Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Cine nu are Rac, să-și facă rost!

ro

26 Jun, 2019 13:12 1985 Marime text
Deseori percepuți duri, prea defensivi și legați prea strâns de ceea ce iubesc, Racii sunt ființe de o complexitate greu de primit de către ceilalți și, în același timp, sunt neobosiți în a-și dezvolta simțurile pentru a percepe cât mai mult din ceea ce îi înconjoară și le alcătuiesc viața.

Îmi stă demult în minte acest articol. Mă fascinează amestecul atât de variat colorat, bogat în senzații și trăiri, pe care energia Racului o stârnește în mine. Și pe cât de greu mi se pare uneori să înțeleg ce se petrece în sufletul și mintea unui Rac, pe atât de mult mă atrage, dându-mi parcă să înghit cu lingurița, fix la timpul potrivit, ce e de folos pentru mine... si ce sunt în stare să decodific.

Semnul Racului este guvernat de Lună, îi corespunde casa a 4-a pe astrogramă și este un semn feminin, cardinal, de apă.

Racul este într-o permanentă căutare a siguranței. El vrea să se știe împreună cu oameni pe care-i iubește, având mâncarea obișuită la îndemână, o casă în care să se simtă bine și multe amintiri pe care le tot șterge de praf ori de câte ori le scoate din „dulapul minții” pentru a le arăta celor în care are încredere.

Racul e mereu acolo, odată ce te-a așezat în dosarul oamenilor care contează. Va fi mereu omul pe care poți conta, când toți ceilalți sunt ocupați. Racul va lăsa totul și se va oferi să vină la tine. 
Racul e grijuliu cu oamenii de care-i pasă. Si îi pasă de mulți oameni. Probabil cel care a spus prima dată „sună-mă când ajungi, ca să știu că ești bine”, era RAC.

Când Racul primește oaspeți, e ultimul care se așează la masă. Vrea să știe că toată lumea a ajuns, fiecare are ce-i trebuie și toți sunt serviți cu ceea ce-și doresc să bea și să manânce. 
E mereu la curent cu viețile prietenilor lui. Racul se interesează de prietenii dragi. Sună din când în când, să vadă dacă aceștia sunt bine.

Articolul integral pe: astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii