Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 06 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Atmosfera astrală IULIE 2019. Schimbări nebănuite

ro

02 Jul, 2019 15:33 1003 Marime text
Atmosfera lunii Iulie este una foarte dinamică, cu multe răsturnări de situație. Cum Cerul planetei noastre forfotește de faceri și prefaceri rezultă că și ceea ce se petrece aici pe Terra este în continuă și foarte rapidă schimbare. Energia lunii este puternică, răscolitoare, astfel că vom avea multe și mărunte de făcut, atât la nivel personal, cât și la nivel socio-profesional.

Două axe zodiacale sunt foarte active pe parcursul acestei luni, și anume Rac-Capricorn și Leu-Vărsător. Sunt momente prielnice pentru a ne îmbunătăți și lămuri relația cu familia, cu neamul de proveniență, cu locurile natale, ne putem gândi serios la casa, spațiul în care locuim și să luăm decizii dfinitive referitoare la reședința noastră pe mulți ani de acum încolo. Apoi trebuie să ne orientăm eforturile spre adevăratele nevoi sufletești, spre legătura cu noi înșine, dar și spre legăturile afective pe care le avem (sau nu) cu alții.

Se disting șase evenimente astronomice cu impact astrologic în viața pământenilor. Este vorba despre formarea aspectelor de Lună nouă și Lună plină plus eclipse la ambele momente,  planetele Marte și Venus schimbă semnul zodiacal, Soarele de asemenea schimbă semnul zodiacal, iar Mercur intră în mișcare aprentă retrogradă.

În primele ore al zilei de 2 Iulie, Marte se va muta bucuros în semnul Leului, unde își va etala splendoarea, iar noi în consecință vom acționa în forță, cu aplomb, deschis, uneori fiind și noi suprinși de propriile acțiuni. Este bine să ne dozăm energia cu care dorim să acționăm, să o folosim în mod constructiv, evitând excesele, agresivitatea, epatarea.

Tot în ziua 2 Iulie, seara târziu se va forma aspectul de Lună nouă în semnul Racului plus o eclipsă totală de Soare. Se prefigurează o perioadă în care se vor accentua domeniile muncii și ale sănătății. Cum sănătatea condiționează munca și invers, spre ambele domenii de viață și activitate este bine să ne îndreptătm atenția și eforturile. Sunt probabile următoarele: accentuarea afecțiunilor digestive, evidențiarea unor tratamente noi sau reluarea unora vechi, dar care se dovedesc foarte eficiente acum, schimbarea condițiilor de muncă, schimbarea legislației muncii, orientare spre alte domenii de muncă sau chiar apariția unora cu totul și cu totul noi.

În intervalul 3 – 28 Iulie, planeta Venus traversează Semnul zodiacal al Racului, presărând emoție și dulceață în relațiile nostre. Cum subiectivsmul și emotivitatea vor fi destul de accentuate există riscul să ne afundăm într-un ocean afectiv total nepotrivit și să ne legăm de cine nu trebuie. Pe românește: ne îmbătăm cu apă chioară. Este bine să privim atent la toate relațiile în care suntem implicați, să evităm visarea cu ochii deschiși și implicarea în relații cu formă, dar fără fond.

Articolul integral pe astrocafe.ro
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii