Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

ro

12 Nov, 2018 09:28 2202 Marime text

 Berbec 
În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în societate. Sunt posibile controverse în relațiile cu șefii și autoritățile, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează discuții importante și cu prietenii sau cu persoanele care te-au susținut în plan profesional. Prudență, răbdare și reține tot ce afli în această săptămână! Se vor destrăma unele relați sau situații commune cu persoanele din anturajul socio-profesiona, dar este spre binele tău. A doua parte a săptămânii evidențiază stări interioare confuze, afecțiuni vechi ce trebuie luate în serios. Odihnește-te mai mult!    

Taur
Dorința de a-ți rafina sufletul și de a filozofa pe teme diverse este ușor de îndeplinit în primele zile ale acestei săptămâni. De asemenea vor intra în sfera ta de interes, călătoriile îndepărtate și abordarea unor cursuri, cercetări sau domentări necesare în plan profesional. Zilele de 14 și 15 Noiembrie animă segmental profesional, mai ales relațiile cu șefii și autoritățile. Fii foarte prudent, deoarece sunt posibile răsturnări de situații spectaculoase, cu urmări defavorabile pe termen lung. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Finalul perioadei analizate îți aduce în preajmă prietenii, dar și cu ei tensiunile sunt la cote mari.

Gemeni
Chestiunile băneşti şi moştenirile revin în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Este vorba de achitarea datoriilor de orice fel, de moșteniri sau de a revizui planurile de investiții împreună cu partenerul de vuață, rudele sau colaboratorii. Este vremea să observi dincolo de aparențe, sensul situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Ai nevoie de relaxare și rafinare sufletească, astfel că preocupările spirituale, lecturarea unor cărți filozofice sau dialogul cu persoane erudite îți sunt de bun augur. A doua parte a săptămânii îți aduce situaţii dinamice în carieră. Imaginea ta în ochii celorlalți poate fi răscolită. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri foarte dinamice. Prudență, răbdare, toleranță!

Rac
Începutul sătămânii este evidențiat prin relațiile parteneriale, atât în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Sunt momente favorabile pentru a soluționa divergențe, a întocmi planuri viabile pe termen lung și pentru a finaliza situațiile trenante. Pe 14 și 15 Noiembrie se conturează plăți pentru facturi. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a rezolva orice aspect financiar și material comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Fii prudent și nu te lăsa copleșit de vorbele sau gesturile altora, deoarece nu sunt ceea ce pare. Intuiția este accentuată, astfel că îți poți da seama rapid întrotro tind să te ducă situațiile și relațiile în care ești implicat. La finele săptămânii, bucură-ți sufletul cu activități culturale și filozofice.  

Leu
Săptămâna debutează cu multă activitate la serviciu, dar și acasă este nevoie de implicarea ta. Este o perioadă în care ai sarcini interesante de îndeplinit la locul de muncă, însă beneficiile pe termen lung sunt de mare anvergură. Totuși, fii prudent și alternează orele de muncă și cele de odihnă. Există riscul să obosești și apoi să fii forțat de starea organismului să iei o pauză mare. Relațiile parteneriale se animă în zilele de 14 și 15 ale lunii. Sunt ultimele momente în care mai pot ieși la iveală meschinării, acuze mai mult sau mai puțin fondate, aspecte care să te destabilizeze emoțional, moral, sufletesc. Renunță cât mai repede la colaborările și parteneriatele personale care s-au dovedit incomode și inutile. Chestiuni financiare în weekend.

Fecioara
Primele zile ale săptămânii evidențiază relațiile sentimentale și cele cu copiii. Este vremea să te pui mai mult în valoare față de cei dragi, să renunți la pretenții nefondate și să te ocupi mai mult de tine, lăsându-le celorlalți privilegiul de se ocupa ei înșiși de nevoile lor. Cei dragi te apreciază, și te iubesc, chiar dacă poate nu în forma dorită de tine, dar sunt relații pe termen lung foarte profunde. La serviciu este forfotă, fiind ultimele zile în care mai pot apărea neplăceri. De asemenea, sănătatea îți poate juca feste ciudate, dar cu puțin efort, răbdare și bunăvoință vei depăși toul cu bine. Și în privința muncii, și în privința sănătății ia totul în serios și acționează în consecință. Segmentul partenerial se activează pentru ceva vreme de acum încolo.  

Balanta
Activităţile domestice şi relaţiile cu părinţii îți deschid săptămâna. Este vorba despre situații cu efecte pe termen lung, de aceea ar fi bine să te implici serios și cu multă răbdare. Pe 14 și 15 Noiembrie se animă relațiile sentimentale. Discuții aprinse cu cei dragi, aflarea unor secrete neplăcute atât în ceea ce privește persoana iubită, cât și în privința copiilor. Fii foarte prudent și și ține cont de ceea ce se petrece în plan sentimental. Ia măsurile potrivite și desprinde-te de relațiile toxice! A doua parte a săptămânii se remarcă prin activități deosebite la locul de muncă și prin afecțiuni vechi. Găsește un echilibru între planul personal și cel profesional. Oboseala își va spune cuvântul, bine fiind să iei o pauză mai lungă.

Scorpion
Se conturează multe drumuri de făcut în primele zile ale săptămânii, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale fie pentru a vizita rude și prieteni dragi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și foarte utile pe termen lung. Totuși selectează informațiile aflate și evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale. Membrii familiei și activitățile gospodărești au nevoie de sprijinul tău moral, sufletesc, material. Este bine să te implici serios în planul familial, chiar dacă, deocamdată, există tensiuni, situații confuze, dialoguri nesfârșite pe teme vechi. Sunt ultimele zile în care mai pot apărea neplăceri în casă, despre casă sau despre neamuri. A doua partea săptămânii activează relațiile sentimentale pe termen lung. Prudență și fii atent la ceea ce îți spun copiii sau persoana iubită! Este un preambul la ce va urma.

Sagetator
Multe situații roiesc în jurul banilor în această săpătmână. Este vorba în primul rând despre veniturile pe care le obții de la un loc de muncă, venituri care te nemulțumesc profund. Însă, ceea ce se petrece în plan profesional, deocamdată, este ascuns de simțurile tale, dar este favorabil pe termen lung. De aceea, detașează-te de aspetele materiale ale vieții cotidiene și descurcă-te cu ceea ce ai, pentru că ai suficient. Foarte delicate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Discuții aprinse, controverse, situații ciudate pe muchie de cuțit. Toate aceste relații se vor reconfigura, rămânând puțin în preajma ta sau deloc. Fii foarte purdent la cum gândești și la cum vorbești! Finaul săptămânii este potrivit activităților gospodărești și relaționării cu membrii familiei.

Capricorn 
Ești pus pe fapte mari la începutul săptămânii, astfel că poți rezolva treburi personale care își așteaptă demult rândul. Este bine să selectezi prioritățile și să planifici pe termen lung tot ce dorești să realizezi. Este vremea marilor schimbări pentru tine, de aceea implică-te serios în toate planurile tale personale. Miercuri și Joi apar noutăți, la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este posibil să primești bani, bunuri sau favoruri, dar la fel de posibil este să și pierzi. De aceea fii foarte prudent, evită cheltuielile majore, semnarea documentelor care te implică pe termen lung și discuțiile referitoare la bani și bunuri comune cu alții. Riscul de fraudare și de pierdere este foarte mare. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Varsator 
Ai nevoie de odihnă și multă liniște mai ales în primele zile ale săptămânii. Organsimul tău este obosit, poate chiar se luptă cu niscai afecțiuni vechi, astfel că ar fi bine să-l asculți și să te îngrijești pe îndelete. Sunt ultimele zile în care energia vitală fluctuează foarte mult, stările tale interioare sunt confuze, tensionate și îți este greu să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în diverse acțiuni. Detașează-te de tot și toate, liniștește-te și ai încredere că Universul îți este alături. Datorită nervozității accentuate există riscul să strici relații și situații bune, însă numai tu poți gestiona lucrurile corect și la timp. În a doua parte a săptmânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Apar chestiuni financiare, pentru că sunt șanse să primești salariul, o primă sau cadouri. Cheltuieli cotidiene.

Pesti 
Discuții importante cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Este bine să fii scump la vorbă și doar să asculți. Sunt momente bune de a te implica în proiecte de anvergură sau măcar de a te gândi serios la așa ceva. Ceea ce se discută acum la acest nivel va lua amploare peste ceva vreme, într-un mod favorabil pe termen lung. Miercuri și Joi se pot evidenția afecțiuni vechi ale sistemului circulator, ale gleznelor și ale stomacului. Fii prudent și ia în serios orice neplăcere a corpului fizic. Ar fi bine să întocmești un plan de măsuri necesare îmbunătățirii sănătății. Pe de altă parte, în plan profesional, la locul de muncă, există animozități ascunse din partea colegilor. La finalul săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota.




https://www.astrocafe.ro/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii