Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru marți, 12 octombrie 2021

ro

12 Oct, 2021 07:30 1379 Marime text
Berbec

E posibil ca eforturile facute in ultimele zile, masurile luate si responsabilitatile asumate, sa duca astazi la rezultate de exceptie  in cariera. Ai ocazia acum sa faci dovada unui leader autentic, care stie ce vrea si incotro se indreapta. Rezultatele profesionale si ascensiunea  in cariera se reflecta si in cresterea veniturilor.

Taur

O zi buna pentru a schimba viziunea asupra viitorului si vietii tale in general. Te simti mai increzator, puternic si gata sa treci la un nivel superior in evolutia ta, mai ales din punct de vedere spiritual. Relatiile cu cei din jur sunt supuse in continuare transformarilor si reformularilor.

Gemeni

Daca in urma cu o saptamana ai facut o schimbare la locul de munca sau ai luat niste masuri drastice  pentru cresterea randamentului si clarificarea pozitiei tale, iata ca astazi vezi roadele. In acelasi timp, o experienta care cu putin timp in urma ti se parea nedreapta, inutila si chiar urata, acum se intoarce in favoarea ta.

Rac

Luna in Capricorn  te invita sa iei totul foarte in serios, mai ales cand e vorba despre parteneriate, colaborari sau negocieri. Astazi ai un magnetism puternic, capacitatea de a-i inspira pe ceilalti si curajul de a exprima adevarul asa cum il vezi. Disciplina, seriozitatea si atentia la detalii te conduc spre succes.

Leu

Astazi esti pus pe fapte mari, mai ales in sfera profesionala. Reorganizezi, schimbi programul de lucru sau orice crezi ca nu functioneaza sau nu mai corespunde viziunii tale actuale. Interesant este ca toata lumea se da la o parte din calea ta si se multumeste sa priveasca spectacolul de pe margine.

Fecioara

Astazi capeti o perceptie clara asupra lucrurilor, in ce priveste relatia cu cineva drag, un proiect creativ sau o pozitie sociala. Pur si simplu realizezi care sunt cauzele unor blocaje, care sunt solutiile, ce e necesar sa schimbi si sa reconstruiesti. Pasiunea pe care o investesti in tot ce faci ii poate deruta pe ceilalti, insa este esential sa faci abstractie de judecati exterioare.

Balanta

Emotiile intense de astazi e bine sa fie directionate in sens constructiv si pozitiv. Astfel, dorinta puternica de a te detasa de anumite experiente din trecut si de a schimba ceva in viata ta te vor conduce spre materializarea unor intentii si obtinerea unor succese de ordin material si nu numai. Totul este sa ai incredere in tine si in alegerile dictate de intuitia ta.

Scorpion

Luna in Capricorn, in zona comunicarii, te poate ajuta sa vezi la cei din jur calitati pe care pana acum nu le-ai sesizat. Poti vedea dincolo de aparente si stii, pur si simplu, pe cine poti conta, care sunt relatiile benefice, care este pasul urmator in cadrul unei colaborari. Renunti cu usurinta la balastul relational, asa ca acum e momentul alegerilor in acest sens.

Sagetator

Esti in stare sa faci bani si din piatra seaca, sau cel putin asa arata cerul astral pentru tine. Astazi poti sa gasesti noi mijloace prin care sa pui la treaba niste talente, calitati, aptitudini. Ai mai multa incredere in tine, esti constient de contributia pe care o poti aduce intr-un proiect si esti gata sa te apuci serios de treaba.

Capricorn

Daca pana acum ai tot taraganat lucrurile in privinta unor alegeri legate de relatiile din viata ta, acum nu-ti mai permiti acest “lux”. Cu alte cuvinte, astazi te smulgi din comoditate si incetezi sa te mai complaci in alegerea de a nu face alegeri. Pur si simplu, iti iei inima in dinti si spui ce ai de spus, iti exprimi sentimentele, indiferent cum arata ele.

Varsator

Desi in zona profesionala pare sa fie multa agitatie, astazi ai face bine sa te detasezi macar pentru scurt timp de toate preocuparile, obiectivele, problemele. Ziua de astazi este potrivita mai degraba pentru introspectie si relaxare, decat pentru activitati sociale sau munca. Cu cat iti oferi mai mult spatiu, cu atat mai multe raspunsuri si solutii vei primi, pe cai subtile.

Pesti

Indoielile pe care le aveai in privinta unui prieten pot lua sfarsit astazi, si asta datorita sustinerii, vestilor bune, informatiilor utile primite de la acesta. Pe de alta parte, cineva iti poate face o propunere de nerefuzat sau te poate ajuta sa identifici ce iti doresti cu adevarat. Oricum, prietenii joaca un rol important in alegerile tale, asa ca nu-i evita.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii