Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 iulie 2021

ro

12 Jul, 2021 11:23 1197 Marime text

Berbec
Treburile de la serviciu deschid săptămâna pentru tine. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, fiind posibile neplăceri de tot felul. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul tău este obosit. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirugicale în prima parte a săptămânii. Miercuri și Joi sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă. Acesta îţi poate reproşa faptul că în ultima vreme eşti mai mult plecat sau că rezolvi treburile altora în detrimentul celor familiale. Te poți ocupa și de studii, poate chiar de unele în afara graniţelor ţării. Totuşi examenele, interviurile şi capacitatea de asimilare a cunoştinţelor nu sunt susţinute în această perioadă. Bine este să abordezi cu prudenţă segmentul educaţiei şi să încerci să eviţi deciziile majore. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt bune, dar există şi neînţelegeri, deoarece mentalul cotidian este umbrit.

Taur
Începi săptămâna vesel şi bine dispus. Eşti pus pe şotii, însă ceilalţi nu au chef de glumele tale. În privinţa prietenilor se vor repune în discuţie chestiuni mai vechi ce nu au fost înţelese corect sau au rămas nerezolvate. De unii prieteni s-ar putea să te îndepărtezi şi să te apropii de alții. Dacă eşti implicat în organizaţii umanitare s-ar putea să descoperi lucruri neplăcute şi să încerci să te detaşezi. Sau există şi varianta să aderi la alte grupuri ale căror mentalităţi sau scopuri sunt mai apropiate de sufletul tău. Relaţiile sentimentale cunosc suişuri şi coborâşuri, dar recomandabil este să nu le dai atenţie. Totuşi, fii prudent, întrucât dreptatea este de partea celorlalţi. Zilele de 15 şi 16 Iulie îţi aduc multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensioante.

Gemeni
Primele zile ale săptămânii îţi aduc în atenţie treburile gospodăreşti. Sunt momente bune pentru curăţenii generale, reamenajări interioare sau reparaţii curente. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, deoarece acorzi prea mult timp activităţilor de la serviciu. În domeniul profesional se vor repune în discuţie situaţii ce nu au fost depăşite corect în alte etape de viaţă. Poate interveni o restricţionare a îndatoririlor sociale sau relaţiile cu şefii să intre într-un con de umbră. Imaginea ta în ochii celorlalţi ar trebui îmbunătăţită. Mentalul cotidian este destul de confuz, aşa încât fereşte-te să iei decizii de orice fel. Poate exersarea lecţiei tăcerii ar fi cea mai indicată pentru perioada traversată. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva fluctuaţii, dar sunt pasagere. Spre finalul săptamânii se întrezăresc treburi de rutină.

Rac
La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să-ţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât verifică atent toate detaliile aferente. Relaţiile cu străinătatea devin ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect. S-ar putea să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt deficitare, aşadar evită deciziile sau concluziile. În zilele de 15 şi 16 Iulie, cele mai indicate activităţi sunt cele casnice. Poţi face cu succes curăţenii generale, reamenjări interioare sau te poţi gândi la achiziţionarea unei locuinţe noi. Sfătuieşte-te cu membrii familiei în privinţa stării tale de spirit. Sufletul tău are nevoie de introspecţie şi multă linişte. Creativitatea este la cote înalte.

Leu
Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Te poţi ocupa de cumpărăturile cotidiene sau de verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Se pot repune în discuţie chestiuni financiare legate de taxe, impozite sau datorii de orice fel. Verifică atentă documentele ce vizează bani şi bunuri, deoarece ai putea descoperi nereguli. Redefinirea scării valorilor morale şi materiale este una dintre lecţiile actuale. Zilele de 15 şi 16 Iulie îţi aduc în atenţie rudele şi prietenii apropiaţi. Dialogurile cu aceştia te pot nemulţumi, dar sunt importante. Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false în jurul tău. Discerne pe îndelete sfaturile şi îndemnurile primite. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti.

Fecioara
Începutul acestei săptămâni te aduce în atenţia tuturor. Eşti vesel, plin de energie şi cu mult chef de a rezolva totul. Recomandabil este să-ţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că în aceste zone se vor repune în discuţie etape rămase nerezolvate sau, dacă doreai să lucrezi la un proiect, posibil să te răzgândeşti. Relaţia cu partenerul de viaţă poate cunoaşte turnuri deosebite. Pe 15 şi 16 Iulie sunt posibile cadouri, recompense sau cumparături necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, se apropie schimbări importante ale remuneraţiei primite de la un loc de muncă. În plan profesional există în continuare multă forfotă. Poziţia ta socială este controversată, iar ceilalţi îţi urmăresc îndeaproape fiecare pas. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc multe călătorii.

Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii