainatate, fie in ce priveste evolutia ta. Poti trece la un nou nivel de intelegere si abordare a vietii si viitorului, desenand in minte o traiectorie diferita, cu ajutorul informatiilor pe care le accesezi si a omenilor care te inspira si sprijina.

Varsator
Pentru tine, este o saptamana in care viata sociala, interactiunile cu ceilalti, deszvoltarea unor relatii benefice si armonioase sunt prioritare. Mai ales ca exista posibilitatea unor surprize, vesti neasteptate, schimbari fara preaviz, razgandiri bruste din partea unor colaboratori sau a partenerului de viata, prin urmare va trebui sa fii mereu pe faza si sa te adaptezi din mers. E foarte important sa apelezi, in aceasta saptamana, la capacitatea ta de a ramane detasat, lucid si orientat catre solutii, indiferent ce apare. 

Luna noua in Fecioara, din 17 septembrie, se traduce in cazul tau printr-un inceput in ce priveste conexiunea cu partenerul, la un nivel mai profund. De asemenea, poate fi vorba despre un inceput in ce priveste o asociere, o contributie a cuiva la un proiect al tau, poate chiar o finantare pe care o poti obtine acum daca esti dispus sa ceri si sa primesti sprijin. In orice caz, fii deschis sa primesti ce ai nevoie, pentru ca energia si contextul te sustine.

Pesti
Odata cu revenirea in miscare directa (din 13 septembrie) a planetei Jupiter (guvernatorul traditional al Pestilor), iti mai vine inima la loc si incepi sa te pozitionezi cu mai mult optimism si incredere in toate situatiile de viata si toate experientele care apar. Daca pana acum simteai ca nu te poti baza pe nimeni sau ca nu rezonezi cu cei din jur, din aceasta saptamana se schimba acest aspect. Ba chiar pot sa-ti iasa in cale oameni inspirati, cu idei bune, cu propuneri demne de luat in considerare. Sau, pur si simplu, se pot crea si dezvolta relatii de prietenie care aduc expansiune pentru tine si proiectele tale.

Luna noua in Fecioara, din 17 septembrie, activeaza casa mariajului, a relatiei de cuplu si a parteneriatelor, iar acest moment poate reprezenta un anagajament nou, un contract, o decizie pragmatica cu impact pe termen lung in ce priveste o relatie semnificativa. Acum, cel mai important este sa recunosti ce functioneaza pentru tine, ce e sanatos, ce adauga valoare in viata ta, si sa alegi in consecinta ce faci mai departe cu relatiile tale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii