Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 09 - 15 august 2021

ro

10 Aug, 2021 11:55 1071 Marime text

Berbec
Pentru segmentul profesional, săptămâna este definitorie în sensul că se conturează schimbări majore pe termen lung. Cumva se închide o etapă și se deschide o alta, dar pe cu totul alte baze. Munca și implicațiile ei le vei privi și trata diferit de acum încolo. Sănătatea este un alt capitol evidențiat prin informațiile primite sau prin dialogurile avute cu specialiști. De evitat, pe cât posibil anaizele medicale și intervențiile chirugicale! Pe de altă parte, ceva din rutina zilnică se va schimba, fie alimentația, stilul de viață, fie îți reorganizezi programul cotidian alături de cineva drag. Discuții și activități comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Rezolvări, ameliorări, finaluri benefice pentru toată lumea.

Taur
Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relațiile sentimentale. Este vremea schimbărilor definitive legate de felul în care privești și tratezi iubirea și implicațiile ei. O relație sentimentală se va reconfigura sau finaliza definitiv. Este bine să te detașezi de trecut, să privești obiectiv la situațiile în care ești implicat și să decizi în consecință. Este clar însă că lucrurile nu vor mai continua în plan amoros ca până acum. Intră în discuție și copiii: amplificarea conflictelor dintre generații, schimbarea opiniilor despre copiii din preajma ta, schimbări majore în programul cotidian al copiilor. Prudență în privința sănătății, deoarece se pot evidenția afecțiuni ciudate.Tumult în relațiile parteneriale.  

Gemeni
Săptămâna evidențiază planul domestic și relațiile cu membrii familiei. Se conturează schimbări majore în casă și privitor la bunuri patrimoniale, deținute în comun cu membrii familiei și neamurile. Se închide o etapă, se deschide o alta. Este bine să te implici serios în treburile casei și în dialogurile cu ceilalți, pentru că sunt posibile rezolvări, ameliorări ale situației familiale și patrimoniale. Planuri domestice de anvergură cu efecte pe termen lung. Discuții și acțiuni comune cu persoana iubită și copiii. La serviciu se întrezărește multă forfotă în a doua parte a săptămânii. Prudență, pentru că oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Cheltuieli majore pentru cele necesare traiului cotidian.

Rac
Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat se conturează în această săptămână. Informațiile vehiculate în preajma ta vor duce la schimbarea mentalității și a sistemului de valori morale după care te ghidezi în viață. Discuții memorabile, întâlniri cu oameni remarcabili care vor lăsa o amprentă emoțională puternică asupra ta. Pe 12 și pe 13 August va trebui să te ocupi de treburi gospodărești și de relațiile cu membrii familiei. Planuri domestice, lămuriri patrimoniale, vizite în locurile natale și la rude. Vorbește strictul necesar și evită escaladarea conflictelor. Segmentul amoros se evidențiază în a doua parte a săptămânii.  

Leu
Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute dintr-un loc de muncă. Se închide o etapă, fie prin rezolvarea unor datorii vechi pe care unii le aveau la tine, fie se modifică ceva din ambientul muncii și astfel și salarizarea ta va fi cu totul alta de acum încolo. Evită planurile de investiții și a acumula datorii! În umbră există încă conflicte mocnite, ce duc la modificări serioase în plan profesional. Este bine să renunți la relațiile și situațiile care stagnează sau care te consumă prea mult. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă la discuții și întâlniri deosebite. Selectează informațiile și persoanele cărora le mărturisești diverse despre tine. Treburi domestice și dialoguri familiale.

Fecioara
O săptămână foarte importantă pentru tine, deoarece contextul astral te predispune la schimbări interioare majore și definitive. Personalitatea ta se va face remarcată prin reacțiile personale și prin ceea ce vei spune. Este bine să-ți rezervi momente numai pentru a discuta cu tine însuți și pentru a creiona planuri de viitor. Recapitulează cele petrecute în ultimele șase luni și vezi ce anume produce o rezonanță deosebită în sufletul tău. Acelea sunt aspectele care te vor ajuta să găsești soluții optime pentru situațiile și relațiile în care te afli acum. Energia vitală fluctuează, de aceea dozează-ți conștient eforturile. Cheltuieli, primirea salariului și a unor bonusuri. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane dragi.

Balanta
Prima parte a săptămânii te predispune la la izolare și meditații interioare. Este o perioadă favorabilă pentru a analiza profund relațiile și situațiile în care te afli. Foarte ușor poți depista punctele tari și pe cele mai puțin. Totul pare bizar la prima vedere, însă dacă ai să te liniștești și dacă ai să-ți dezvolți încrederea în tine însuți vei înțelege totul corect. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te ocupi numai de treburi ușoare. Îți vei schimba felul de a fi și de a te raporta la evenimentele înconjurătoare, acum fiind momente favorabile unui salt evolutiv important. Discuții privitoare la veniturile pe care le obții de la un job, cheltuieli și planuri de investiții.

Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii